Dodaj do ulubionych

City Matt kontra Colour Adapt ?

18.09.05, 15:32
Witam
Chciałam poznać opinię osób które używały obu tych podkładów i potrafią je
porównać do siebie.
Ja miałam stary City Matt z Privi i byłam bardzo zadowolona, średnio krył,
jak dla mnie w sam raz, matowy efekt utrzymywał się ok 4 godz, potem używałam
bibułki i było ok.
A jak jest z Colour Adapt, czy ma podobną konsystencję i stopień krycia? jak
długo matuje?
Mam ochote go wypróbować ale czytałam wiele negatywnych komentarzy na jego
temat.

Obserwuj wątek
    • jade.fox Re: City Matt kontra Colour Adapt ? 19.09.05, 13:49
      up.
    • Gość: kami Re: City Matt kontra Colour Adapt ? IP: 81.15.134.* 19.09.05, 15:03
      przy mojej mega świecącej sie cerze Colour adapt matował ją przez jakies 5
      godzin i dodam ze jest super delikatny i nie tworzy takiej maski na buźce!:)
      polecam
    • Gość: kami Re: City Matt kontra Colour Adapt ? IP: 81.15.134.* 19.09.05, 15:03
      przy mojej mega świecącej sie cerze Colour adapt matował ją przez jakies 5
      godzin i dodam ze jest super delikatny i nie tworzy takiej maski na buźce!:)
      polecam
      • Gość: Yubiri Re: City Matt kontra Colour Adapt ? IP: *.bie.lama.net.pl 23.09.05, 16:40
        Dostałam próbke podkładu Colour Adapt i jestem z niego bardzo zadowolona, mam
        bardzo ale to bardzo świecaca się cere i żaden podkład mi nie matował buźki na
        tak długo i do tego jak ładnie wygląda. Chyba go wogóle nie widać. Natomiast
        City matt nie miałam więc nie moge go porównać który z tych podkładów lepszy.
        Wada: colour adapt jest bardzo drogi jak dla mnie ale chyba się skusze i bede
        go używać na szczególne okazje. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka