dzondou 26.07.04, 15:25 cze, gdzie się podział ten co go wszędzie było pełno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vratislavius Re: Croolick urlopuje! 26.07.04, 19:49 W czwartek i piątek przegoniłem go po stolicy Śląsaka i przyległościach. Raczyliśmy się wspólnie piwem na wrocławskim rynku i nie tylko. Z tego co wiem, obecnie zażywa wywczasu w Sudetach i może nie mieć dostępu do netu. Doajcie mu odtchnąć - zasłużył chłop! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Gdzie jest Croolick?? 29.07.04, 01:01 > vratislavius > W czwartek i piątek przegoniłem go po stolicy Śląsaka i przyległościach. > Raczyliśmy się wspólnie piwem na wrocławskim rynku i nie tylko. Ano. Korzystajac z okazji to chcialbym jeszcze raz podziekowac, ze wspaniala goscine. (A tak w ostrzegaja w TV czy< innej prasie przed zanajmosciami z internetu ;-) ) > Z tego co wiem, > obecnie zażywa wywczasu w Sudetach i może nie mieć dostępu do netu. Doajcie mu > odtchnąć - zasłużył chłop! Raczej w Gorach Stolowych i Kotlinie Klodzkiej ale reszta sie zgadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś