Dodaj do ulubionych

Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M."

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:28
Czesc dziewczyny!
Czy wiecie moze jak uzyskać efekt takich włsoów jakie ma Kasia w
serialu "Magda M."? Bardzo mi się podobaja takie lekkie fale.
Obserwuj wątek
    • klamczucha3 Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 21.09.05, 09:32
      Oooo! Dobre pytanie,bo ja bym chciala.
      I nie piszcie o papilotach czy walkach na rzepy bo to NIE TO! Po walkach i
      papilotach robi sie baran nie fale. Z lokowka to samo!

Moze ktoras nas oswieci?
      • Gość: ja Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:36
        Mój sposób na naturalne fale: modelowanie szczotką i (niestety) suszarką, potem
        na lekko jeszcze ciepłe włosy, na KILKANAŚCIE minut wałki na rzepy. I już. Mam
        włosy dość cienkie i delikatne.
      • Gość: stokrotka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:52
        Dokładnie!! Żadne wałki ani papiloty...Potem wyglądam na 20 lat starszą;/
    • Gość: osatnia Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.j.pppool.de 21.09.05, 10:52
      jest jeszcze taka specjalna lokowka do robienia fal, ktora nie skreca wlosow w
      srubki. nie wiem czy do kupienia w Polsce - bardzo popularna w Niemczech. fale
      wracaja i maja byc modne na jesieni :)
    • tropicielka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 21.09.05, 11:00
      Ostatnio to widziałam u mojego fryzjera - to jest coś takiego jak karbownica
      tylko - własnie robi takie fale - to jest nowość i świetnie wyglądaja takie
      niby loki - bardzo naturalnie :-)na sylwestra już mam koncepcję:-D
      • Gość: stokrotka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:39
        Dziewczyny moze na allegro coś takiego mają ?? :)
        • tropicielka szukałam 21.09.05, 11:41
          nie ma sa takie zwykłe tylko - tamto jest inne od normalnych karbownic sa jakby
          dwa prostokąty które nie stykaja się ze sobą:-)
          • Gość: stokrotka Re: szukałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:43
            kurcze jakaś dziwna machina :) ciekawe kiedy pojawi sie na allegro....
            • tropicielka Re: szukałam 21.09.05, 12:23
              no pytała fryzjerek one to kupiły w jakimś profesjonalnym sklepie tylko dla
              fryzjerów
              • Gość: stokrotka Re: szukałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:28
                i pewnie z 300 zł kosztuje :/
            • Gość: jest Re: szukałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:48
              juz na allegro
    • klamczucha3 Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 21.09.05, 14:37
      Tropicielko,dowiedz sie prosze jak owo cudo sie nazywa i jakiej jest marki,ok?
      • sarunieczka Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." 01.10.05, 20:28
        Ja widziałam kiedyś cos takiego na Allegro,poszukajcie,to chyba była falownica
        do włosów Babyliss.
    • super.kinia lokówka rowenty 21.09.05, 14:55
      nie pamietam jak sie nazywa, kosztuje ok 180-200zł, składa się z 7 nasadek wsród
      ktorych jest taka bardzo gruba, o srednicy ok4-5cm. Własnie po niej wychodzą
      takie fale.
      • klamczucha3 Re: lokówka rowenty 21.09.05, 15:26
        Albo mi sie snilo albo nam nie o fale chodzi tylko o duuuuze,lekkie loki!
        Kasia Bujakiewicz ma duze liki a nie fale!
        No chyba,ze mi sie faktycznie snilo ;-)
        • super.kinia Re: lokówka rowenty 21.09.05, 15:31
          kwestia przyjętego nazewnictwa.
          ta nasadka nie robi loków-spręzynek, tylko takie lekkie duze loki, powiedzmy.
    • Gość: dwa_buciki Re: Kasia Bujakiewicz w serialu "Magda M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:49
      No ładnie! A wszyscy jeszcze niedawno prostowali sobie włosy;)

Fajne fale można zrobić robiąc na włosach dwa warkocze (takie klasyczne- od góry
      głowy, z przedziałkiem)tak na chwilkę- spryskać włosy odrobiną lakieru, zapleść,
      potrzymać łapką na dole i szybko "przyprasować" przeciągając po warkoczu
      prostownicą. Może komuś ładnie wyjdzie taka sztuczka i efekt się spodoba:)
      Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka