Gość: Mandy IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.09.05, 08:49 Mam do was prosbę doradzcie mi prosze jakieś sprawdzone perfumy które powalają na kolana facetów? zeby byly raczej na okazje wiczorową pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.09.05, 09:29 Oj chyba nie ma takich,które podobają się wszystkim facetom :)Dla jednych dany zapach będzie piękny a dla innych np. nie do zniesienia.Sądzę,że przede wszystkim powinien podobać się Tobie.Jeżeli chodzi o mocniejsze zapachy to pozytywne opinie słyszałam najczęściej używając Dolce Vita i Dune(oba Diora) a z lżejszych Romance Ralph Lauren,Attraction Lancome.Ale to naprawdę rzecz gustu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:06 zgadzam sie z poprzedniczka- rzecz gustu.. ponoc mezczyzni preeruja zapachy kwiatowe. ja natomiast za najbardziej uwodzicielskie uwazam "Pure Poison" Christiana Diora i Escada "Rockin' Rio". Ale to z wyzszej polki, a z nizszej to moze Oriflame- Together For Her, Aromacare, Serene.. z Avonu - Treselle, Little Black Dress, a moj faworyt to PINK SUEDE:) Zycze udanego wieczoru:P Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 10:11 Perfumy niestety takiej mocy nie mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankip Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.09.05, 10:25 mysle ze mają mojego ukochanego przyciagnelam wlasnie moimiperfumamy Amor Amor :D Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 11:07 potwierdzam dolce vita, jak ich uzywalam to co rusz jakis kolega mi prawil komplementy, ze pieknie pachne. teraz uzywam light blue dolce gabbana i tez juz nie raz slyszlaam ze bosko pachne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:25 potwierdzam Amor bardzo ładnie pachną, to beda moje nastepne perfumy a tak poza tym wydaje mi sie ze facetów przyciagaja bardziej słodkie niz kwiatowe zapachy ,np. Burberry jeszcze jest fajny lub cos waniliowego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 12:28 J'adore ma w sobie taka erotyczną kwaskowatą nutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
larysa86 Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 21:25 Moc uwodzicielską mają perfumy o zapachu wanilii jak również róży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Amor Amor IP: *.litnet.osi.pl 13.09.05, 22:13 na każdej pachna inaczej i to jest TO.Nie jestem wywyższaajaca sie ale na mnie pachna cudnie.Kazdy mi to mowi jak mnie mija... Light BLUE dolce( chyba dobrze napisalam)jest sa supcio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monia70 Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 23:09 ja uwielbiam lacoste rozowa "touch of pink" pachne nia w ciagu dnia w na wieczor mam "flower" kenzo - takie makowe :P chlopak sie smieje że ze mnie makowa panienka heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felka Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:23 A co sadzicie o Angel Muglera??? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Perfumy uwodzicielskie 14.09.05, 00:06 znam Angel, ale to nie "mój" zapach. Zgadzam się z opinią, że na każdej skórze perfumy pachną inaczej. Od lat używam Tresora Lancome'a po tym jak kilku panów zapytało z błyskiem w oku czym pachnę. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: Perfumy uwodzicielskie 15.09.05, 09:58 Angel jest moim ukochanym zapachem. Stosuję go dosyć oszczędnie - niektórych może porazić jego siła. Kocham też Innocent - lżejsza siostra Angela. A na wieczór oprócz Angela często nosze Escada Collection. Wielu facetów pyta się, czym pachnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.h.strato-dslnet.de 14.09.05, 00:20 Moj facet lubi jak sie spryskam "Angel" T.Muglera lub "Coco Mademoiselle" Chanela. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandy Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.09.05, 17:59 hmm a co myslicie o Escadzie? magnetism (nie wiem jak sie pisze) czy one sie podobają mężczyznom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:00 A co powiecie o "Little Black Dress" Avonu w sztyfcie? Używała któraś z was? Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:36 Zdecydowanie ,,Boudoir'' Vivienne Westwood - nazwa mówi sama za siebie... Są bardzo erotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.eltronik.net.pl 14.09.05, 20:37 Amarige Givenchy, Black Cashmere DK, faceci za nimi szaleja jednak nie należą one do delikatnych perfum, są mocne i narkotyczne i bardzo seksowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.09.05, 21:23 to jak escada magnetism podoba się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albaricoque Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.bloknet.org / *.org 16.09.05, 10:23 Pachniałam nimi tej zimy. Żaden ze znajomych facetów ich nie skomentował, ale wszystkie koleżanki były zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 21:47 No i co z tego wynika? możesz spryskać się byle czym, zawsze jakis amator twoich perfum się znajdzie. A jak faceta nie kręcisz to żadne perfumy na świecie nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunczitka Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.kompania.net 15.09.05, 19:57 Sensi-Armaniego albo białe Emporio też Armaniego ale to drugie juz kontrowersyjne..ja uwielbiam ale znam osoby które nie dzierża tego zapachu i kobiety i mężczyzni,Sensi jest piekne,zmysłowe,kuszące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colucci Re: Perfumy uwodzicielskie IP: 212.122.214.* 15.09.05, 20:11 Allure Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:03 zgadzam się ALLURE Chanel są super, kiedyś na imprezie nosiłam smycz mojego kolegi, potem długo mówił, że pieknie mu mną pachniało:-) Poza tym "Extravagance" Givenchy - polecam! są doskonałe na dzien i na wieczór, a nawet na noc:-) Odpowiedz Link Zgłoś