Gość: nene IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.09.02, 13:12 W Elle jest podkład Ideal Balance Loreala (22 Sable) i Nutrilogie Vichy, 2 kremy: do skóry suchej i bardzo suchej. A w innych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.02, 13:34 W TS nie ma nic!!! Jest tylko jakiś durny, różowy notesik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 11.09.02, 14:09 Gość portalu: Anja napisał(a): > W TS nie ma nic!!! Jest tylko jakiś durny, różowy notesik. w moim ts jest miniaturka błyszczyka do ust rachell (jasnorózowy). wraz z notesikiem (okropnym) oddałam nieletniej córce koleżanki z pracy - akurat dla niej kolorki:) aha, jest tez ta ich niesmiertelna zawieszka na prysznic jak badac sobie piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.roee.org.pl 11.09.02, 14:14 Właśnie dzisiaj kupiłam TS, w moim nie było błyszczyka, jestem lekko wkurzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona modna Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.euro / *.euro-net.pl 11.09.02, 14:14 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > Gość portalu: Anja napisał(a): > > > W TS nie ma nic!!! Jest tylko jakiś durny, różowy notesik. > > w moim ts jest miniaturka błyszczyka do ust rachell (jasnorózowy). wraz z > notesikiem (okropnym) oddałam nieletniej córce koleżanki z pracy - akurat dla > niej kolorki:) aha, jest tez ta ich niesmiertelna zawieszka na prysznic jak > badac sobie piersi. Cos podobnego!! W moim ts tradycyjnie juz nie ma dodatkow. Jeszcze nie przebolalam Sephory z poprzedniego miesiaca, a tu nastepny numer. Notesik jest straszny, ale dla tego ogryzka do pisania w srodku to juz naprawde brakuje przymiotnika. Jestem wsciekla - na siebie, ze znow kupilam / chociaz czesc "czytana" chyba sie poprawila/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siago Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 11.09.02, 14:21 Jako wierna prenumeratorka czuję się oszukana - w numerach kioskowych dają więcej próbek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona modna Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.euro / *.euro-net.pl 11.09.02, 14:22 Gość portalu: Siago napisał(a): > Jako wierna prenumeratorka czuję się oszukana - w numerach kioskowych dają > więcej próbek!!! Pociesze Cie - moj egzemplarz byl z kiosku! Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? 11.09.02, 14:24 Gość portalu: zona modna napisał(a): > W moim ts tradycyjnie juz nie ma dodatkow. Jeszcze nie przebolalam Sephory z > poprzedniego miesiaca, a tu nastepny numer. > Notesik jest straszny, ale dla tego ogryzka do pisania w srodku to juz > naprawde brakuje przymiotnika. > Jestem wsciekla - na siebie, ze znow kupilam / chociaz czesc "czytana" chyba > sie poprawila/ no to o co chodzi? chyba pisma nie kupuje sie dla probek czy wrzutek, tylko dla tresci? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona modna Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.euro / *.euro-net.pl 11.09.02, 14:28 anexxa napisała: > Gość portalu: zona modna napisał(a): > > > W moim ts tradycyjnie juz nie ma dodatkow. Jeszcze nie > przebolalam Sephory z > > poprzedniego miesiaca, a tu nastepny numer. > > Notesik jest straszny, ale dla tego ogryzka do pisania > w srodku to juz > > naprawde brakuje przymiotnika. > > Jestem wsciekla - na siebie, ze znow kupilam / chociaz > czesc "czytana" chyba > > sie poprawila/ > > no to o co chodzi? chyba pisma nie kupuje sie dla probek > czy wrzutek, tylko dla tresci? > > xx. Anexxo! Chyba niepotrzebnie wspomnialam o tresci. Inne dziewczyny tez nie byly zadowolone z braku dodatkow, a im uwagi nie zwrocilas. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
deptaczek Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? 11.09.02, 16:28 pewnie, ze dla treści, ale czasem ta treść jest tak nijaka, że próbki okazują się jedynym usprawiedliwieniem wydania tych 5-9 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 10:43 anexxa napisała: > > no to o co chodzi? chyba pisma nie kupuje sie dla probek > czy wrzutek, tylko dla tresci? > > xx. Świeta prawda...bez sensu jest kupowanie gazet ze względu na próbki :-)...Ja nigdy nie zwracam uwagi na próbki, nie używam ich, nawet ich nie" wydzieram " z gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 14:05 a sa juz w kioskach magazyny? Odpowiedz Link Zgłoś
rauser są juz niektore na pazdziernik 11.09.02, 17:30 Jest Elle, TS, o których dziewczyny piszą powyżej. Jest jakiś "Trendy". Jest chyba tez nowa Marie Claire, ale nie wiem co w srosku. Ogoleni z tymi probkami to dobry pomysl, warto wiedziec, w koncu w tych gazetach jest ciagle to samo, a tak mozna sobie obadac jakie sa gifty. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: są juz niektore na pazdziernik 11.09.02, 18:15 Ja mam TS z błyszczykiem i notesikiem i dodatkiem wnętrza. Trendy to takie pisemko o modzie, zdjęcia z pokazów (coś a' la Viva), moda z Berlina itd, aha, i zmasakrowana przez stylistów (makeup Diora i innych) Małgosia Bela. Baaardzo ciekawe. A, załączony jest badziewny breloczek a'la "pamiątka z Egiptu" (teoretycznie nie badziewny, ale tak wygląda). I kosztuje prawie 10 zł. Sama go nie kupiłam, wszystkie babskie pisma dostaję od mojej rodzicielki, która kupuje hurtowo z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada marie claire IP: *.chello.pl 11.09.02, 18:11 Właśnie kupiłam nową MC - teraz najbardziej lubie ten magazyn i na tyle na ile sie zorientowałam po pobieżnym przejrzeniu znów duzo ciekawych reportazy (miłość na przekór światu, ludzie-dusze towarzystwa, kobiety które ratuja upadające przedsiębiorstwa, adopcja po amerykansku, historia byłej zakonnicy, dzis zony i matki, a ja kocham moją mamą, uliczny telefon zaufania i inne) i wywiadów (Perdo Almodovar - bardzo go lubię, o Angelinie Jolie). Polecam, szczególnie, że TS po zmianach (m.in naczelnej) jest jakis mniej interesujący. Z próbek- opakowanie cukierków Ricola i vichy nutrologie 2 ps. nie pracuję dla wydawcy MC, ani żadnego innego. A. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: marie claire 11.09.02, 19:17 zgadzam sie, mc to tez moj nr 1. w elle jest zdecydowanie za malo literek, ts ratuje w sumie tylko agata passent i czasem cos fajnego (w tym numerze art o feministkach), cosmo powoli zaczyna powtarzac tematy... a mc mi sie podoba. jest drogie/tanie kupowanie, sa naprawde fajne teksty - zawsze naprawde wciagajace. przy czym nie jest to poziom smetnych i ckliwych historyjek z pani domu ani przyjaciolki (ktora niestety drastycznie sie popsula przez ostatnie parenascie lat). fajnie by bylo, gdzyby tym razem marie claire nie zdechlo. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: marie claire IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 11.09.02, 19:35 Dołączam się do grona wielbicielek MC. To teraz zdecydowanie najlepsza gazetka, najciekawsza zarówno w kwestii poważnych tekstów,jak i tych bardziej rozrywkowych:> Właśnie przyciągnęłam do domku TWój styl, elle i MC i idę czytać:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: marie claire IP: *.chello.pl 11.09.02, 20:09 anexxa napisała: > fajnie by bylo, gdzyby tym razem marie claire nie zdechlo. Zgadzam sie w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nici Re: marie claire IP: *.netmedia.lublin.pl 11.09.02, 20:16 O ja też uwielbiam MC.!!!!!!!! Czytam od deski do deski. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: marie claire 11.09.02, 20:25 Bo też przede wszystkim w MC jest co czytać - w Elle, jak Anexxa słusznie zauważyła, "za mało literek", za to w TS i obrazki i literki tak naprawdę mi nie leżą. Ze stosiku makulatury mojej Mamy (który sobie powędruje dalej w obieg rodzinno-koleżeński) zostawiłam MC do przeczytania, a nie obejrzenia obrazków ;- ). BTW, bo wysmarowaniu się błyszczykiem Rachell upodobniłam się dziwnie do jakiejś pani z głębokich lat 80. Ryknęłam do mojego lubego "Nie patrz!" i czym pręcej go starłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: marie claire 11.09.02, 21:16 innymi slowy, jest szansa na przetrwanie MC, jesli wszystkie bedziemy je tak zawziecie kupowac:) a co do blyszczyka z TS... firmy Rachell co prawda nie znam, ale mnie ten blyszczyk podchodzi. co prawda w konfrontacji z domowymi ciuchami i mocno przylizanym fryzem wyglada tak sobie, ale wywalic nie wywale, bo jak sie ubiore i ogolnie doprowadze do porzadku, bedzie super. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: jakie próbki w magazynach w tym miesiącu? IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 18:59 A ja sie obrazilam na TS za Sephore i nie kupie wiecej. Tresc ta sama co w innych magazynach, a nigdu w zyciu nie zalezalo mi bardziej na jakimkolwiek dodatku. To po polskiemu, bo dziecko mi ryczy i nie moge sie skupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giza Re: Dlaczego zmiany w TS? IP: 217.153.54.* 12.09.02, 08:33 A ja mam pytanie może trochę nie na temat...skad ta nagła zmiana w TS, słyszałam, ze p. Kaszuba odeszła do Urody? To było moje ulubione pisemko a teraz jednak trochę się psuje. I wkurza mnie trochę to ładowanie gazet prezentami(typu torebka, kosmetyczki, płyty CD itp)teraz to trochę tak wygląda, jakby treść sama w sobie juz się nie sprzedawała...Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś