Gość: g.ohh.a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:30 no wlasnie-macie jakis sposob zeby sie odpedzic od slodyczy?z gory dziekuje za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mopsik12 Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 17:34 Chrom pomaga,nie ciągnie po nim do słodyczy,ale ja sie po nim strasznie zle czułam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
orientalna Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 17:34 Ja od kiedy pamiętam uwielbiałam słodycze i ciągle je jadłam,aż zaczęło to widać:)Ale od kiedy jestem na diecie to nie wiem jakim cudem,ale straciłam na nie ochotę i kiedy widzę coś słodkiego w pobliżu to w ogóle to na mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 17:45 trzeba sie przemeczyc jakis czas a pozniej przechodzi ochota. Jak zjesz pozniej malutki kawalek czegos slodkiego, to sie wydaje strasznie obrzydliwe, bleee... Niestety "odwyk" nie dziala wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.ohh.a Re: wasz sposob na slodycze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:02 czyli co-odstawic a ochota sama przejdzie po jakims czasie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 18:08 dokladnie tak! ja stosuje czasem sama wobec siebie system nagrod ;-) np. obiecuje sobie, ze jak wytrzymam np. 10 dni bez czegos slodkiego, to pozwole sobie na cos super. Ale juz nie smakuje tak dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: wasz sposob na slodycze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:02 zjeść taką ilość słodyczy az cie bedzie mdliło najlepiej wieczorem zebys potem nie mogla zasnąć:P strasznie brzmi ale potem przez miesiąc nie tkniesz slodyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.ohh.a a chrom?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:52 mozecie mi podac nazwy jakisch pretaratow zawierajacych chrom?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: a chrom?? 23.10.05, 20:56 ja bralam chrom, ale sie po nim tylko pochorowalam - efekt byl taki, ze poza slodyczami nic nie moglam jesc. Jojo gwarantowane. Co do nazwy preparatu - wystarczy ze w aptece poprosisz o tabletki z chromem, sa roznych firm. Ja osobiscie nie polecam, ale niektorym podobno pomagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula słodycze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:00 a ja postawiłam na psychikę, u mnie w domu zawsze były i będą słodycze, więc położyłam przed miseczką z ciastkami typu "nie jedz", na mnie działa, a do tego mało kosztuje;) Odpowiedz Link Zgłoś