Dodaj do ulubionych

Double Agent HR?

IP: 212.160.146.* 10.09.02, 08:05
Witam,
Wiem, że już kiedyś poruszany był ten wątek, kompletnie nie mogę go znaleźć.
Mam do wyboru fluid matujący Shideido i Double Agent. Problem w tym, że
obydwa trzymają sie na skórze super, może Shiseido bardziej wygładza.
Dziewczyny, jakie są Wasze opnie o Double Agent?
Pozdrawiam
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: Double Agent HR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 08:57
      Wg mnie Double Agent wysusza skórę; tworząc lekką maskę. Dla mnie o niebo
      lepszy jest Shiseido, właśnie zamówiłam i czekam.
      • Gość: thira Re: Double Agent HR? IP: 212.160.146.* 10.09.02, 09:25
        Zamówiłaś w Truskawie?
        • Gość: Anja Re: Double Agent HR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 09:34
          Nie, bo nie mają koloru I20. Znajomy ma mi kupić na wolnocłowym. Powinnam go
          mieć już za 2 dni!
          • Gość: thira Re: Double Agent HR? IP: 212.160.146.* 10.09.02, 09:53
            Anja,
            Przepraszam, że tak sie wypytuję - a na jakim lotnisku? Z tego co wiem, to jest
            ogromny problem z Shiseido. Mój znajomy leci jutro do Szwecji - i też
            dostał "wyprawkę" ;-)
            Z truskawą miałam bardzo niemiłe zdarzenia - to ich odpuiściłam
            Pozdr
            Ola
            • Gość: Anja Re: Double Agent HR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 10:20
              Ola, chyba we Frankfurcie. Tak mi się wydaje....
              • Gość: thira Re: Double Agent HR? IP: 212.160.146.* 10.09.02, 10:40
                No to chyba z zakupów bedzei kicha :-( We Frankfurcie nie ma Shiseido :-(
                Pozdr
                • Gość: Anja A jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 10:45
                  Ola, też mi się tak wydawało!!! Byłam tam ze dwa razy, ale wtedy nie szukałam
                  Shiseido,i po prostu nie pamiętałam, czy jest.
                  Co prawda na stronie www.travel-value.de nie ma oferty Shiseido, ale
                  dorwałam się do innej: www.frankfurt-airport.de
                  No i tak jest sklep BEAUTY PORT, zadzwoniłam (tel.+49-(0)69-69706880) i babka
                  potwierdziła, że mają Shiseido, co więcej, mój fluid I20 jest!!!!!!!!

Anja
                  • Gość: thira Re: A jest!!! IP: 212.160.146.* 10.09.02, 10:48
                    Anja, a czy Twój kolega jeszcze tam jest? Tak sobie pomyślałam, może
                    podczepiłabym sie pod zakupy ???
                    • Gość: agul Re: A jest!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 10.09.02, 10:50
                      A moja przyjaciółka była w zeszłym tygodniu we frankfurcie i niestety nie było
                      żadnego shiseido na lotnisku - nic:-((
                    • Gość: Anja Re: A jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 10:51
                      Ola, niestety, już nie mam z nim kontaktu, bo jest w podróży. Źle się
                      wyraziłam, to nie jest mój kolega (napisałam znajomy), tylko nobliwy starszy
                      pan,który przyjeżdża do firmy, w której pracuję, jako kontrahent. Więc
                      poprosiłam go o tą jedną rzecz....
                      • Gość: thira Re: A jest!!! IP: 212.160.146.* 10.09.02, 11:08
                        • Gość: thira Re: A jest!!! IP: 212.160.146.* 10.09.02, 11:09
                          No tak, jak to dobrze pracowac w miedzynarodowej firmie ;-)))))
                          Sama jestem ciekawa, czy bedzie w Szwecji?
                          Pozdrawiam
                          Ola
                      • presens Re: A jest!!! 10.09.02, 11:14
                        To uważaj,bo mój mąż poprosił pewną starszą panią(koleżankę z pracy),żeby
                        kupiła mu na lotnisku wodę toaletową Carolina Herrera 212.I kupiła -C Herrera
                        212 dla panów,ale tą wcześniejszą,sprzed 20 lat chyba -ta sama nazwa niestety.
                        Wkurzył się strasznie,ale podziękowal z uśmiechem.Notabene nie miałam
                        pojęcia ,że istnieje poprzedni model tego produktu.Wodę dostał Tato w
                        prezencie,bo to zapach w sam raz dla Taty;)))
                        • Gość: Anja Re: A jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 11:16
                          Rany boskie, mam nadzieję, że kupi, to co chcę. Wysłałam mu maila, z nazwą
                          firmy, towaru, koloru, pojemnością i ceną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka