Dodaj do ulubionych

nieudane farbowanie

13.09.05, 12:03
no wlasnie, wczoraj ufarbowalam sama wlosy Lorealem i kolor mi wyszedl
ciemniejszy niz bylo napisane na pudelku (mial byc sredni blad, a wyszedl
braz...). czy w takim wypadku moge dzis lub jutro isc do fryzjera i nalozyc
jasniejsza farbe lub przynajmnie zrobic balejaz? wygladam strasznie w tych
ciemnych wlosach, a z drugiej strony to nie chcialabym im za bardzo
zaszkodzic... poradzcie cos prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilu Re: nieudane farbowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:22
      Poczekaj jeszcze. Kolor powinien trochę się wypłukać. A jak nie, to zostaje
      balejaż i tona odżywek.
      • Gość: arnika04 Re: nieudane farbowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:28
        Zrobiłam tak kilka lat temu, miał byc ciemny brąz, a wyszło kruczoczarno, czułam się okropnie, gdzieś ok po tygodniu zrobiłam u fryzjera balejaż (tzw koronę) z jasniejszymi pasemkami i wyszło naprawdę świetnie:)
        Zadzwoń teraz do sprawdzonego fryzjera i umów się na wizytę za kilka dni, w profesjonalnych salonach na pewno sobie z tym poradzą i nie zniszczą włosów:)
        Powodzenia
        • Gość: Ania Re: nieudane farbowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:17
          Myj włosy szamponem przeciwłupiezowym, on bardzo spłukuje kolor, po kilkunastu
          myciach bedziesz miała kolor jaki chciałas.Ja zawsze po farbowanie mam czarne
          włosy, mimo ze farba jest sredni braz, ale po tygodniu wszystko wraca do normy,
          pozdrawiam!
    • hilda_k Re: nieudane farbowanie 13.09.05, 15:36
      oj dziewczyny, dzieki za podpowiedzi! najpierw sprobuje z tym szamponem, a jak
      wlosy dalej beda za ciemne to za tydzien lece na balejaz!
    • marghot Re: nieudane farbowanie 13.09.05, 15:41
      spróbuj zastosować szampon oczyszczający - lekko wypłucze kolor. Ale balejaż i
      dobrz odżywka też się sprawdzą :) Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka