Dodaj do ulubionych

korektor na rozszerzone naczynka

IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 12:18
dziewczyny prosze czy moglybyscie doradzic mi jakis dobry korektor na
zaczerwienione msc od naczynek krwionosnych??
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 13:39
      up up up:) nie znacie zadnego??????????
      • Gość: całus Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: 193.30.160.* 26.09.05, 14:06
        Najlepyszy na zaczerwiwnienia typ naczynka, żyłki to kolor zielony. Ja kupuje
        Artdeco w takich małych podełeczkach kolor nr 1. koszt około 40 zł ale bardzo
        wydajny.
        • Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 14:27
          dzieki serdeczne:) a mozesz mi napisac czy taki korektor stosuje sie pod fluid
          czy na?
          • Gość: 77 Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:12
            pod fluid. zielone korektory na naczynka ma tez La Roche Posay i Avene, do
            kupienia w aptekach. pozdrawiam
            • Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 27.09.05, 14:07
              dzieki serdeczne:):)
    • Gość: ewa Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.studby.uio.no 26.09.05, 22:17
      up
    • Gość: kiki Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: 212.182.94.* 27.09.05, 17:01
      up,up!
    • Gość: 77 Re: korektor na rozszerzone naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:14
      sa tez zielone korektory Sephory. jesli nie ma byc zielony, mozna zastosowac
      jako korektor dobrze kryjacy podklad Dermacol (cienką warstwą). pozdrawiam
      • pasta_i_basta Re: korektor na rozszerzone naczynka 28.09.05, 15:20
        Dermacol jest rewelacyjny:) Posiada bardzo dużo pigmentu, dlatego bez problemu
        można nim zatuszować nie tylko rozszerzone naczynka, ale także przebarwienia i
        blizny. Cena smieszna: ok. 14zł /w Szczecinie/, a na dodatek jest bardzo
        wydajny. Dobrze rozprowadza sie wilgotną gąbeczką / ruchy wtłaczające;)/
        Korektor stosujesz zawsze pod podkład.
        Powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka