IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:10
Szukam dobrego fryzjera w Warszawie, ktory dobierze mi fryzure! Plizz
Obserwuj wątek
    • justa90 Re: Fryzjer 27.09.05, 21:24
      polecam na Chmielnej 12 koko z pewnością Ci coś dziewczyny dobiorą
      • lovelatka Re: Dobry Fryzjer Warszawa 27.03.14, 21:33
        Dziewczyny ,
        napiszcie do Pani Wioli z makeuphair24.pl i powiedzcie że szukacie dobrego fryzjera .
        Zazwyczaj na pierwszy raz daje voucher vipowski i wszystkie usługi macie wtedy 50% tańsze .Niestety na taki voucher można liczyć tylko przy pierwszej wizycie :(
        Ja już niestety płacę normalnie .Ale opcja bardzo fajna i myślę że warto skorzystać bo nie dosyć że tanio wychodzi ten pierwszy raz to już ma się to poczucie że wreszcie trafiło się w dobre ręce.
        Cenowo jest w miarę .
        Jak chcecie spróbować to napiszcie do niej i upomnijcie sie grzecznie o voucher makeuphair24@wp.pl-raczej nie powinno być problemu a naprawdę warto:)
        a parę informacji i jej prace możecie znaleźdź na makeuphair24.pl

• mroofka2 Re: Fryzjer 27.09.05, 21:50
      a może cos z wyższej półki?? np Czajka??:)
    • kropeczka9 Re: Fryzjer 12.02.14, 13:00
      Dziewczyny uważajcie na "salon" LAS VEGAS!!!

Pracują tam naprawdę niekompetentni ludzie.

Ja dałam się zwieść ściemom, że chodzą tam gwiazdy (gdybyście zobaczyły te miejscówę - żadna gwiazda tam nie postawi nogi...), że strzyże jakis super fryzjer - co jest ściemą, bo zapisują do jakiejś Ilony, która tyle wie o fryzjerstwie co ja o fizyce kwantowej po liceum.

Myślałam, że w dzisiejszych czasach panuje zasada "klient nasz pan", ale na pewno nie w tym "salonie". Wyobraźcie sobie, że ta fryzjereczka z wiecznie niezadowoloną miną nie przyjmuje w ogóle żadnych sugestii ze strony klientek, bo (cytat): to ona jest fryzjerką i to ona wie najlepiej jak wykonywać swój zawód. Więc nie liczcie na to, że możecie się wypowiadać na temat własnych oczekiwań co do fryzury.

Nakładając farbę fryzjereczka kładła mi świeżo pofarbowane włosy na twarz, żeby pofarbować te z tyłu. Jak powiedziałam, że zafarbuje mi się twarz, to ona oczywiście foch i mówi - inaczej się nie da (!!!).

Moje długie włosy myła tak, jak usuwa się uporczywe plamy z ubrań - wyobrażacie sobie taką praktykę w salonie fryzjerskim? Przecież to nawet faceci wiedzą, że jak się tak trze włosy o siebie to będą splątane, nie mówiąc już o mega zniszczeniu łuski włosa. A potem fryzkereczka zabiera się za rozczesywanie i mówi - musi pani kupić sobie lepszą odżywkę, bo ma włosy się plączą. I kiedy zasugerowałam, że to kwestia wcześniejszego splątania włosów podczas mycia, to fryzjerka obraziła się, ściągnęła mi ręcznik z włosów powiedziała, że dalej nie będzie wykonywać usługi!!!

Ja po prostu do dziś nie mogę uwierzyć, że ta cała sytuacja miała miejsce. Że są tak beznadziejni ludzie i że ci ludzie pracują w usługach.

I to w czasach kapitalizmu.....

No nic, uważajcie na tego typu salony i broń Boże nie dajcie się nabrać tak jak ja na grouponową ofertę w LAS VEGAS STYLE.
    • gafi55 Re: Fryzjer 16.02.14, 19:12
      Gość portalu: Sarenka napisał(a):

> Szukam dobrego fryzjera w Warszawie, ktory dobierze mi fryzure! Plizz
      Ja też poszukuje :/
    • julka_bolko Re: Fryzjer 17.01.17, 19:43
      Byłam już chyba wszędzie w Warszawie i po latach szukania trafiłam do Studia Urody Katarzyna Rogulska, Warecka 9 w centrum. O rany polecam wszystkim, zwłaszcza Panią Kasię. Mam kręcone włosy i dobrać mi fryzurę jest bardzo ciężko, jej się udało i od 5 lat jestem zawsze zadowolona jak wychodzę od fryzjera :) wszystkim z pechem do fryzjerów, wysyłam własnie tam!
    • lynnx33 Re: Fryzjer 24.02.17, 21:21
      Na dobieraniu fryzury do kształtu twarzy, koloru oczu, skóry, itd. bardzo dobrze zna się Grzegorz Duży i wszyscy styliści w Shake Your Head. Nazywają to "analiza 5 elementów", przyznam że pierwszy raz słyszałam o czymś takim, ale jestem super pozytywnie zaskoczona. Robią to zawsze przed każdym pierwszym "zabiegiem" fryzjerskim na który się umówisz. Świetna opcja, bo można się naprawdę dużo dowiedzieć o swoich włosach :)
    • agnieszka.witusinska Re: Fryzjer 25.02.17, 11:41
      Ja tez szukam tylko w Radzyminie. wie ktoś może gdzie jest "Fryzjernia" w Radzyminie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka