Gość: ewa IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 12:18 dziewczyny prosze czy moglybyscie doradzic mi jakis dobry korektor na zaczerwienione msc od naczynek krwionosnych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 13:39 up up up:) nie znacie zadnego?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całus Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: 193.30.160.* 26.09.05, 14:06 Najlepyszy na zaczerwiwnienia typ naczynka, żyłki to kolor zielony. Ja kupuje Artdeco w takich małych podełeczkach kolor nr 1. koszt około 40 zł ale bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 14:27 dzieki serdeczne:) a mozesz mi napisac czy taki korektor stosuje sie pod fluid czy na? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:12 pod fluid. zielone korektory na naczynka ma tez La Roche Posay i Avene, do kupienia w aptekach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 27.09.05, 14:07 dzieki serdeczne:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 22:17 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: 212.182.94.* 27.09.05, 17:01 up,up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:14 sa tez zielone korektory Sephory. jesli nie ma byc zielony, mozna zastosowac jako korektor dobrze kryjacy podklad Dermacol (cienką warstwą). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pasta_i_basta Re: korektor na rozszerzone naczynka 28.09.05, 15:20 Dermacol jest rewelacyjny:) Posiada bardzo dużo pigmentu, dlatego bez problemu można nim zatuszować nie tylko rozszerzone naczynka, ale także przebarwienia i blizny. Cena smieszna: ok. 14zł /w Szczecinie/, a na dodatek jest bardzo wydajny. Dobrze rozprowadza sie wilgotną gąbeczką / ruchy wtłaczające;)/ Korektor stosujesz zawsze pod podkład. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś