Dodaj do ulubionych

Double Agent HR

IP: *.pl 14.09.02, 15:14
Właśnie przymierzam się do kupna nowego podkładu,do tej pory używałam Air
Wear Loreala,teraz testuję Superbalanced Clinique,ale intryguje mnie tez
Double Agent HR.Czy któraś z was go uzywała? Jak kryje,czy dobrze matuje?Jak
ogólnie wygląda buzia? Dzięki z góry za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • nido Re: Double Agent HR 14.09.02, 16:02
      Wydaje mi się, że jest to jeden z lepszych podkładów do przetłuszczajacej się cery; kryje bardzo dobrze - nie muszę używac korektora, matuje też całkiem niezle. Cenę ma dośc zabójcza, ale jest jej wart, głownie ze wzgledu na "krycie" i trwałośc.
      • kathtea Re: Double Agent HR 14.09.02, 16:37
        Dla mnie doskonały, mam cerę mieszaną i dośc wrażliwą. HR pieknie matuje i
        pozostawia taka pudrową troszkę aksamitna powłokę, jest bardzo wydajny,
        aczkolwiek butelka nie jest zbyt wygodna jak dla mnie. Matuje ( z użyciem
        kremu) około 4 godzin bez bibułek, czasem dłużej. Natomiast minusem jest to,
        że czasem przy miejscowo wysuszonej skórze ( ja mam taką przy brodzie ) nie
        nawilża jej odpowiednio ( musze stosowac tam wtedy przed położeniem podkładu
        krem nawilżający oprócz matującego ) Ale tak jak powiedziałam ja mam trudna
        skórę więc jeśli nie masz, aż takich problemów to naprawde polecam. Nie
        wałkuje się i zostawia baaardzo mało śladów np na białych kołnierzykach.
        pozdr.
        k.
        Cena straszna! Ja kupuje w Sephorze i płace około 180 zł. Poza tym ma niewiele
        odcieni. Osobiście używam N02 przez większą część roku i po wakacjach G03.
        • kathtea Re: Double Agent HR 14.09.02, 16:38
          Zapomniałam dodać, że kryje idealnie!
          pozdr.
          k.
          • Gość: Marta Re: Double Agent HR IP: *.pl 14.09.02, 16:51
            Dzięki.
    • Gość: Marta Re: Double Agent HR IP: *.pl 14.09.02, 16:53
      Aha,mam jeszcze jedno pytanko-Czy to krycie jest naturalne,czy podkład stapia
      się ze skórą.Pytam,ponieważ właśnie odwiedziłam stronę wizaz i tam wiele
      dziewczyn wypowiada się o nim,że ten podkład zachowuje się jak farba.Czy to
      prawda?
      • kathtea Re: Double Agent HR 14.09.02, 17:12
        Farba? Tzn nie bardzo moge to sobie wyobrazić. Nie pudrowałam się farbą:)))
        Tak sobie rozmyślam o co mogłoby chodzic i wymyśliłam, że może w nadmiarze
        wygląda jak farba?? Ale to chyba każdy podkład z wyjątkiem transparentych tak
        może wyglądać jak sie go nawali nie wiadomo ile. Z drugiej strony jeśli
        podkład ma być kryjący...Nie rozumiem, podaj mi prosze link do tego wątku bo
        nie wiem co to znaczy, że wygląda jak farba.:)))
        Dzięki
        Pozdr.
        k.
        PS. Nie przyszło mi nigdy do głowy takie porównanie.
        • Gość: Marta Re: Double Agent HR IP: *.pl 14.09.02, 17:42
          Juz podaję www.wizaz.pl.
          Natępnie musisz wejść u góry strony w "kosmetyk wszechczasów",następnie
          w "podkłady" no i wśród wielu zgłoszonych podkładów kliknąć w "Double Agent".
          Tam wsród tych recenzji znalazło się właśnie takie określenie.
    • nido Re: Double Agent HR 14.09.02, 17:37
      Z ta farba chodzi chyba o to, że DA mocno przylega do skóry, tworzy trwała, chociaż naturalnie wygladajaca powłokę, co rzeczywiście może niektórym nie odpowiadac. Na pewno nie jest to lekki, transparentny podkład, ale chyba nie o to w nim chodzi.
      Z ocenami to ciężka sprawa: na wizażu rekordy popularnosci bije Colorstay Revlona - to dopiero jest "farba"..
    • kathtea Re: Double Agent HR 14.09.02, 18:31
      Przeczytałam. No cóż, ile użytkowniczek tyle zdań. Nie moge powiedziec o
      nim..niewidoczny, przezroczysty, idealnie stapiający się z cera, bo..jest to
      podkład ewidentnie dla cery problemowej, dobrze kryjący i nieźle matujący a
      jeśli ktoś szuka lekkiego i niewidocznego podkładu to to napewno nie ten
      specjał. Ja nie mam buzi jak niemowle i musze tuszowac nim co nie co. Ale nie
      szukam też dla siebie podkładów transparentnych. Co do kolorów to proponuje
      spróbowac.
      Mimo wszystko polecam
      pozdr.
      k.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka