Dodaj do ulubionych

POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ 10 ZŁ

IP: *.bie.lama.net.pl 29.09.05, 13:53
błągam poleccie jakis taki taniutki tusz ale zeby nie byłtaki że jak sie
wymaluje oko to strasznie to widać ...chodzi mi o taki subtelny tusz i taki
który nie za bardzo podkręca ale ładnie i naturalnie pogrubia....!błagam
poleccie mi coś takiego...bede czekac na wasze rady...!
Obserwuj wątek
    • wiorka_mrau Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ 29.09.05, 14:06
      A jest w ogóle taki tusz? Miałam kiedyś viperę - nawet dobry jak za taką kwotę,
      ale on chyba ok.13zł. Może coś z miss sporty?
    • Gość: asia Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.bie.lama.net.pl 29.09.05, 14:09
      NAJLEPSZY W CENIE CHYBA 8,90 ZŁ TO CONSTANS CAROL I DAJE TAKIE EFEKTY WŁASNIE
      JAK CHCESZ..WOGÓLE TO DUŻOJEST TAKICH TUSZÓW TANICH A LEPSZYCH OD TYCH DROGICH
      TYLKO NIE WIEM JAK SIE NAZYWAJĄ I JAKIEJ FIRMY BO NIE PAMIETAM..!
    • Gość: Katia Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:14
      Polecam tusz Palomy (taki złoty). Kosztuje w wiekszości sklepów 9,90 zł.
      • Gość: ANIA Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.bie.lama.net.pl 29.09.05, 14:35
        NO..TUSZ PALOMA JEST ZAJEBISTY!
    • Gość: Kate1972 Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:00
      Niedawno kupiłam w Rossmanie na stojaku kosmetyków Rival de Loop tusz granatowy
      (czarny też jest) za 5,90 :) To była wprawdzie promocja, ale wcześniej tez
      widywałam tak niskie, spuszczone ceny. Polecam ten tusz, bowiem co ważne nie
      uczula (często mi się to zdaża!), pięknie się nanosi na rzęsy i nie osypuje :)
      To jedno z potwierdzeń, że do życia nie są niezbędne drogie kosmetyki :)
      Aha - niech Cię boska ręka broni z Bielendy tusz kupić!! Straszna chała!
      • Gość: lola Rival de Loop!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.09.05, 15:11
        dokladnie ja tez kupilam ten tusz ale brazowy za5.90 w promocji na
        wyprobowanie;)i jestem bardzo mile zaskoczona;)jest bardzo fajny!daje lekkie
        pogrubienie i rzesy ladnie sie prezentuja;)kupilam tez 2szminki tej firmy z
        promocji za4.90 i uwazam ze sa swietne;)nie dosc ze kolorki cudne, dlugo
        trzymaja sie na ustach i opakowanie bardzo eleganckie:)tyle ze szminki w
        promocjii widzialam tylko w niektorych rossmanach a tusze w wiekszosci:)
        • Gość: Kate1972 Re: Rival de Loop!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:23
          Wiesz, pogrubienie to zależy też od ilości warstw. Ja uwielbiam grube i
          widoczne rzęsy, bowiem kładę nacisk na makijaż oczu, więc nakładam 2 warstwy a
          bywa, że kuszę się na trzecią :D Również pozytywne zaskoczenie, szczególnie, że
          jak wspomniałam zbyt wiele tuszy mnie uczula - teraz już chyba jednak dokonałam
          wyboru. I dzięki za przemyt wiadomości o szmince - spróbuję, ale powiedz mi,
          tam zdaje się jest więcej rodzajów niż jeden? A zatem którą masz?
          • Gość: lola Re: Rival de Loop!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.09.05, 21:11
            kurcze nie wiem ktora:)ona chyba normalnie kosztuje 9,99zl i jest w takim
            czarnym opakowaniu:)
      • Gość: Patitka Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:54
        Goraco polecam tusz Miss Sporty. Kosztuje jakieś 9,99 i jest rewelacyjny. Ja
        już drugo raz sobie go kupiłam i jestem b. zadowolona. Fajnei wydłuża rzęsy i
        nie skleja ich.
        • Gość: Asia Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:17
          A znacie jakieś tanie cudo, które nie spływa?? Bo tusz Palomy zgodze się ładnie
          wygląda na rzęsach, ale u mnie już po 10 minutach spływa na dolne rzęsy,mam
          wtedy taką obwódke w tym miejscu i mnie to strasznie wkurza, bo nie lubie miec
          podkreslonych dolnych, tylko górne rzęsy hehe;)))
          • Gość: Patitka Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:20
            Miss Sporty nie spływa ;)
            • Gość: Asia Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:42
              dziękuje bardzo:)) pozdro:)))
              • Gość: ala Re: POLECCIE TANI TUSZ DO RZES ALE DOBRY-PONIZEJ IP: *.bie.lama.net.pl 30.09.05, 10:20
                najlepsze są drogie tusze bo co tanie to i drogie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka