Dodaj do ulubionych

nadżerka- wymrażanie

IP: *.cheapnet.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:45
nadżerka-wymrażanie.czy po zabiegu też wam się lało?
Obserwuj wątek
    • Gość: dorociak Re: nadżerka- wymrażanie IP: *.lagisza.pke.lan / *.pke.pl 25.10.05, 14:24
      Pewnie że się lało. Wkońcu sie rozmraża :)
      • Gość: monia76 Re: nadżerka- wymrażanie IP: *.u.mcnet.pl 25.10.05, 14:54
        lało się, lało, ale warto - szybko się goi i zapominasz o sprawie
    • olik35 Re: nadżerka- wymrażanie 27.10.05, 12:53
      No niestety tak, az sie wystraszylam, ze moze cos z pecherzem nie tak, ale
      lekarz mnie uspokoil, ze tak ma byc. I faktycznie jakos po tygodniu przeszlo.
      • Gość: Majka Re: nadżerka- wymrażanie IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 13:55
        U mnie nadzerke wykryto jakies 5 lat temu, byla drugiego stopnia. Niestety do
        tej pory jej nie usunelam, moze dlatego ze nie mam zadnych dolegliwosci. Czy
        zamrazanie jest bolesne?
        • werciula Re: nadżerka- wymrażanie 27.10.05, 15:43
          Przede wszystkim nie zawsze jest konieczne!!!!! Weź pod uwage, że czasem
          niestety ktos chce zarobić:/ Naczytałam się niezłych opowieści na "czarnej
          liscie ginekologów"....
          Wracając do tematu. Moja pani doktor wyleczyła mnie z nadżerki jakims
          lekarstwem, które mi dwukrotnie aplikowała w gabinecie bezposrednio na chore
          miejsce. Było to ponad rok temu i do dzis jest ok.
          Nie chcę cię straszyć, ale powinnas wziąć się za siebie i zrobić z tym
          porządek! Nieleczona nadżerka może miec poważne konsekwencje.
        • iwka901 Re: nadżerka- wymrażanie 27.10.05, 20:14
          Majka zrób coś z tym koniecznie! Nadżerka nie daje objawów- zdaża się i tak- a
          postępuje nadal i może być z tego wielki problem !
          Ja miałam nadżerkę w wieku 18 lat- wielgachną -nadawała sie tylko do krioterapii.
          Nie pozostał nawet ślad. Dziś mam 30 -chę i 8 mczną niuńkę- piszę to, bo krążą
          opowieści, że krioterapii nie wolno się poddać przed urodzeniem dziecka- bzdura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka