kotmanka 22.09.02, 13:40 i znowu perfumy (to chyba jakis nalog),czy znacie moze te wlasnie: Madness i Wish? pytam na razie z czystej ciekawosci...oczywiscie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nell Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 13:44 kotmanka napisała: > i znowu perfumy (to chyba jakis nalog),czy znacie moze te wlasnie: Madness i > Wish? pytam na razie z czystej ciekawosci...oczywiscie..... Znam Wish- obecnie jestem jego szczesliwa wlascicielka, zapach cudowny, dosc zdecydowany,slodki, ale nieduszacy podobny w nucie do angel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.netland.gda.pl 22.09.02, 13:58 znam i lubie wish, choc wole pure wish - samo wish za bardzo przypomina angela (ale i tak jest fajniejsze). co do madness to jeszcze się nie zdecydowałam, czy go lubię czy nie - ale bardzo mi sie opdoba flakon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julienne Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.09.02, 19:59 Ciężko jest opisać w paru słowach, ale spróbuję: Wish jest słodki (zawsze kojarzy mi się z truskawkami, a mojemu osobistemu z... Red Bull'em - wyleczył mnie z zakupu skutecznie!) i chociaż obiektywnie nie można o nim powiedzieć, że jest zapachem lekkim, to w porównaniu z Madness na takiego wychodzi. Madness dla mnie jest b. ciężki, kadzidlany i... nie ma w nim nic ciekawego (intrygującego). Podobnie jak w Rouge Hermes czy Nu YSL. No ale to moja opinia, na pewno muszisz zapoznać się z nimi sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:15 Moj ukochany Wish porownal do zapachu red bulla? Dobre sobie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.vif.net 22.09.02, 23:11 Mnie się podoba Madness. Wish nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: 62.148.83.* 23.09.02, 07:46 ja jestem zwolenniczką Wisha miłośniczkom orzeźwiających nut grejfrutowych i lemonek nie będzie się podobał mam zamiar "zbadać" Madness - na chłody wydaje się idealny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.pl 23.09.02, 09:22 ha! No własnie planuję zakup *pure wish* na jesień i zimę- wydaja mi się idealne na te zimniejsze pory roku. Madness jest za ciężki na codzień- kiedyś maiałam próbkę, i chyba mam ją do tej pory- bo psiknęłam się nim może dwa razy do teatru, albo na jakies tzw. większe wyjście. Zapach bardzo ładny, elegancki, ale wymaga odpowiedniej otoczki - nie użyła bym go ubrana w jeansy i sweterek idąc do szkoły. Co innego do łóżka- nawet jak śpię sama, lubię się delikatnie wypachnić- taki mój mały bzik :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 23.09.02, 11:06 madness jest mi obojętny, pure wish też, natomiast wish jest baardzo ładny (prawie tak jak mój kochany angel, zresztą są podobne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 12:55 Dziewczyny mieszkam we Wrocławiu, w sobotę obeszłam WSZYSTKIE perfumerie jakie miałam po drodze (dwa EMPIKI, Galerię Centrum,INA Center) i NIGDZIE nie było Wish ani Angel,a tak chciałam choć powąchać,nie mówiąc o kupieniu! Powiedzcie Dolnoślązaczki,czy można to gdzieś spotkać???? Odpowiedz Link Zgłoś
milla_ Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish 23.09.02, 13:55 W Galerii Dominikanskiej sa dwie perfumierie, moze tam znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish IP: *.tlsa.pl 23.09.02, 15:36 Dziś się przejdę,ale jak nie będzie to posmutnieję:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: perfumeria: Chopard Madness i Wish 23.09.02, 17:57 tak, zrobilam dyskretny round po takiej stronie www.perfumeemporium.com i tam praktycznie wszyscy porownuja Wish do Angela, choc podobno Angel trwalszy. milego wachania! Odpowiedz Link Zgłoś