Gość: Anja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 09:21 Dziewczyny, muszę kupić jakiś prezent dla kolegi, cena max. 150-200 zł. Nie znam jego upodobań, więc myślałam raczej o pielęgnacji, nie zapachu. Co byście radziły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus7 Re: Prezent kosmetyczny dla faceta - jaki? 19.09.02, 09:31 Może coś z nowej serii Vichy dla mężczyzn? albo z Dermika Men? Ja chyba jednak wolałabym kupić krawat :) No chyba że kolega jakiś maniak kosmetyczny tak jak my :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Prezent kosmetyczny dla faceta - jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 09:34 Kolega jest BARDZO fajny (bez podtekstów!), lubi styl sportowy, polarki itd. Nie wiem, co on lubi, ale taki mi się wydaje zadbany, więc pomyślałam o kosmetykach. Chcemy z mężem kupić mu coś w ramach podziękowań za przysługę. No i masz babo, problem... Może porozglądam się za Vichy i zobaczę faktycznie tą Dermikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena10 Re: Prezent kosmetyczny dla faceta - jaki? IP: *.waw.cdp.pl 19.09.02, 09:50 Zdaniem mojego mąża, najlepsze kosmetyki pielęgnacyjne dla mężczyzn ma firma Biotherm. Ceny wprawdzie dosyć wysokie ale odpowiadają jakości. Będzie więc to prezent dosyć ekskluzywny. Mogę polecić krem D-stres (chyba tak sie pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja do Reny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 10:03 A jakie są te ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: do Reny 19.09.02, 10:45 Faktycznie, zapomniałam o Biothermie. Wydaje się super. Powiem Wam w tajemnicy że raz w Sephorze przez pomyłkę wysmarowałam się czymś z Biothermu dla mężczyzn :))) było super - ultra-nawilzające, już byłam bliska zakupu :)))) i wtedy właśnie doczytałam się że to Biotherm Homme hi hi hi. To cudo, którym poraczyłam moją buźkę kosztowało 120 zł i było w stojącej tubie z dozownikiem 75 ml. Niestety nie pamiętam dokładnej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena10 Re: do Reny IP: 213.134.142.* 19.09.02, 11:08 Najdroższy jest krem Stop-Age - kosztuje ok. 210 zł. Reszta mieści się w przedziale, który podałaś tj. 150-200 zł. Z czystym sukieniem mogę polecić też dezodorant Biothermu za 70 zł. Ma neutralny zapach, który nie gryzie się z wodami toaletowymi innych marek a jest naprawde baaardzo skuteczny. Nawet w upały. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Prezent kosmetyczny dla faceta - jaki? IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 11:11 A tem krem d-stres jakie ma dzialanie? moze odstresowuje? ;) wtedy bede musiala kupic mojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena10 Re: Prezent kosmetyczny dla faceta - jaki? IP: 213.134.142.* 19.09.02, 11:20 Owszem odstresowuje, ale nie faceta tylko jego skórę. Działanie takie jak kremów odstresowujących dla kobiet. Dokładnie nie wiem - musiałabym przeczytać w ulotce. Ale skóra mojego męża pomimo palenia i stresujacej pracy jest całkiem świeża. Ale może ja nie jestem obiektywna. On w kazdym razie bardzo lubi tę markę. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś