Dodaj do ulubionych

MAX FACTOR na allegro

IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 25.09.05, 01:03
Dziewczyny, czy kupowała któraś z was
podkłady na allegro, zwłaszcza te w cenie
ok. 26 zł? Czy to oryginały, czy jakieś podróbki?
Czy kupował ktoś od allegrowiczki amoka7 ? Ma ciekawe
rzeczy, ale jaka jest ich jakość?
Obserwuj wątek
    • Gość: ninka Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 25.09.05, 01:10
      nikt nie kupował, czy wszyscy śpią?
    • Gość: anka261 Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.09.05, 01:33
      JA kupowałam w licytacji też wychodziło ok.26 zł,moim zdaniem nie był to
      orginał,bo miał nr 40 , a w drogeriach,są nr.45 colour adapt,ale i tek jak dla
      mnie był bardzo dobry kupowałam go kilka razy.
      • Gość: platka6 Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.09.05, 08:53
        To są oryginały tylko przywiezione np z Niemiec gdzie są zupełnie inne odcienie
        i w każdym innym kraju także.
        • Gość: gumi Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:54
          zgadza się. oryginały i jakość jest ok. kupowałam wiele razy:)
    • Gość: Nati Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 10:06
      Ale ona ma tyle komentarzy negatywnych, że nigdy bym u niej nie kupiła!
      • Gość: ninka Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 25.09.05, 11:52
        tylko że negatywne komentarze dotyczą głownie
        opóźnień w realizacji transakcji, a nie
        jakości kosmetyków
        • morelka4 Re: MAX FACTOR na allegro 25.09.05, 12:03
          Z tego co ja wyczytalam nabywcy mieli tez watpliwosci co do daty waznosci i
          oryginalnosci, bo kto widzial tusz oklejony tasma klejaca. Tez bym u niej nie
          kupila. Troche lepsze wrazenie sprawia waldelek a produkty ma w tych samych
          cenach. Ale tak sobie mysle jaki to interes skoro lacznie z przesylka np tusz
          2000 calorie kosztuje 27,- podczas gdy w sklepie mozna czasem trafic na
          promocje i kupic za 30,- (normalnie 37,-)
          • Gość: maja Re: MAX FACTOR na allegro IP: *.icpnet.pl 25.09.05, 12:50
            kupiłam podkłas max factor lasting performance od pietrszki 79 czy jakoś tak:)
            podkład oryginalny,wszystko ok i cena 26 zł
            • morelka4 Re: MAX FACTOR na allegro 25.09.05, 14:11
              Jestes pewna ze to oryginal? Uzywalas wczesniej "sklepowego"? Tak sie dopytuje
              bo na podklad moze bym sie i skusila:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka