Gość: Mika IP: *.it-net.pl 20.09.02, 13:21 witam! znacie może jakieś skuteczne odżywki do rzęs(słabe i wypadające). najlepiej jakieś domowe miksturki.Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drzazga Re: Odżywka do rzęs IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 13:35 Absolutna klasyka - olejek rycynowy z apteki. Podgrzanym smaruje się brwi i rzęsy. Efekty - wzmacnia i nieco przyciemnia, ale trzeba stosować codziennie i co najmniej przez 2 miesiące. Wady - tłusty, na dzień się nie nadaje, a użyty na noc najłatwiej... wytrzeć w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ledka Re: Odżywka do rzęs IP: 217.153.53.* 23.09.02, 13:45 Ew. mozna olejek "podrasowac" witaminami w plynie:A+E, D, F (jedna z nich jest na recepte, nie pamietam ktora) I faktycznie przyciemnia, widac zwlaszcza na brwiach. I faktycznie wzmiacnia, ale przy regularnym i dlugim stosowaniu. Ja mysle, ze wlasnie dzieki temu ze jako nastolatka przez kilka miesiecy codziennie stosowalam to mam takie dlugie teraz rzesy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Odżywka do rzęs IP: 213.134.140.* 23.09.02, 16:11 Ja uzywam nieustannie od kilku lat. Trudno mi powiedziec, czy sa jakies efekty, ale poniewaz regularnie robie henne, to mam nadzieje, ze odzywianie takim olejkiem niweluje negatywny efekt henny. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Odżywka do rzęs IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 00:15 No co ty, dlugosc rzęs masz w genach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Odżywka do rzęs IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 06:50 Zauwazyłam , że od jakiegoś czasu mam jakby troche krótsze rzęsy, wydaje mi się że chyba się kruszą od częstego , codziennego malowania.Używam przeważnie tuszy L/oreala.Powiedzcie dziewczyny, czy malowanie rzęs non stop może je osłabić tak że kruszą się końce?Chyba też zacznę kurację olejkiem r , albo kupię jakąś odzywkę do rzęs.Ssłyszałam , że prawdziwe cudo to odżywka do rzęs Talika, niestety dość droga.Może znacie jakieś trochę tańsze skuteczne odżywki do rzęs? Odpowiedz Link Zgłoś
deine_nahe Re: Odżywka do rzęs 23.09.02, 13:51 Ja dodam od siebie, ze olejek rycynowy bardzo czesto, niestety, powoduje uczulenia. Trzeba bardzo uwazac, zeby nie dostal sie do oka, a tym przypadku to trudne, bo "naoliwiamy" rzesy :(((( Moze lepiej witaminka A+E z kapsulek ? Swietna takze na wysuszone usta ! -Deine (niegdysiejsza ofiara experymentow z olejkiem uwienczonych imponujacym zapaleniem spojowek) Odpowiedz Link Zgłoś