Dodaj do ulubionych

wasz sposob na slodycze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:30
no wlasnie-macie jakis sposob zeby sie odpedzic od slodyczy?z gory dziekuje za
odp:)
Obserwuj wątek
    • mopsik12 Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 17:34
      Chrom pomaga,nie ciągnie po nim do słodyczy,ale ja sie po nim strasznie zle
      czułam:-)
    • orientalna Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 17:34
      Ja od kiedy pamiętam uwielbiałam słodycze i ciągle je jadłam,aż zaczęło to
      widać:)Ale od kiedy jestem na diecie to nie wiem jakim cudem,ale straciłam na
      nie ochotę i kiedy widzę coś słodkiego w pobliżu to w ogóle to na mnie nie
      działa.
    • mikams75 Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 17:45
      trzeba sie przemeczyc jakis czas a pozniej przechodzi ochota. Jak zjesz pozniej
      malutki kawalek czegos slodkiego, to sie wydaje strasznie obrzydliwe, bleee...
      Niestety "odwyk" nie dziala wiecznie.
      • Gość: g.ohh.a Re: wasz sposob na slodycze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:02
        czyli co-odstawic a ochota sama przejdzie po jakims czasie??
        • mikams75 Re: wasz sposob na slodycze 23.10.05, 18:08
          dokladnie tak!
          ja stosuje czasem sama wobec siebie system nagrod ;-) np. obiecuje sobie, ze jak
          wytrzymam np. 10 dni bez czegos slodkiego, to pozwole sobie na cos super. Ale
          juz nie smakuje tak dobrze :-)
          • Gość: malenka Re: wasz sposob na slodycze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:02
            zjeść taką ilość słodyczy az cie bedzie mdliło najlepiej wieczorem zebys potem
            nie mogla zasnąć:P strasznie brzmi ale potem przez miesiąc nie tkniesz
            slodyczy:)
            • Gość: g.ohh.a a chrom?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:52
              mozecie mi podac nazwy jakisch pretaratow zawierajacych chrom??
              • mikams75 Re: a chrom?? 23.10.05, 20:56
                ja bralam chrom, ale sie po nim tylko pochorowalam - efekt byl taki, ze poza
                slodyczami nic nie moglam jesc. Jojo gwarantowane.
                Co do nazwy preparatu - wystarczy ze w aptece poprosisz o tabletki z chromem,
                sa roznych firm. Ja osobiscie nie polecam, ale niektorym podobno pomagaja.
                • Gość: Anula słodycze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:00
                  a ja postawiłam na psychikę, u mnie w domu zawsze były i będą słodycze, więc
                  położyłam przed miseczką z ciastkami typu "nie jedz", na mnie działa, a do tego
                  mało kosztuje;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka