Dodaj do ulubionych

Nowy krem Avonu- Anew Alternative

13.09.05, 10:41
Uważam ze jest super. Po wykorzystaniu próbki zauważyłam, że zmarszczki (na
razie mam mimiczne) rzeczywiście się wygladzają. Skóra jest bardzo gładka i w
przyjemniejsza w dotyku. Jestem ciekawa czy macie inne spostrzeżenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 11:54
      Zalozylam taki sam watek, ale nikt nie odpowiedzial:) Ja jestem zachwycona tym
      kremem.
    • Gość: Liselle Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: 193.201.167.* 13.09.05, 12:24
      Cześć dziewiczynki:)
      A ile macie lat? Przepraszam ze pytam, ale sama myślę o tym kremiku tylko nie
      wiem czy nie jestem za młoda:):P
      • Gość: kasia Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 12:37
        Ja mam 29. Skora mieszana, mocno przetluszczajaca. Wkleje tu, co napisalam o
        tym kremie juz wczesniej w swoim watku:
        Na forum Avonu jest watek swiadczacy o tym, jak bardzo kontrowersyjny to
        krem :) Niektore Dziewczyny twierdza, ze zapach je odrzuca, ze kolor nie taki..
        A mi sie ten krem bardzo spodobal (mialam probke) i zamierzam go sobie zamowic.
        Owszem, zapach specyficzny:), taki ziolowo - kawowy, przypuszczam, ze nie
        wszystkim przypadnie do gustu, ale ja wole takie smrodki od perfum w kremach.
        No i musze powiedziec, ze krem jest bardzo mily w uzyciu, mam tlusta skore, a
        on sie pieknie wchlania, nie zostawia tlustej warstwy i jeszcze rano buzia
        wyglada calkiem ok, tzn nie jest nadmiernie przetluszczona. Wydaje mi sie, ze
        zauwazylam tez lekkie ujedrnienie, choc uzywalam go jedynie przez 5 dni.

W najnowszym Twoim Stylu jest probka tego kremu - bardzo sie ucieszylam. Jest
        tez probka L'Oreala, Revitalift Double Lifting, ale dla mnie sie nie nadaje -
        kompletnie - nie wchlania sie, zostawia lepka warstewke. Planuje kupic tego
        Alternativa :)
        • Gość: Liselle Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: 193.201.167.* 13.09.05, 13:34
          No właśnie:0 Ja też ma przetłuszczająca się mordkę. Z jednej strony to cieszy,
          bo wolniej zmarszczki się tworza, no ale z drugiej to pryszczyki i takie
          tam ..pochodne:) No ale jak tak pięknie się wchłania to i ja może się skuszę. I
          nawet teraz to chyba promocja w tym nowym katalogu Avonu jest. Ale najpierw
          kupię sobie ten Twój Styl i wypróbuję sampelka:) Tak na wszelki wypadek. Żeby
          nie wydawac kaski na niewiadomą:)
          Dziękuję i moooocno pozdrawiam:)
          • Gość: kasia Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 13:48
            W kat.11 jest ten krem za 79.90 plus zegarek (a gdzies wyczytalam, ze w 12
            bedzie z portfelem), ale mi moja konsultantka wkleila karteczke z cena.. 50pln!
            Heh.. Zuzyje jeszcze te druga probeczke z TS, zeby sprawdzic, czy nadal bede z
            niego zadowolona i jesli bede, to kupuje.
            • Gość: cassis Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: *.gov.pl 13.09.05, 14:10
              Tu oferty z Allegro:
              www.allegro.pl/search.php?string=Anew+Alternative&category=1435&description=1&country=1
          • gatta13 Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative 13.09.05, 14:04
            W moim Twoim Stylu ;) jest tylko próbla Loreala i Vichy. Hmm.
            • Gość: kasia Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 14:24
              Hmm.. a reklama Alternativa jest (str.67)? Ja mam probki i L'Oreala, i Vichy
              Normaderm i Alternativa!
    • monika_04 Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative 13.09.05, 14:13
      Ja mam 30 lat i stwierdziłam że pora bym wzięła się za siebie. Też mam cerę
      mieszaną dlatego lubię kremy dobrze wchłaniajace się. Co do koloru i zapachu- to
      jest tak, że klientki rzeczywiście wolą kremy białe o ładnym delikatnym zapachu
      ale to tylko kwestia marketingowa. Kolor i zapach nie decydują o działaniu ale o
      naszym pierwszym wrażeniu
      • Gość: kasia Re: Nowy krem Avonu- Anew Alternative IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 14:31
        Jak juz napisalam, ja nawet wole zapachy "apteczne" w kremach. Mam do nich
        wieksze zaufanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka