Gość: marla IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 07:31 Czy któraś z Was już probowala jednego z tych trzech nowych kremów, albo wie coś o nich? Pamiętam, ze kiedyś Basia bardzo polecała Hydracid SVR, ale wtedy wycofano to z aptek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marla Hydracid IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 08:40 Do góry i nie tracę nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: nowy hydracid IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 11:53 Czytałam tylko materiały prasowe na temat tych nowych kremów - i z tego, co się zorientowałam, receptura i skład są znacząco zmienione w stosunku do wycofanego pierwowzoru. Kwasy AHA ma zawierac tylko krem Hydracid Alfa dla Pań powyżej 35 r.ż., natomiast bazą całej serii jest jakaś opatentowana kompozycja ekstraktów roślinnych. Wydaje mi sie więc, że nową serię łączy ze starym Hydracidem tylko nazwa. Szkoda, bo faktycznie ten stary Hydracid prezentował się bardzo atrkacyjnie (przynajmniej w opisie Basi) i żałuję, że już się na niego "nie załapałam". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś