Gość: S. IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.10.05, 17:00 Na stronie Yves Rocher nie są podane ceny dlatego proszę napiszcie jak wiecie ile kosztują te perfumy i mleczko do ciała o tym zapachu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miracleyoumakeitha Re: Comme une Evidence-Yves Rocher IP: 213.17.154.* 01.10.05, 17:54 Comme une Evidance:D:D:mmm kocham ten zapach,używam go od dawna,kiedy to jeszcze nie był do zdobycia w Polsce;)dlatego zaopatrywałam sie w niego we Francji;)hihi;) cena perfum to 90 kilka złotych a mleczka w tej samej gamie zapachowej około 60;)pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Comme une Evidence-Yves Rocher IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.10.05, 18:06 Dziękuję Ci za odpowiedź :)Mam jeszcze takie pytanie,na stronie tej firmy jest to mleczko w duzej tubce a ja kiedyś widziałam chyba w jakiejs gazecie w takiej butelce jak dezodorant czy to jest to samo tylko zmieniło się opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Comme une Evidence-Yves Rocher IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.10.05, 14:10 Może ktos jednak wie czy jest jakaś różnica czy tylko różne opakowania tego mleczka do ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś