Gość: kama IP: *.ztpnet.pl 16.10.05, 15:57 Witam, czy zakladajac tipsy u stop koncowki sa takie same jak do palcow u rak , tylko w innym rozmiarze, czy sa to jakies inne specjalne konce? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsu-lr-tantka Re: Tipsy u stop 16.10.05, 16:04 Gość portalu: kama napisał(a): > Witam, czy zakladajac tipsy u stop koncowki sa takie same jak do palcow u rak > , tylko w innym > rozmiarze, czy sa to jakies inne specjalne konce? dziekuje ;)))jakie Tipsy na palce stop... Tam nie mozna niczego zakladac ,szczegolnie plastikow na zdrowe paznokcie. Nibezpieczenstwo powstania grzybicy..Mozna za to naturalny paznokiec przedluzyc za pomoca masy..gelowej czy akrylowej...ale to tez jest niebezpieczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Tipsy u stop IP: *.ztpnet.pl 16.10.05, 16:44 Dziekuje, pytalam z ciekawosci, bo widzialam u dziewczyny i ladnie wygladalo a nie wypadalo pytac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tipsy u stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:52 Tispy u stóp to jedna z najbardziej obleśnych rzeczy, jakie widziałam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Tipsy u stop IP: *.ztpnet.pl 16.10.05, 17:18 A wrastajace paznokcie nie sa bardziej oblesne??? a utwardzanie ich jest jedna z metod leczenia...moze warto najpierw sie zorientowac a potem takierzeczy wypisywac. Widzialam o wiele bardziej oblesne sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
konsu-lr-tantka Re: Tipsy u stop 16.10.05, 17:47 Gość portalu: kama napisał(a): > A wrastajace paznokcie nie sa bardziej oblesne??? Paznokcie wrastajace sie wycina.. Jezeli chodzi o nakladanie zastepczego paznokcia,w przypadku ubytku duzej jego czesci. To lekarz naklada specjalna mase utwardzakna...To nie ma nic wspolnego z utwardzaniem paznokci.. To nowoczesne utwardzanie paznokci stop,a zwlaszcza nalozenie trwalego Frenchu jest npwym pomyslem modelistek i pedicurzystek,ktore chca tylko powikszyc swoja oferte,i to rowniez kosztuje.. Mozna sobie nalozyc wszystko co sie chce ale ma to byc zrobione dokladnie.. Ja sama mialabym obawy co do tego typu zabiegu.Pomaslmy sobie ze idziemy na basen ,gdzie po wyjsciu z niego powinnysmy dezynfekowac stopy, Ten zel zatrzymuje zarazki ...naprawde odradzam...sa utwardzacze w lakierze mozna wszystko zrobic nie siegajac po te cudenka,na mysl o ktorych lekarz rece zaciera.. a utwardzanie ich jest jedna > z metod leczenia...moze warto najpierw sie zorientowac a potem takierzeczy > wypisywac. Widzialam o wiele bardziej oblesne sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tipsy u stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 17:51 Kama, to była moja opinia, i jak najbardziej miałam na Forum prawo ją wyrazić, czy to się komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kosmetyczka [...] 16.10.05, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś