Gość: natal IP: *.chello.pl 13.10.05, 20:36 Wybieram sie do tego salonu wkrótce więc moglibyście coś powiedziec na temat fryzjerów i kosmetyczkach? jaką mają opinie a może ktoś był???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi_forever Re: Studio Iza B - ktoś zna??? 14.10.05, 09:05 czesc chodzilam do fryzjera, Krzysztofa, mowiono mi ze rewelacja dla mnie-ok, ale za drogi(ok.80 pln za obciecie) o kosmetyczkach slyszalam bardzo dobre opinie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esther Re: Studio Iza B - ktoś zna??? IP: 195.217.52.* 15.10.05, 18:28 Mam mieszane uczucia. Bylam pare lat temu, w salonie w Sobieskim (nawet nie wiem, czy jeszcze ten salon tam jest). Zaplacilam dosc slono (ponad 300PLN) za srednio wyszukana fryzurke (dekoloryzacja + 2 kolory + strzyzenie). Efekt byl OK, aczkolwiek nie powalil mnie na kolana (liczylam na wieksza inwencje fryzjerki, a tak naprawde sama jej podyktowalam co ma zrobic). Natomiast "rozczulily" mnie jednym detalem : spedzilam tam kilka godzin i fryzjerka - bardzo slusznie zreszta - zaproponowala mi cos do picia. Oslabilo mnie jednak, gdy na rachunku zobaczylam doliczone 10PLN za ... szklanke wody z cytrynka ... Mogli juz dyskretnie podac cala sume za usluge (co za roznica czy placisz 300 czy 310 ?), a tak pozostalo mi zenujace wspomnienie o nich. Za to regularnie przysylaja mi kartki na polski adres (od dawna juz nie mieszkam w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś