Dodaj do ulubionych

peeling termiczny Botoks Efekt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:14
Od którego roku życia można go używać? Ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: peeling termiczny Botoks Efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:34
      nie znalazłam nigdzie odpowiedzi na moje pytanie, więc postanowiłam go użyć. Mam
      26 lat i obawiam się trochę czy to nie za wcześnie na preparaty do zwalczania
      zmarszczek mimicznych.Wnioski: buzia piecze podczas masowania preparatem, po
      użyciu twarz zrobiła się czerwona, na razie efekt taki sobie- cera słabo
      oczyszczona, ale zobaczę jak będzie wyglądać po następnym użyciu
    • Gość: len Re: peeling termiczny Botoks Efekt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.05, 00:59
      Nie ma żadnego ograniczenia, które dotyczyłoby wieku. Na tubce napisane jest
      tylko, że nie powinny go używać osoby o skórze bardzo wrażliwej lub cerze
      naczynkowej i tyle. Nie ma powodu, aby wiek był przeciwskazaniem do stosowania
      pilingu, to nie jest żadna mikrodermabrazja, ani żadne głębokie złuszczanie -
      ot, piling mechaniczny z jakimś rozgrzewającym gadżetem. Nie dajmy się
      zwariować, może on i usunie martwy naskórek, ale zmarszek na pewno nie. Zresztą
      na szczęście producent nie obiecuje usunięcia zmarszczek mimicznych, bo aż
      wtedy bałabym się stosować ten produkt ;)

Pozdrawiam!
    • Gość: len Re: peeling termiczny Botoks Efekt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.05, 01:06
      Rzeczywiście on jest jakiś drażniący i bardzo nieprzyjemny, kiedy dostanie się
      do śluzówki, bardzo też podrażnia wargi. Ja go więcej nie kupię, bo te jego
      właściwości wydają mi się podejrzane, nie podoba mi się to jego grzanie i
      pieczenie. Bardzo wątpię, aby poza doraźnym wygładzeniem skóry jakoś pozytywnie
      na nią wpływał. Tak czy inaczej producent nie ma ograniczenia dotyczącego
      wieku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka