Dodaj do ulubionych

rabaty w Sephorze

IP: 212.75.114.* 13.10.05, 11:36
Dziewczyny,czy orientujecie się czy są jakieś lepsze karty w Sephorze, bo ja
mam jedynie kartę na 10% zniżki po uzyskaniu 600 punktów. Jeśli któraś z Was
ma, to proszę napisać co trzeba zrobić, aby takową uzyskać. Osobiście uważam,
że jednorazowa zniżka 10% po wydaniu 600 stów, to trochę mała gratyfikacja za
przywiązanie do sklepu. Nie wiecie jak to jest w innych sieciach, np. w
Douglasie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wrona Re: rabaty w Sephorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:45
      W Sephorze nie ma innych kart rabatowcy jak tylko ta, o której napisałaś. Ja
      również z niej korzystam i jestem bardzo zadowolonna. Oprócz tego promocje
      sezonowe...jakiś czas temu można było za połowę zapłaconej kwoty wybrać dowolny
      kosmetyk gratis z wystawionych na specjalnym stendzie. Tak więc wydając 315zl
      dostałam gratis pełowartościowy balsam Biotherm HydraFlex. Jeśli chodzi o
      Douglasa to osobiście uważam, że obsługa nie dorasta do pięt tej z Sephory i
      przynajmniej w moim mieście jest na bardzo niskim poziomie.
      Pozdrawiam:)
    • sigrun Re: rabaty w Sephorze 13.10.05, 11:48
      Ja właśnie zrezygnowałam z tej karty, a pani w Sephorze była bardzo, bardzo
      zdziwiona kiedy powiedziałam jej, że jest to po prostu nieopłacalne. Osobiście
      dbam o urodę, jednak Sephora chyba ma nas klientki za wyjątkowo próżne
      stworzenia szastające kasą na lewo i prawo. Nie wiem ile kosmetyków musiałabym
      kupić za 600 złotych, bo raczej nie wydam 2400 zeta za najnowszą pozycję Kanebo.
      Jeszcze na głowę nie upadłam. W ogóle ostatnio jakość usług w Sephorze schodzi
      na psy. Natomiast Douglasa omijam szerokim łukiem. Tam cała obsługa najwyraźniej
      cierpi na alergię na pracę.
      • Gość: em Re: rabaty w Sephorze IP: *.kp.pl 13.10.05, 11:56
        a w Sephorze sprzedają Kanebo? nie mieli tej marki
        zakupy drogie i rabaty mizerne :( ale kupuje od czasu do czasu
      • jade.fox Re: rabaty w Sephorze 13.10.05, 13:07
        Nie trzeba wcale wydawać 600 zł aby otrzymać rabat.
        Czasami robią promocje i za zakupy dostajesz podwojne punkty.
        Ja np kupiłam kiedyś perfumy za 205 zł a na moim koncie przybyło 410 punktow!

• jop Re: rabaty w Sephorze 14.10.05, 13:46
        Przecież nie chodzi o jednorazowe wydanie tych 650 zł. Mnie taka kwota zbiera
        się przez 3-4 miesiące i kupony miałam już 3.
    • Gość: magdzik1 Re: rabaty w Sephorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 14:23
      Ja dość często robię tam zakupy i miałam już kilka kuponów na rabat 10%, a
      ostatnio przysłali mi do domu kupon na 15% tak po prostu, bez okazji. Wczoraj
      przyszedł kupon na produkty AA (jak kupię krem, to tonik gratis, czy coś
      podobnego). Lubię Sephorę, do Douglasa i Marrionaud nie chodzę.
      • Gość: krodii Re: rabaty w Sephorze IP: *.malnet.pl 13.10.05, 18:30
        faktycznie do zakupu kremu z najnowszej lini AA Hydra Rich w prezencie jest
        Tonik z lini Age Expert (pełnowartościowy)!!!
        • iwonam77 Re: rabaty w Sephorze 13.10.05, 19:33
          Uważam że powinni przeszkolić ekspedientki w zakresie profesjonalnej obsługi
          klienta. Może nie jestem dobrym klientem, bo co miesiąc zostawiam u nich tylko
          200 zł.Dwa tygodnie temu kiedy kupowałam perfumy za 200 zł i zapytałam o
          promocję (prezent wartości połowy wydanych pieniędzy) pani prawie poszła piana z
          ust. Złośliwie zaznaczyła, że kupiłam tylko za 200 zł , więc właściwie za 100 zł
          to nic nie mają, bo co innego gdybym kupiła coś za 500 zł. Zniechciłam się do
          tego sklepu (Sephora w M1 w Poznaniu)i wiem, że więcej tam nie pójdę, bo nie
          lubię być traktowana jak nachalny klient.
          • martkaok Re: rabaty w Sephorze 13.10.05, 19:52
            to w M1 w Poznaniu jest sephora????
            • iwonam77 Re: rabaty w Sephorze 13.10.05, 20:00
              Tak ale nie wiem od kiedy, obok Praktikera, wczesniej chyba był tam Adler.
              • martkaok Re: rabaty w Sephorze 13.10.05, 20:02
                w auchan komorniki i w plazie zawsze trafiam na dobrą obsługę chociaż nie
                wydaję specjalnie dużo - stąd moje zdziwienie
              • Gość: ggosc Re: rabaty w Sephorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:37
                przeciez zamiast Adlera jest H&M
                • Gość: karina Re: rabaty w Sephorze IP: *.icpnet.pl 13.10.05, 22:47
                  a oboko HiM jest tez Sephora:)
          • Gość: dudunia iwonam77?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:12
            nie rozumiem- kupilas cos za 200zł i chciałaś gratis za 100zł? ja też bym się
            zdziwiła na miejscu sprzedawczyni!
            • Gość: Inka Re: iwonam77?? IP: 62.233.195.* 13.10.05, 22:52
              No właśnie.
              • iwonam77 skąd to zdziwienie? 14.10.05, 07:27
                Ze strony internetowej Sephory dowiedziałam się, że w sklepach tej sieci
                obowiązuje promocja, można otrzymać prezent wartości połowy swoich zakupów. Po
                pierwsze chyba powinnam się dowiedzieć o tym od ekspedientki, po drugie
                zdziwiona mina ekspedientki i moim zdaniem trochę bezczelna odpowiedź cedzona
                ze sztucznym uśmiechem na ustach, a dająca do zrozumienia, że mam się nie
                wygłupiać i nie domagać prezentu za tylko 100 zł. Pozdrawiam i dla wszystkich
                forumowiczek przyjemności na zbliżający się weekend.
                • sigrun Re: skąd to zdziwienie? 14.10.05, 10:22
                  Myślę, że i tak wszystko zależy tak naprawdę od dobrej woli sprzedającego. Np. w
                  Sephorze w Wola Parku spotkałam się z wyjątkowo miłą i fachową obsługą.
                  Sprzedawca (tak, tak, to był facet), kiedy poprosiłam go o eye-liner pokazał mi
                  kilka pozycji, cierpliwie przy tym tłumacząc, pokazując i znosząc moje grymasy.
                  W końcu wybrałam Chanela za ok.120 zł. Bez pytania pan przeprosił, że nie może
                  dać żadnej próbki, po czym wręczył Mężowi próbkę perfum, a mnie dał całą butelkę
                  (200 ml) olejku do kąpieli Oceanic :-)))
                  Natomiast ostatnio w Sephorze w Galerii Mokotów - również przy zakupie
                  eye-linera (tym razem firmowy Sephory) - zostałam potraktowana jak powietrze
                  stojac grzecznie w kolejce do kasy. Pani ekspedientka, nawet nie spoglądając w
                  moją stronę - obsłużyła inną klientkę (przyszła długo po mnie), która wydała coś
                  ok. tysiąca na stos różnych perfum. No tak, ja ze swoim eye-linerem za trzy
                  dychy powinnam przepuśćić tego dnia chyba wszystkich klientów Sephory w Galerii
                  Mokotów z racji miernoty oraz żenującej wartości moich zakupów.
                • martyna75 Re: skąd to zdziwienie? 14.10.05, 13:31
                  nie znalazlam zadnych informacji o promocji dot. prezentu wartości połowy
                  swoich zakupów, bede dzisiaj w sephorze wiec moze skusilabym sie na cos jesli
                  przy okazji mialabym dostac prezent
                  • Gość: karina Re: skąd to zdziwienie? IP: *.icpnet.pl 14.10.05, 14:03
                    ta promocja juz sie skonczyla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka