karol113 04.03.05, 22:30 Właśnie obejrzałem ten film po raz drugi w TVP1 i musze powiedzieć, że jak na horror ( niezbyt lubię) oceniam bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Szósty zmysł 04.03.05, 22:44 jestem (też) pod wrażeniem. Szkoda, że B.Willisa "lansuje się" w szklanych pułapkach itp produkcjach Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Szósty zmysł 04.03.05, 23:22 a ja ogladnelam po raz pierwszy i bylam no koncu zupelnie zaskoczona! Powinnam na to wpasc wczesniej? ;) Bruce Willis ogolnie pozytywnie mnie zaskoczyl, ale w kilku scenach raczej nie przekonal ( np jak odsluchuje kasete - widzialam tam na jego twarzy jakis bladzacy usmieszek znany z innych filmow ). W sumie moglabym ogladnac sobie jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Szósty zmysł 04.03.05, 23:33 frygija napisała: > Bruce Willis ogolnie pozytywnie mnie zaskoczyl, ale w kilku scenach raczej nie > przekonal ( np jak odsluchuje kasete - widzialam tam na jego twarzy jakis > bladzacy usmieszek znany z innych filmow ). Frygija, przypomnij mi, pliiiis, o co chodziło z odsłuchiwaniem kaset. Oglądam "Władcę pierścieni" i przełączałam się na "Szósty zmysł" podczas reklam. Później żałowałam, że nie obejrzałam ponownie całego filmu, bo szczerze mówiąc ze sporym ociąganiem wracałam do "Władcy pierścieni". I rzeczywiście była kluczowa scena z kasetami, ważna dla akcji, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Pomóż mi. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Szósty zmysł 05.03.05, 04:08 o 4 nad ranem tak sobie przypominam te scene: Malcolm/Willis odsluchuje zapis sesji jaka prowadzil ze swoim pacjentem Vincentem przed laty, cos go w tym nagraniu zaniepokoilo, podglasza i podglasza i w koncu slyszy tam jakies glosy (bodajze po lacinie) nagle mu sie wszystko uklada w calosc (mi chyba troche mniej ale to moze przez to ze mnie ten usmieszek rozpraszal ;) ) idzie do kosciola po cole'a.... dalej pewnie wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Szósty zmysł 05.03.05, 08:47 te slowa chyba byly po hiszpansku, ale mniejsza o to. to mowily duchy. swoja droga obejrzalam ten film i bardzo mi sie podobal. zaskakujace zakonczenie. oczywiscie sie balam, dobrze, ze nie bylam w domu sama. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Szósty zmysł 05.03.05, 11:26 <<> te slowa chyba byly po hiszpansku, >> a ja myslalam ze po lacinie po wczesniej cole mowil w tym jezyku w kosciele. coz widocznie mam braki lingwistyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Re: Szósty zmysł 05.03.05, 18:30 Dzięki dziewczyny za przypomnienie sceny z kasetami. Mocno żałuję, że ogladałam wczoraj "Władcę pierścieni" (bez którego - jak już dzisiaj wiem - spokojnie mogłabym żyć), a nie "Szósty zmysł". Rzeczywiście, kiedy się oglądało go już kiedyś, to powtórne obejrzenie daje dodatkowy smaczek. No trudno, pewnie kiedyś znów będzie na którejś stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Szósty zmysł 05.03.05, 09:15 mnie tez za pierwszym razem zakonczenie powalilo teraz, wiedzac juz o co chodzi, troche inaczej film odbieralam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Szósty zmysł 05.03.05, 09:39 ja zaczęłam oglądac,ale to jednak film na jeden raz. Widziałam go ładnych kilka lat temu, ale zrobił na mnie wtedy wrażenie, że dobrze dośc pamiętałam. A dziś jako hit TVP1 film ze Skorupka w roli głównej:-)) cos o alpinistach, nie lubie strasznie takich filmów, ale moze zerkne, żeby zobaczyć naszą gwiazdę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Szósty zmysł 05.03.05, 11:29 > A dziś jako hit TVP1 film ze Skorupka w roli głównej:-)) cos o alpinistach, nie > lubie strasznie takich filmów, ale moze zerkne, żeby zobaczyć naszą gwiazdę:-) Ja podobnie, ale zobacze to pewnie ze wzgledu na agenta Krycek'a z Xfiles, ktory gdzies sie tam chyba blaka po drugim planie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Szósty zmysł 05.03.05, 11:38 Film - ten "alpinistyczny" - wbrew pozorom jest bardzo fajny. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Szósty zmysł 05.03.05, 12:45 "Szósty Zmysł" oglądałam raz.Wczoraj już nie miałam odwagi... Mniej się boję Orków z Władcy Pierścieni :D Ale na serio,film robi wrażenie. www.vogue.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziubkaa Re: Szósty zmysł 05.03.05, 13:41 a jak sie konczy ten film? wczoraj nie ogladalam.... jak zwykle w najwazniejszym momencie dzwoni telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Szósty zmysł 05.03.05, 14:14 dziubkaa napisała: > a jak sie konczy ten film? > wczoraj nie ogladalam.... jak zwykle w najwazniejszym momencie dzwoni telefon.. o,to to już trzeba samemu zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Szósty zmysł 06.03.05, 12:16 film alponistyczny mnie nie powalil na kolana, ale podobalo mi sie bracia cyryl i....... metody? :) Odpowiedz Link Zgłoś