Dodaj do ulubionych

Perfumy uwodzicielskie

IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.09.05, 08:49
Mam do was prosbę doradzcie mi prosze jakieś sprawdzone perfumy które powalają
na kolana facetów? zeby byly raczej na okazje wiczorową

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.09.05, 09:29
      Oj chyba nie ma takich,które podobają się wszystkim facetom :)Dla jednych dany
      zapach będzie piękny a dla innych np. nie do zniesienia.Sądzę,że przede
      wszystkim powinien podobać się Tobie.Jeżeli chodzi o mocniejsze zapachy to
      pozytywne opinie słyszałam najczęściej używając Dolce Vita i Dune(oba Diora) a
      z lżejszych Romance Ralph Lauren,Attraction Lancome.Ale to naprawdę rzecz
      gustu.Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:06
        zgadzam sie z poprzedniczka- rzecz gustu.. ponoc mezczyzni preeruja zapachy
        kwiatowe. ja natomiast za najbardziej uwodzicielskie uwazam "Pure Poison"
        Christiana Diora i Escada "Rockin' Rio". Ale to z wyzszej polki, a z nizszej to
        moze Oriflame- Together For Her, Aromacare, Serene.. z Avonu - Treselle, Little
        Black Dress, a moj faworyt to PINK SUEDE:) Zycze udanego wieczoru:P
    • sumire Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 10:11
      Perfumy niestety takiej mocy nie mają ;)
      • Gość: ankip Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 13.09.05, 10:25
        mysle ze mają mojego ukochanego przyciagnelam wlasnie moimiperfumamy Amor Amor :D
        • hopik Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 11:07
          potwierdzam dolce vita, jak ich uzywalam to co rusz jakis kolega mi prawil
          komplementy, ze pieknie pachne. teraz uzywam light blue dolce gabbana i tez juz
          nie raz slyszlaam ze bosko pachne:)
        • Gość: beata Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:25
          potwierdzam Amor bardzo ładnie pachną, to beda moje nastepne perfumy
          a tak poza tym wydaje mi sie ze facetów przyciagaja bardziej słodkie niz
          kwiatowe zapachy ,np. Burberry jeszcze jest fajny lub cos waniliowego
          • kasiapil Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 12:28
            J'adore ma w sobie taka erotyczną kwaskowatą nutkę.
            • larysa86 Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 21:25
              Moc uwodzicielską mają perfumy o zapachu wanilii jak również róży :)
    • mangos The sexiest... 13.09.05, 22:04

Charles Jourdan the Parfum:)
      • Gość: AGA Re: Amor Amor IP: *.litnet.osi.pl 13.09.05, 22:13
        na każdej pachna inaczej i to jest TO.Nie jestem wywyższaajaca sie ale na mnie
        pachna cudnie.Kazdy mi to mowi jak mnie mija... Light BLUE dolce( chyba dobrze
        napisalam)jest sa supcio:))
    • monia70 Re: Perfumy uwodzicielskie 13.09.05, 23:09
      ja uwielbiam lacoste rozowa "touch of pink" pachne nia w ciagu dnia w na wieczor mam "flower" kenzo - takie makowe :P chlopak sie smieje że ze mnie makowa panienka heheh
    • Gość: Felka Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:23
      A co sadzicie o Angel Muglera???
      • dona.a Re: Perfumy uwodzicielskie 14.09.05, 00:06
        znam Angel, ale to nie "mój" zapach. Zgadzam się z opinią, że na każdej skórze
        perfumy pachną inaczej. Od lat używam Tresora Lancome'a po tym jak kilku panów
        zapytało z błyskiem w oku czym pachnę.
      • icegirl Re: Perfumy uwodzicielskie 15.09.05, 09:58
        Angel jest moim ukochanym zapachem. Stosuję go dosyć oszczędnie - niektórych
        może porazić jego siła. Kocham też Innocent - lżejsza siostra Angela.
        A na wieczór oprócz Angela często nosze Escada Collection. Wielu facetów pyta
        się, czym pachnę :-)
    • Gość: Irka Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.h.strato-dslnet.de 14.09.05, 00:20
      Moj facet lubi jak sie spryskam "Angel" T.Muglera lub "Coco Mademoiselle"
      Chanela. Pa!
      • Gość: Mandy Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.09.05, 17:59
        hmm a co myslicie o Escadzie? magnetism (nie wiem jak sie pisze) czy one sie
        podobają mężczyznom?
    • Gość: gość Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:00
      A co powiecie o "Little Black Dress" Avonu w sztyfcie? Używała któraś z was?
      Warto kupić?
      • Gość: xc Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:36
        Zdecydowanie ,,Boudoir'' Vivienne Westwood - nazwa mówi sama za siebie... Są
        bardzo erotyczne.
        • Gość: Ginger Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.eltronik.net.pl 14.09.05, 20:37
          Amarige Givenchy, Black Cashmere DK, faceci za nimi szaleja jednak nie należą
          one do delikatnych perfum, są mocne i narkotyczne i bardzo seksowne :)
          • Gość: mandy Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.09.05, 21:23
            to jak escada magnetism podoba się?
            • Gość: albaricoque Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.bloknet.org / *.org 16.09.05, 10:23
              Pachniałam nimi tej zimy. Żaden ze znajomych facetów ich nie skomentował, ale
              wszystkie koleżanki były zachwycone.
    • Gość: nosek Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 21:47
      No i co z tego wynika? możesz spryskać się byle czym, zawsze jakis amator
      twoich perfum się znajdzie. A jak faceta nie kręcisz to żadne perfumy na
      świecie nie pomogą.
    • Gość: bunczitka Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.kompania.net 15.09.05, 19:57
      Sensi-Armaniego albo białe Emporio też Armaniego ale to drugie juz
      kontrowersyjne..ja uwielbiam ale znam osoby które nie dzierża tego zapachu i
      kobiety i mężczyzni,Sensi jest piekne,zmysłowe,kuszące.
    • Gość: Colucci Re: Perfumy uwodzicielskie IP: 212.122.214.* 15.09.05, 20:11
      Allure Chanel.
      • Gość: Monika Re: Perfumy uwodzicielskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:03
        zgadzam się ALLURE Chanel są super, kiedyś na imprezie nosiłam smycz mojego
        kolegi, potem długo mówił, że pieknie mu mną pachniało:-)
        Poza tym "Extravagance" Givenchy - polecam! są doskonałe na dzien i na wieczór,
        a nawet na noc:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka