Gość: mia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:55 pytam powaznie! od miesiaca sie sypie.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: Co na łupież? 05.10.05, 17:52 Polecam szampon apteczny Polytar AF (23 zł) - bardzo wydajny i skuteczny. Tylko że ze smołą jest, śmierdzi koszmarnie, ale już po tygodniu widzialam poprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Co na łupież? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 05.10.05, 19:04 dobry jest szampon selsun blue.. myje sie nim glowe 2 razy w tygodniu, przez 2 tyg. a nastepnie coraz zadziej.dla mnie rewelka.a moze po prostu sporoboj szamponu nawilzazjacego, dla mnie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Co na łupież? IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 06.10.05, 07:45 spróbuj najpierw przez jakies 2 albo 3 tyodnie myc głowe nizoralem,czy czyms podobnym-w kazdym razie leczniczym,a potem juz cały czas myj głowe head&shoulders.Mi to pomaga,potem juz wracac do nizoralu nie musze.A jak tylko chwyce nawet jednorazowo cos innego niż head&shoulders tom łupiez wraca.Wniosek zatem taki,ze do codziennego stosowania jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś