Dodaj do ulubionych

Kłopotliwe brwi

18.09.05, 17:11
Mam mocne, grube brwi.
Gdzie mogę je "prtzystrzyc" :P ?
U kosmetyczki?
Ile zabieg kosztuje?
Bedę zadowolona, czy zdarzają się wpadki?
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: Kłopotliwe brwi 18.09.05, 17:15
      Przystrzyc a nie lepiej wydepilować ?
      • dzimba Re: Kłopotliwe brwi 18.09.05, 17:22
        Wiadomo o co chodzi...
        Dałam to w cudzysłów i dałam :P
        eh
    • Gość: lala Re: Kłopotliwe brwi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 18.09.05, 18:45
      up up podciagam watek;)) ile kosztuje regulacja brwi bez henny u kosmetyczki???
      • Gość: Aireen Re: Kłopotliwe brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:07
        Ja u siebie płacę 5 zł za wyrywanie za pomocą pęsety, a 8 zł za depilację woskiem na ciepło.
    • jessi191 Re: Kłopotliwe brwi 21.09.05, 22:04
      ja też mam grube,ciemne brwi...u mojej kosmetyczki płace 7 zł,a 14 z henna na
      rzesy .takie mocne brwi to prawdziwa zmora ,one odrastaja straszne szybko:(
      • black_magic_women Re: Kłopotliwe brwi 21.09.05, 22:28
        ja strzyge sobie sama,najpierw usowam co trzeba peseta,potem czesze,a to co
        wychodzi poza ustalony ksztalt/najczesciej od strony nosa,u gory/przycinam
        nozyczkami do paznokci-podpartrzylam to kiedys w TV
    • Gość: len Re: Kłopotliwe brwi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 23:16
      Takie brwi to nie zmora, uczyń z nich atut swojej urody i tylko nie daj się za
      mocno wyskubać!!

Wpadki się zdarzają, jeżeli za mocno wyskubie się osobę, która naturalnie ma
      gęste i grube brwi - można osiągnąć efekt wiecznie zdziwionej twarzy. Ja mam
      naturalne brwi dosyć gęste, grube, czarne, a raczej miałam, kiedyś się za mocno
      wyskubałam i wyglądałam na wiecznie zdziwioną i wytrzeszczoną. Jest taka
      prezenterka na Polsacie,nie znam nazwiska, która ma w ten sposób podregulowane
      brwi od dołu... Wygląda to super niekorzystnie. Ja od kilku lat wracam do
      dawnego kształtu i dawnej gęstości brwi, zaczynam to cenić.

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka