Dodaj do ulubionych

Alkohol, a trądzik

IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.05, 10:53
No wlasnie...alkohol ma jakis wplyw na tradzik, czy nie? Slyszalem, ze ma,
oczywiscie niegatywny.
Moze ktos bardziej kompetentny sie wypowie. Jesli ma, to dlaczego?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: roxi Re: Alkohol, a trądzik IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 11:05
      no wlasnie tez jestem ciekawa, niedlugo ide do dermatologa to sie dowiem:)
      póki co na wszelki wypadek nie piję :)
      • Gość: up Re: Alkohol, a trądzik IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.05, 19:20
        • Gość: up Re: Alkohol, a trądzik IP: *.olsztyn.mm.pl 20.10.05, 11:40
          Ktos potwierdzi albo zaprzeczy?
    • pati.ksg Re: Alkohol, a trądzik 20.10.05, 17:00
      Pewnie wszystko zależy od osoby, ale na swoim przykładzie zauważyłam, że po
      wypiciu "czegoś mocniejszego" trądzik nieco się nasila. To samo mam po
      czekoladzie czy ostrych chipsach...
      • charade Re: Alkohol, a trądzik 20.10.05, 17:18
        Z moich własnych doświadczeń wynika, że zły wpływ na cerę ma wóda, natomiast
        piwo można pić hektolitrami ;)
    • Gość: Martika Re: Alkohol, a trądzik IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.10.05, 18:03
      To zalezy od osoby. Mam tak samo jak tato- wypije wiecej niz jedno piwo i na
      drugi dzien wolalabym sie ludziom na oczy nie pokazywac. A ze oprocz tego mam
      strasznie nasilony tradzik to juz inna bajka:/ Ale oczywiscie znam wiele osob
      ktore nawet gdyby 5 litrow wodki wypily, to nie mialyby ani najmniejszego
      pryszcza (choc watpie czy po takiej dawce przezylyby:)))
      • Gość: Ewcia Re: Alkohol, a trądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:39
        U mnie trądzik się nasila po wypicu wódki , piwo moge spokojnie pić. pozdrawiam
    • Gość: gos Re: Alkohol, a trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:20
      Alkohol bardzo szkodzi,ogolnie jest niezdrowy,ale wypicie odrobiny wina do obiadu jest nawet polecane w przypadku tradziku.
    • Gość: nn Re: Alkohol, a trądzik IP: 80.51.90.* 22.10.05, 18:32
      wszystko o obciaza watrobe pogarsza tradzik. ale mala ilosc alkoholu chyba nie
      powinna obciazyc watroby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka