Dodaj do ulubionych

KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK

IP: *.biskupin.wroc.pl 20.10.05, 16:58
CHCIAŁABYM POZNAĆ WASZA OPINIE NA TEMAT PRODUKTÓW BIOSILK FAROUK DO WŁOSOW,
GŁOWNIE CHODZI MI O SZAMPONY I ODZYWKI DO WLOSOW SUCHYCH I PUSZACYCH SIE.
ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM, ALE SA DOSYC DROGIE DLATEGO CHCIAŁABYM POZNAC
ZDANIE OSÓB KTORE UŻYWAŁY.
Obserwuj wątek
    • Gość: ;] Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 20.10.05, 17:27
      są extra
    • mroofka2 Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 20.10.05, 18:01
      polecam:)
    • carmelaxxx Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 20.10.05, 18:02
      super kosmetyk !
    • Gość: Kolumbia Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 19:22
      Używam serii regeneracyjnej dla mnie super, baardzo wydajna, polecam.
    • kinga38 Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 20.10.05, 20:54
      a gdzie mozna kupic te kosmetyki i za ile??????
      • jade.fox Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 21.10.05, 00:32
        Tu masz przykładowe ceny:
        www.estyl.pl/sklep/customer/home.php?cat=419
        Są nieco niższe w porównaniu z innymi profesjonalnymi produktami do włosów.
        Można je kupić w sklepach fryzjerskich i w niektórych salonach.
        Do tej pory używałam tylko jedwabiu i sprayu nabłyszczającego, ale może się
        skusze na szampon skoro taki dobry...

• Gość: IWONA Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.biskupin.wroc.pl 21.10.05, 01:09
        MOZNA TEZ KUPIC JE DOSYC TANIO NA ALLEGRO
        www.allegro.pl/search.php?string=BIOSILK
        www.allegro.pl/show_item.php?item=67966297
    • Gość: mari Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: 157.25.9.* 21.10.05, 08:26
      Dziewczyny, a gdzie w Warszawie mozna kupić go po przystępnej cenie?
      • Gość: aaliyah Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 21.10.05, 11:03
        witajcie dziewczyny. WLasnie w poniedzialek kupilam sobie tej firmy koktajl do
        wlosow owocowy. To ma byc jako odzywka. Ciezko mi teraz cos powiezic bo zwykle
        oczekuje z pocztaku cudow od tego typu kosmetykow, a na arzie jakis rewolucji
        nie zauwazylam. Z tum ze mam zdrowe wlosy, chodzi mi zwlaszcza o to by byly
        ladnie slniace i pozostaly niezniszczone. Kupiłam go za ok 50 zl w Hurtowni
        fryzjerskiej na Bródnie. TAm jeszcze jest sporo kosmetyków, zwłaszcza firm Osmo
        i Goldwella. Niestety nie ma nic Loreala i Kerastase a głownie po tych firm
        kosmetyki pojechałam.
        • Gość: mari Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: 157.25.9.* 21.10.05, 11:48
          a pamiętasz dokładny adres i nazwę tej hurtowni?
      • Gość: zuza Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.chello.pl 22.10.05, 19:05
        Kosmetyki Farouk w Warszawie są do kupieniaw w sieci sklepów-hurtowni z art.
        fryzjerskimi POLWELL (taniej niż na Koszykowej) na ul. Dzielnej 15, Roentgena 46
        i Kondratowicza 22. Oprócz tego w sklepie-salonie kosmetycznym DENIQUE w Arkadii.
        • jade.fox Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 22.10.05, 19:49
          Ale czy rzeczywiście prowadzą sprzedaż detaliczną?
          Bede mogła kupić jeden szampon?
          • Gość: zuza Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.chello.pl 27.10.05, 22:59
            jade.fox napisała:

> Ale czy rzeczywiście prowadzą sprzedaż detaliczną?
            > Bede mogła kupić jeden szampon?

Oczywiście, że będziesz mogła. Nie raz robiłam u nich zakupy, m.in. farb do
            włosów L'Oreal Majirel, Kadus, szamponów L'oreal po koloryzacji itp. Nigdy nie
            miałam problemów. Sprzedawczyni tylko każdorazowo pyta się, czy robi się zakupy
            do salonu, czy na użytek własny (faktura, czy zwykły paragon) i to wszystko.
    • Gość: luca3105 Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:15
      Polecam z całych sił jedwab! Także szampony Goldwell do włosób farbowanych!
      • Gość: aaliyah Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 21.10.05, 12:06
        Niestety jestem spod warszawy i na Warszawie nie znam się totalnie, a już
        zwłaszcza na dzielnicach. Kol mnie prowadzila do tej hurtowni. Wiem że
        nieopodal kościoła na Bródnie, w środku jednego z osiedli. Ta hurtownia byla w
        ciagu pawilonow i chyba bylo na czerwono napisane że artykuły fryzjerskie czy
        cos w tym stylu...
        • fragole Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 21.10.05, 16:42
          W Wawie mozna kupic na Koszykowej 52 lub 53 lub na Pulawskiej rog Rakowieckiej
          • jade.fox Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 21.10.05, 16:53
            Jest też drugi sklep na Koszykowej 60/62 "Jeanette" znacznie tańszy niż inne.
            • fragole Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 21.10.05, 16:59
              Dzieki za info
    • ula76 Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK 23.10.05, 00:34
      wlasnie dzisiaj kupilam sobie szampon(300ml)do wlosow i odzywke w sprayu ,
      jutro zamierzam wyprobowyc :)))
      Do tej pory w domu mialam sam jedwab i baaardzo jestem zadowolona z tej firmy.
      Pozdrawiam.
      • aaliyah83 ULA!!! 23.10.05, 09:16
        A wiec koniecznie daj znać jakie są efekty!!!!
        • golden24 Re: ULA!!! 23.10.05, 09:30
          Ja stosuje jedwab i tez jestem zadowolona, zastanawiam sie nad kupnem
          nablyszczacza Shine-on.
        • ula76 Re: ULA!!! 24.10.05, 12:22
          hmmm.
          moje wlosy doznaly olsnienia,naprwade,efekt niesamowity.Chyba moje wlosy
          jeszcze nigdy nie wygladaly tak super.Sa swiecace nie pusza sie tak(mam pasemka
          blad),naprawde.
          kupilam szampon do wl.farbowanych wzmacniajacy ich strukture i dajacy naturalny
          polysk.
          Natomiast odzywka to spray(SILK FILLER)rowniez do wlosow zniszczonych i
          przesuszonych z nablyszczaczem(bez splukiwania).Jest swietny.
          Dzieki wam skusilam sie na troche drozszy zakup a teraz jestem happy.
          Naprawde polecam.Pozdrawiam.
          • Gość: Lena Re: ULA!!! IP: 83.238.121.* 24.10.05, 13:40
            Ula, weź napisz coś jeszcze o tym sprayu :) Wpadł mi w oko już jakiś czas temu,
            ma fajny skład, bez silikonów - czy obciąża albo skleja włosy?
            • ula76 Re: ULA!!! 24.10.05, 23:28
              nie wiem czy o taki spray ci wlasnie chodzi...pisze-silk filler(infuseur de
              soie,spray rellenador de seda)-300ml.
              Moje wlosy sa przesuszone i takie sianowate wiec kupilam ten do zniszczonych i
              suchych dlatego nie skleja i nie obciaza moich wlosow.Nadaje polysk i miekkosc.
              Jesli masz wlosy zdrowe radzilabym kupic sam nablyszczacz w sprayu a efekt w
              Twoim przypadku napewno bedzie jeszcze lepszy:)))

A do tego super rozczesuje swoje wlosy(mam dosc dlugie).
              Moja cora ma grube dlugie loki i jak umylam jej wlosy szamponem i poprawilam
              sprayem wygladaly naprawde swietnie.
              A co do samego jedwabiu postanowilam troszke odpoczac wlosom.
              Choc tez jest niezly:)))
              Pozdrawiam
              • Gość: Lena Re: ULA!!! IP: 83.238.121.* 25.10.05, 09:08
                Dzięki Ula, właśnie mi chodziło o Silk Filler, na silikony moje kłaki źle
                reagują, a tak chyba go kupię :)
    • Gość: aga Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.zin.lublin.pl 23.10.05, 22:01
      Dziewczyny szukam czegos do regeneracji moich wlosow-cienkich, slabiutkich, do
      tej pory zatsanawialam sie nad kupnem rekonstruktora Lanzy i kosmetykow z serii
      Kerastase, ale nie moge nogdzie ich dostac(jestem z Lublina).Przypadkowo
      trafilam na stronke estylu i...same poczytajcie-na co sie zdecydowac???Jest
      tych kosmetykow troszke za duzo...Moze ktoras z Was cos stosowala?Napiszcie tez
      o efektach, mnie zalezy takze na tym, by wlosy nie byly strazsnie mieciutkie w
      dotyku(bo i tak sa), ale by byl efekt pogrubienia, wzmocnienia.Wklejam link:
      wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2981947.html
      • Gość: Lena Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: 83.238.121.* 24.10.05, 13:43
        Z tym linkiem jest coś nie tak :/
        Ale do rzeczy - w Lublinie jest taki sklep a galerii Olimp i tak mnóstwo
        profesjonalnych kosmetyków do włosów, w tym Farouk. PZDR
        • Gość: Inka Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: 62.233.195.* 24.10.05, 14:23
          A jak jak byłam właśnie w Olimpie to był tylko jedwab Farouk i nic więcej.
        • Gość: aga Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: *.zin.lublin.pl 24.10.05, 15:30
          Dzieki Lenko za odpowiedz, wlasnie zauwazylam, jaki link wkleilam...o my God!!
          sorki i juz sie poprawiam:
          www.estyl.pl/sklep/customer/home.php?cat=401
          Mam nadzieje, ze teraz bedzie dobrze.A co do kosmetykow-nie orientujesz sie czy
          w olimpie sa kosmetyki Kerastese i Lanzy?
          • Gość: Lena Re: KOSMETYKI DO WŁOSOW BIOSILK FAROUK IP: 83.238.121.* 25.10.05, 09:09
            Nie widziałam niestety ani Lanzy ani Kerastase :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka