Gość: ania IP: *.cheapnet.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:45 nadżerka-wymrażanie.czy po zabiegu też wam się lało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorociak Re: nadżerka- wymrażanie IP: *.lagisza.pke.lan / *.pke.pl 25.10.05, 14:24 Pewnie że się lało. Wkońcu sie rozmraża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: nadżerka- wymrażanie IP: *.u.mcnet.pl 25.10.05, 14:54 lało się, lało, ale warto - szybko się goi i zapominasz o sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: nadżerka- wymrażanie 27.10.05, 12:53 No niestety tak, az sie wystraszylam, ze moze cos z pecherzem nie tak, ale lekarz mnie uspokoil, ze tak ma byc. I faktycznie jakos po tygodniu przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: nadżerka- wymrażanie IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 13:55 U mnie nadzerke wykryto jakies 5 lat temu, byla drugiego stopnia. Niestety do tej pory jej nie usunelam, moze dlatego ze nie mam zadnych dolegliwosci. Czy zamrazanie jest bolesne? Odpowiedz Link Zgłoś
werciula Re: nadżerka- wymrażanie 27.10.05, 15:43 Przede wszystkim nie zawsze jest konieczne!!!!! Weź pod uwage, że czasem niestety ktos chce zarobić:/ Naczytałam się niezłych opowieści na "czarnej liscie ginekologów".... Wracając do tematu. Moja pani doktor wyleczyła mnie z nadżerki jakims lekarstwem, które mi dwukrotnie aplikowała w gabinecie bezposrednio na chore miejsce. Było to ponad rok temu i do dzis jest ok. Nie chcę cię straszyć, ale powinnas wziąć się za siebie i zrobić z tym porządek! Nieleczona nadżerka może miec poważne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: nadżerka- wymrażanie 27.10.05, 20:14 Majka zrób coś z tym koniecznie! Nadżerka nie daje objawów- zdaża się i tak- a postępuje nadal i może być z tego wielki problem ! Ja miałam nadżerkę w wieku 18 lat- wielgachną -nadawała sie tylko do krioterapii. Nie pozostał nawet ślad. Dziś mam 30 -chę i 8 mczną niuńkę- piszę to, bo krążą opowieści, że krioterapii nie wolno się poddać przed urodzeniem dziecka- bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś