Dodaj do ulubionych

czy jest ktoś komu drożdże nie pomogły... ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:48
Czy jest tutaj ktoś komu picie drożdży w ogóle nie pomogło?
Pije od ponad miesiąca i wcale nie widzę tych rewelacyjnych efektów....
A chyba wszystko robię dobrze: na czczo, zalewam wrzątkiem
Buuu... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: czy jest ktoś komu drożdże nie pomogły... ?? IP: *.toya.net.pl 10.09.05, 20:10
      piłam pare miesięcy i żadnych efektów.
      Natomiast zewnętrznie jako maseczka były ok
    • Gość: drozdzyk Re: czy jest ktoś komu drożdże nie pomogły... ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:56
      a gdzie kupić drożdże piwne??
      • Gość: Promoartes Re: czy jest ktoś komu drożdże nie pomogły... ?? IP: 80.51.249.* 11.09.05, 19:20
        Co z tego ze napisze gdzie mozna takie drozdze kupic skoro i tak wiadomosc
        zostanie usunieta...........no coments

Marek
        • pieszczoszek5 Do Promoartes czyli Marka 11.09.05, 19:48
          MOŻESZ MAREK JAŚNIEJ- PO PROSTU NAPISZ, JEŚLI GŁUPOT NIE NAPISZESZ I NAPISZESZ
          GDZIE? Z KULTURĄ TO DLACZEGO MAJĄ KASOWAC TO NA PEWNO NIE USUNĄ. Nikt tu nie
          usuwa kulturalnych .... A więc napisz, po co takie bezsensowne gadanie.
          • kragmel Re: Do Promoartes czyli Marka 11.09.05, 21:23
            Markowi chodzi o to, że usuwamy posty reklamowe, które zamieszcza na tym forum
            łamiąc zapis w Regulaminie forum portalu gazeta.pl o brzmieniu:
            "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
            Gazeta.pl przekazów reklamowych".
            • Gość: pieszczoszek5 do kragmel, do Marka IP: *.krak.tke.pl 11.09.05, 22:03
              ok. Rozumiem, ale wiesz mi chodzi o drożdże piwne, które są w cenie do 0,80
              groszy- czyli to nie byłaby raczej wyzyskująca reklama- tylko bardzo przydatne
              dla większości dziewczyn. Chyba ,że coś czuję że On wcale nie podał gdzie można
              kupić drożdże piwne( piekarskie są po 0,49 groszy) tylko z tego co piszesz
              próbował wcisnąć reklamę o TABLETKACH a tamta dziewczyna i ja konkretnie
              pytałam się o drożdże piwne spożywcze takie w kostce ( kiedyś za 0,34 grosze) -
              to chyba by nie była reklama- prawda( chociaż zauważyłam że tabletki też tu
              reklamują. A mi chodzi o takie ZWYKŁE< NATURALNE DROŻDŻE PIWNE W KOSTCE ZAGÓRA )
              <^) GROSZY i dlatego ponawiam pytanie do Marka. Teraz mnie rozumiesz Kramel-
              chyba jak by odpowiedział dosłownie na pyt. to by było ok. A tak z ciekawości-
              to jaki jego REKLAMA była skasowana- bo on niby tak sugeruje, tak z ciekawości,
              bo nie wierzę ,że podał odp. dokł. taką o jaką mi chodzi a wyście to skasowali.
              ( chodzi mi o czas przeszły- bo on tak zasugerował.
              • kragmel Re: do kragmel, do Marka 11.09.05, 22:14
                nie chodzi o drożdże :))) i wierz mi, nie czepiamy się bez sensu.
                drożdże piwne chyba najlepiej kupić w sklepie dla piwowarów?
                www.sklep.wes.com.pl/ ;)
                • pieszczoszek5 Re: do kragmel, 11.09.05, 22:31
                  wiem ,że się nie czepiacie bardziej chodziło mi o niego żeby odp. dosłownie na
                  pytanie( a nie np. tabletki),bo takie to wiem,że w aptece jest wybór. Dzięki
                  kragmel za stronę , ale strasznie drogie ponad 4 zł za 5 gram, a kiedyś
                  kupowałam 100 gram za niecałe 0,50 groszy- to chyba jednak sobie odpuszczę - a
                  wiesz może czy to obojętne jakich użyje( chodzi mi o SKŁAD WITAMIN - czy taki
                  sam piwnych i piekarskich- może orientujesz się? Aha i jeszcze tak z
                  ciekawości jakich reklam nie można zamieszczać - szczerze niewiem. bo chyba
                  nazwy produktów można- naprawdę niewiem. Aha wiesz teraz kupuję piekarskie
                  100 GRAM i kosztują 0,49 groszy a tam w necie za TYLKO 5 GRAM piwnych ponad 4
                  złote. A mi się wydawało ,że kiedyś były w cenie podobnej do piekarskich- bo
                  różnica jest przede wszystkim W WADZE.- strasznie ich malutko- dlatego pytam o
                  skład p. w. witamin- bo one mają tu działanie.
                  • kragmel Re: do kragmel, 11.09.05, 22:57
                    pieszczoszek5 napisała:

Aha i jeszcze tak z
                    > ciekawości jakich reklam nie można zamieszczać - szczerze niewiem. bo chyba
                    > nazwy produktów można- naprawdę niewiem.

żadnych. chcesz reklamować - wykup miejsce pod reklamę. chcesz sprzedać
                    kosmetyk, który ci nie pasuje - skocz na forum przeznaczone dla takich ofert
                    (na głównej stronie forum Uroda jest link).
                    • atrakcyjna2 [...] 11.09.05, 23:26
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • kragmel Re: do kragmel, 11.09.05, 23:34
                        atrakcyjna2 napisała:

> Co ty pier.... niczysz kragmel- to według Twojej opinii powinnaś skasować
                        > wszystkie linki z wymianą ha, ha.

ten wątek z wymianą powstał dawno, ma dużo postów - zostaje.
                        reklama jest niedozwolona.
                        nowe wątki z propozycjami sprzedaży są natychmiast kasowane.
                        EOT
                      • eressea Re: do kragmel, 11.09.05, 23:44
                        atrakcyjna2 napisała:

> Co ty pier.... niczysz kragmel- to według Twojej opinii powinnaś skasować
                        > wszystkie linki z wymianą ha, ha. Chyba głupia jesteś jeśli komuś tak
                        > piszesz ,a tego nie egzekwujesz idiotko

Piękna ciałem, brzydka duchem, ble.
    • pieszczoszek5 Re: czy jest ktoś komu drożdże nie pomogły... ?? 11.09.05, 23:29
      Popieram atrakcyjną 2 . pewnie teraz kragmel ze wstydu,że nie wie co pisze
      skasuje Twój post atrakcyjna2.- a fakt ,że atrakcyjna ma rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka