Dodaj do ulubionych

Odżywka do rzęs

IP: *.it-net.pl 20.09.02, 13:21
witam! znacie może jakieś skuteczne odżywki do rzęs(słabe i wypadające).
najlepiej jakieś domowe miksturki.Pozdrawiam!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Drzazga Re: Odżywka do rzęs IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 13:35
      Absolutna klasyka - olejek rycynowy z apteki. Podgrzanym smaruje się brwi i
      rzęsy. Efekty - wzmacnia i nieco przyciemnia, ale trzeba stosować codziennie i
      co najmniej przez 2 miesiące. Wady - tłusty, na dzień się nie nadaje, a użyty
      na noc najłatwiej... wytrzeć w poduszkę.
    • Gość: ledka Re: Odżywka do rzęs IP: 217.153.53.* 23.09.02, 13:45
      Ew. mozna olejek "podrasowac" witaminami w plynie:A+E, D, F (jedna z nich jest
      na recepte, nie pamietam ktora)
      I faktycznie przyciemnia, widac zwlaszcza na brwiach. I faktycznie wzmiacnia,
      ale przy regularnym i dlugim stosowaniu. Ja mysle, ze wlasnie dzieki temu ze
      jako nastolatka przez kilka miesiecy codziennie stosowalam to mam takie dlugie
      teraz rzesy...
      • Gość: Helena Re: Odżywka do rzęs IP: 213.134.140.* 23.09.02, 16:11
        Ja uzywam nieustannie od kilku lat. Trudno mi powiedziec, czy sa jakies efekty,
        ale poniewaz regularnie robie henne, to mam nadzieje, ze odzywianie takim
        olejkiem niweluje negatywny efekt henny.
        H.
      • Gość: Trishna Re: Odżywka do rzęs IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 00:15
        No co ty, dlugosc rzęs masz w genach!!
        • Gość: julita73 Re: Odżywka do rzęs IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 06:50
          Zauwazyłam , że od jakiegoś czasu mam jakby troche krótsze rzęsy, wydaje mi się
          że chyba się kruszą od częstego , codziennego malowania.Używam przeważnie tuszy
          L/oreala.Powiedzcie dziewczyny, czy malowanie rzęs non stop może je osłabić tak
          że kruszą się końce?Chyba też zacznę kurację olejkiem r , albo kupię jakąś
          odzywkę do rzęs.Ssłyszałam , że prawdziwe cudo to odżywka do rzęs Talika,
          niestety dość droga.Może znacie jakieś trochę tańsze skuteczne odżywki do rzęs?
    • deine_nahe Re: Odżywka do rzęs 23.09.02, 13:51
      Ja dodam od siebie, ze olejek rycynowy bardzo czesto, niestety, powoduje
      uczulenia. Trzeba bardzo uwazac, zeby nie dostal sie do oka, a tym przypadku to
      trudne, bo "naoliwiamy" rzesy :((((
      Moze lepiej witaminka A+E z kapsulek ? Swietna takze na wysuszone usta !

-Deine (niegdysiejsza ofiara experymentow z olejkiem uwienczonych imponujacym
      zapaleniem spojowek)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka