Gość: Malwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:23 przeslicznie wyszła na zdjeciach i okladce GLAMOUR!jest taka naturalna! widzialyscie już nowe glamour? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiri Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 27.10.05, 18:31 Ale gazety na Tuskach się przejechały, już kreowali z nich królewską rodzinę.Elle - Tuskowa, Gala -Tuskowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 27.10.05, 18:34 www.glamour.com.pl/bizz/glamour/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.chello.pl 27.10.05, 19:20 A widziałaś kiedyś kogoś na okładce kto by wyglądał źle? Bo ja nie. Styliści,makijażyści,fotoszop robi swoje.Co prawda jest to młoda siksa przy której napewno pracy nie mieli dużo,ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:28 PHOTOSHOP TO POTĘGA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.chello.pl 27.10.05, 19:54 Weszłam sobie na stronkę Glamour i przeczytałam wywiad z nią. Mam nadzieję,że życie boleśnie nie zweryfikuje jej poglądów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platka6 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.10.05, 19:55 Śliczna dsziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugonoga Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.chello.pl 27.10.05, 20:13 Co do urody obrobionej fotoshopem to juz nie bede sie wypowiadac...bo to golym okiem widac jak rozni sie od fotek zrobionych w cieniu wielkiego Con-Donka. Ale proponuje poczytac te rewelacje kt dziewcze wypowiada. Otoz wodzowna, bylo nie bylo w klasie maturalnej stawia wybor miedzy kariera w wychowywaniem dzieci. Dodam ze kariera wg niej to praca w charakterze przedszkolanki czy nauczycielki WOS. <lol> No ale czego sie mozna spodziewac skoro jej mama to kobieta -bluszcz nie pracujaca nigdy zawodowo, wiec i takiez ambicje przejawia niedoszla wodzowna;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.stnet.pl 27.10.05, 20:31 Droga długonoga: Nie przeczytałaś uważnie i ze zrozumieniem tego tekstu. Co do pani Tusk, to się mylisz- pracowała wcześniej. A co do kariery, to co Ty za takową uważasz? 15 000 zł na miesiąc? A przedszkolanki i nauczycielki wos-u to dno, bo nigdy takiej sumy nie wyciągną? Cóż, każdy ma wybór, a dziewczyna, właściwie już młoda kobieta, ma jakieś cele w życiu i wcale nie mniej ambitne niż bycie panią prezes czy bizneswoman. NIe chce robić kariery, tylko poświęcić się rodzinie. To wcale nie mniej wartościowe niż inne pomysły na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.acn.waw.pl 27.10.05, 20:35 ja też marze o tym by byc nauczycielką wychowania poczatkowego (bo coś takiego jak "przedszkolanka" nie istnieje już od wiellu lat)i kształce się w tym kierunku, to moje powołanie ...więc nie rozumiem ..widzisz w tym coś złego? twoim zdaniem to jest gorszy zawód niż inne? uwierz mi w nim tez można wspinac się po szczeblach kariery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: 62.233.195.* 27.10.05, 20:40 Co widzisz złego w karierze nauczycielki? Myślisz, że jesteś lepsza z tym swoim tępym myśleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: 62.233.195.* 27.10.05, 20:41 To był post skierowany oczywiście do tępej długonogiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:53 juz nie przesadzajcie! ona wcale nie jest taka piekna! ma ojca polityka to ja stac aby zadbac o swoj wyglad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.rajskanet.pl 28.10.05, 07:55 teksty typu ma ojca polityka więc stac ją na to żeby o siebie zadbać sa irytujące. Ładnych rysów twarzy droga moja przedmówczyni (to do aniołka)nie kupi się za żadne pieniądze zwłaszcza w tym wieku - bo operacje plastyczne robi się dopiero po 20 roku zycia kiedy układ kostny jest ostatecznie ukształtowany. Poza tym naprawdę, ale bycie osoba zadbaną to nie jest kwestia pieniędzy tylko stylu zycia, systematyczności itp. Nawet wtedy kiedy nie miałam pieniędzy wygladałam bardzo dobrze i znam wiele kobiet dysponujących niewielkim pieniędzmi a wygladające wspaniale i te z duzą kasą, zaniedbane, z tłustymi strąkami zaniedbaną cerą i nadwagą. Ale chociaż te z kasą i zaniedbane nie jęczą, że gdyby miały pieniądze to by dopiero wyglądały ;-). Niestety często brak pieniędzy jest po prostu wymówką dla wielu dziewcząt "nie mam kasy to wygladam jak wygladam, ale gdybym miała to bym dopiero wam pokazała" no i czasem niektóre z nich osiągają wyższy poziom materialny no i co w związku z tym? Ano nic ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SI POZIOM NA TYM FORUM NIE ZMIENIA SIĘ.....TRAGEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 08:36 Dziewczyny, takich postów nie da się czytać (wiem, wiem któraś mądara zaraz napisze, abym ich nie czytała))!!!! Wasze wypowiedzi świadczą tylko o Was samych.Te osoby, które głosowały na Kaczyńskiego i tak będą krytykowały córkę Tuska - przecież tu nie chodzi o urodę a o politykę. Żałosne te wasze posty. Same zakompleksione małolaty- inne wnioski mi nie przychodzą do głowy. Współczuję i chyba niedługo w ogóle wyniosę sie z tego forum.ŻENADA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ura Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:00 I TAK WOLĘ KUPIĆ ZAMIAST "GLAMOUR" NASZ POLSKI "BOUTIQUE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:01 bosssssze... jaka brzydula, dajcie spokój czym tu się zachwycać!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Nadia dawaj swoje zdjecie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 10:14 ... to zobaczymy jaka jestes piekna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z d Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.05, 10:29 taaa..... sliczne dziecko.... szkoda tylko zew juz tak na sile robia z niej gwiazde pomimo faktu, ze tak naprawde nic w zyciu znaczacego nie osiagnela poza dobrymi plecami... a tak pozatym ciekawy tok myslenia - chociaz przy pazernosci polskich politykow byc moze i realny do zrealizowania w przyszlosci.... a co do jej urody - te kosci policzkowe to sa okropne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieHa Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.05, 20:00 Moje Drogie!Zeby byc ladnym, czy slicznym, jak to napisala kolezanka, trzeba miec ladne rysy... Zeby miec ladne rysy trzeba miec po kim je odziedziczyc-i tu sie zaczyna problem bo nie ma po kim. Jestem grafikiem i pracuje przy tworzeniu takich pism, prosze nie zachwycajcie sie, bo nie ma czym-gdyby to dziewcze mial przynajmniej cos do powiedzenia...ten wywiad zrobiono, zeby po prostu byl a Kasia dostala swoje 30tys za sesje, bo wartosci niestety wypowiedzi jej nie maja, ale czego sie spodziewac po 18 latce. jak przyjzycie sie okladce to zobaczycie miejsca retuszu-brak porow skory i drobnych zmraszczek mimicznych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.attu.pl 29.10.05, 22:40 poziom Twojej wypowiedzi (plus obserwacje) swiadczy jedynie o tym, ze nie jestes profesjonalistka w swoim zawodzie. nastepnym razem zerknij tez do slownika ortograficznego, naprawde warto. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golaaa trochę obiektywizmu IP: *.KSZ.K.pl 30.10.05, 10:44 Wydaje mi się że trochę przesadzacie z tą krytyką. Ja żeby nie było wątpliwości - głosowałam na Kaczyńskiego i jestem przeciwniczką Tuska. A co do jego córki to jest ładną dziewczyną, może nie piękną, ale na prawdę moim zdaniem ma ładne rysy. Zdjęcia bez makijażu pokazywane gdzieś na którymś z topów tylko potwierdzają że jest naturalna, a na okładkę zawsze wszystkich wymalują czy chcesz czy nie.Poza tym jest mimo wszystko jeszcze młodziutka a jej wypowiedź wcale nie była tak infantylna w stosunku do wieku!!! Dajcie spokój - dla mnie to była skromna odpowiedź na proste pytania - nikt jej nie pytał o sprawy górnolotne, nie ma co krytykowac dziewczyny, tym bardziej że nie obnosi się ze swoją sławą ( której z resztą nie ma)dziennikarze biegają za nią, więc idzie im na rękę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiri Re: trochę obiektywizmu IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 30.10.05, 11:50 Nie ma się czym podniecać. Buzkówna i wcześniej Wałęsówna też były postaciami medialnymi. Tatusiowie zniknęli, więc zainteresowania tymi paniami też. Buzkówna na siłę próbuje się przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: trochę obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:27 Zauwaz jednak, ze Agata Buzek ma nietuzinkowa urode: jej twarz jest bardzo rozpoznawalna i trudno ja zapomniec. Panna Tusk natomiast nie wyroznia sie niczym szczegolnym (jej mama jest pospolita do bolu) i za 10 lat niewielu bedzie ja pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastka Re: trochę obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:34 No rzeczywiście Buzkówna ma rozpoznawalna twarz, szkoda ze taką brzydką hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi HI Re: trochę obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:06 Wolę oglądać w gazetach latorośle Tusków niż brzydali Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kade82 Kupony na cytologię... 30.10.05, 14:03 Pojawienia się nowego Glamour wzbudziło moje emocje z innego powodu niż okładka. Myślę sobie, że nie ma powodu do dumy dla gazety, a tym bardziej dla Polek, że żyjemy w kraju, w którym aby zrobić sobie tak podstawowe badanie jak cytologia, trzeba kupić najpierw gazetę, a potem z kuponem udać się do lekarza...:( Aż strach pomyśleć ile trzebaby było czekać na kupon w kolejnej gazecie, gdyby po badaniu okazało się, że wyniki badania są niepokojące... A Kasia to obiektywnie ładna dziewczyna. Ale głosowałam na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:28 Moim zdaniem Kasia Tusk ma akurat tyle oleju w głowie, żeby zachwycić elokwencją czytelniczki Glamour. Kupiłam, bo dodawali "Marzycieli" na DVD. W Zwierciadle, Twoim Stylu czy nawet Vivie już by się nie obroniła. Co do ładnych rysów twarzy - kwestia gustu. Mi się nie podoba, mała szara myszka. W sam raz na przedszkolankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her name is.. Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.marsoft.com.pl / 87.204.188.* 31.10.05, 12:03 nie no ładna jest...:) ale co do makijażystów itp itd..to na prawde moga zrobic cuda! sama chcialabym zeby kiedys ktos zrobil mi profesjonalna sesje djeciowa ot tak dla siebie :) chyba nie uwierzylabym ze to ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.crowley.pl 31.10.05, 15:24 Taka sama śliczna jak mamusia w Elle. A KAczory się śmieją, oj śmieją błe he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:05 to co.. za pewno jest ładniejsza od wielu z was!!!! nie krytykujcie, zazdrosne jesteście? niech sobie bedie ładna nie przeszkadza mi to, ze obrobli ją np. w photoshopie!! Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 31.10.05, 16:23 Szkoda,że chociaż tak młodej dziewczyny nie dałoby się pokazać bez tej całej tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 31.10.05, 16:26 Córka prawie-prezydenta będzie paradować na studniówce w sukience za 60 zł.?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:30 Jak to przeczytałam, to się zakrztusiłam ze śmiechu... a w dodatku wczesniej chodziła w niej po plaży!! Ten cały wywiad to nic innego, jak sponsorowany artykuł wyborczy... Swoją drogą, to Kasia Tusk nie jest "dziewczyną taką jak ty". Znam dużo dziewczyn w tym wieku, które są o niebo ciekawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an ciekawe jak Ty wyglądasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:21 a właściwie na kogo wyglądasz. Denny ten Twój komentarz. Głosowałam na Kaczyńskiego, nie lubię Tuska, ale uważam że córkę ma ładną. Że nie jest przesadnie umalowaną i dziwacznie przybraną pretensjonalną dziewą jakich pełno się pałęta, to tylko dobrze o niej świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.pawlacz.com 31.10.05, 19:28 Ale badziewna laska z wiochy , bleee...Chyba to ona sama założyła ten temat:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 00:11 Sztuczna, prostacka brzydula.Puste dziewcze z kilogramem tapety na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAZDROSNICE Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:26 kazda z was marzylaby o tym zbey byc na okladce glamour ale nikt z was nie bedzie bo jestescie o wiele za brzydkie i to was boli! no i mowcie ze nie mozecie na nia patrzec i ze jest ochydna glupia i jeszcze nie wiadomo jaka.nie macie za grosz obiektywizmu.wiadomo ze nie kazdemu by sie podobala no ale wiadomo ze jest ladna szczupla(bo inaczej nie wzieli by jej na okladke) a to czy jest glupia i prosta nikt z was nie ma prawa oceniac.takie ocenianie bez podstaw swiadczy tylko o waszej zawisci i braku wychowania.wedlug mnie jest bardzo ladna i nie przez przypadek to ona jest na okladce a nie kacyznska, kto by ja chcial ogladac.wstyd mi za to ze kobiety w polsce sa tak zazdrosne i takie zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
girl85 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 02.11.05, 13:40 sorry ale jeśli twierdzisz ze ona wyszła naturalnie to.............przesadziłaś! ja widziałam ja na żywo i .......fakt -jest niebrzydka,ale ta okładka to totalna kicha.wygląda jakby była super opalona i wogle........a w rzeczywistości to jej cera wygląda całkiem inaczej.Nie oszukujmy się!na okładce wwzyscy wyglądają pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś