Dodaj do ulubionych

Preparaty antycellu - non stop?

04.09.02, 13:52
wlasnie skonczylam 1 opakowanie elancylu ampulek. poprawa jest zauwazalna,
oczywiscie nie calkowite usuniecie celu (na to nie liczylam nawet). z tym ze
niestety skora faktycznie jest jakby lekko wysuszona.
i teraz: czy zastosowac nastepne opakowanie (co zaleca producent) czy
przerwe, a moze inny produkt antycellu?
I ogolnie, jak uzywacie te produkty, tylko przed latem (i plaza...) czy po
prostu ciagle?
dzieki, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magamaga Re: Preparaty antycellu - non stop? IP: *.ost-poland.com.pl 04.09.02, 13:59
      Ja ich uzywam w celu przyspieszenia efektow odchudzania i tylko wtedy, kiedy
      jestem na diecie. Byl czas, ze uzywalam Clarinsa na celulitis, bylam na diecie
      odchudzajacej i chodzilam regularnie na aerobik. Schudlam ale pomarancza
      zostala jaka byla.
      • Gość: gAndzia Re: Preparaty antycellu - non stop? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 04.09.02, 14:03
        ja uzywam stale, bo jak kiedys sobie przez zime odpuściłam i jeszcze przytyłam
        ze 3 kilo, to efekty były przerażające:)))
        • Gość: agul Re: Preparaty antycellu - non stop? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 14:38
          Ja też używam stale, bo cellu wraca jak bumerang, więc wolę nie ryzykować!:)
          • kotmanka Re: Preparaty antycellu - non stop? 04.09.02, 19:39
            czesc, no wlasnie, tez boje sie ryzykowac, tylko nie chce sobie wysuszyc skory.
            czy probowalyscie moze loreala slimcostam z tej nowej serii? dlugo przygladalam
            sie opakowaniu ale nie moglam sie zdecydowac to czy kolejny elancyl (drozszy
            dwa razy)- czy ten lorealu dziala?
            • Gość: agul Re: Preparaty antycellu - non stop? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 22:30
              Ja używałam tego loreala - bardzo milutki:-) Dość przyzwoicie pachniał
              (dlaczego większość kremów na cell. okropnie cuchnie????) i bardzo szybko się
              wchłaniał. Mi ładnie wygładzał skórę, ale tylko do momentu używania, jak
              przestałam, to wróciła do normy. Na temat zwalczaniac cellu nic Ci nie napiszę,
              bo ja walczę z cellu na wszystkich frontach, więc trudno mi powiedzieć, co na
              mnie działa, a poza tym mój cellulit jest znikomy, taki celluś, więc nawet nie
              ma co schodzić:-) ja raczej używam tych kremów profilaktycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka