Gość: sosuk IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.05, 10:53 No wlasnie...alkohol ma jakis wplyw na tradzik, czy nie? Slyszalem, ze ma, oczywiscie niegatywny. Moze ktos bardziej kompetentny sie wypowie. Jesli ma, to dlaczego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roxi Re: Alkohol, a trądzik IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 11:05 no wlasnie tez jestem ciekawa, niedlugo ide do dermatologa to sie dowiem:) póki co na wszelki wypadek nie piję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Alkohol, a trądzik IP: *.olsztyn.mm.pl 20.10.05, 11:40 Ktos potwierdzi albo zaprzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
pati.ksg Re: Alkohol, a trądzik 20.10.05, 17:00 Pewnie wszystko zależy od osoby, ale na swoim przykładzie zauważyłam, że po wypiciu "czegoś mocniejszego" trądzik nieco się nasila. To samo mam po czekoladzie czy ostrych chipsach... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Alkohol, a trądzik 20.10.05, 17:18 Z moich własnych doświadczeń wynika, że zły wpływ na cerę ma wóda, natomiast piwo można pić hektolitrami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: Alkohol, a trądzik IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.10.05, 18:03 To zalezy od osoby. Mam tak samo jak tato- wypije wiecej niz jedno piwo i na drugi dzien wolalabym sie ludziom na oczy nie pokazywac. A ze oprocz tego mam strasznie nasilony tradzik to juz inna bajka:/ Ale oczywiscie znam wiele osob ktore nawet gdyby 5 litrow wodki wypily, to nie mialyby ani najmniejszego pryszcza (choc watpie czy po takiej dawce przezylyby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Alkohol, a trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:39 U mnie trądzik się nasila po wypicu wódki , piwo moge spokojnie pić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Alkohol, a trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:20 Alkohol bardzo szkodzi,ogolnie jest niezdrowy,ale wypicie odrobiny wina do obiadu jest nawet polecane w przypadku tradziku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Alkohol, a trądzik IP: 80.51.90.* 22.10.05, 18:32 wszystko o obciaza watrobe pogarsza tradzik. ale mala ilosc alkoholu chyba nie powinna obciazyc watroby. Odpowiedz Link Zgłoś