Dodaj do ulubionych

NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:23
przeslicznie wyszła na zdjeciach i okladce GLAMOUR!jest taka naturalna!
widzialyscie już nowe glamour?
Obserwuj wątek
    • Gość: kiri Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 27.10.05, 18:31
      Ale gazety na Tuskach się przejechały, już kreowali z nich królewską
      rodzinę.Elle - Tuskowa, Gala -Tuskowie.
    • gocha221 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 27.10.05, 18:34
      www.glamour.com.pl/bizz/glamour/index.jsp
    • Gość: Lenka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.chello.pl 27.10.05, 19:20
      A widziałaś kiedyś kogoś na okładce kto by wyglądał źle? Bo ja nie.
      Styliści,makijażyści,fotoszop robi swoje.Co prawda jest to młoda siksa przy
      której napewno pracy nie mieli dużo,ale jednak.
    • Gość: kasia Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:28
      PHOTOSHOP TO POTĘGA!!
    • Gość: Lenka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.chello.pl 27.10.05, 19:54
      Weszłam sobie na stronkę Glamour i przeczytałam wywiad z nią.
      Mam nadzieję,że życie boleśnie nie zweryfikuje jej poglądów :)))
    • Gość: platka6 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.10.05, 19:55
      Śliczna dsziewczyna
      • Gość: dlugonoga Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.chello.pl 27.10.05, 20:13
        Co do urody obrobionej fotoshopem to juz nie bede sie wypowiadac...bo to golym
        okiem widac jak rozni sie od fotek zrobionych w cieniu wielkiego Con-Donka.
        Ale proponuje poczytac te rewelacje kt dziewcze wypowiada. Otoz wodzowna, bylo
        nie bylo w klasie maturalnej stawia wybor miedzy kariera w wychowywaniem dzieci.
        Dodam ze kariera wg niej to praca w charakterze przedszkolanki czy nauczycielki
        WOS. <lol> No ale czego sie mozna spodziewac skoro jej mama to kobieta -bluszcz
        nie pracujaca nigdy zawodowo, wiec i takiez ambicje przejawia niedoszla wodzowna;D
        • Gość: Margo Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.stnet.pl 27.10.05, 20:31
          Droga długonoga:
          Nie przeczytałaś uważnie i ze zrozumieniem tego tekstu.
          Co do pani Tusk, to się mylisz- pracowała wcześniej.
          A co do kariery, to co Ty za takową uważasz? 15 000 zł na miesiąc?
          A przedszkolanki i nauczycielki wos-u to dno, bo nigdy takiej sumy nie wyciągną?
          Cóż, każdy ma wybór, a dziewczyna, właściwie już młoda kobieta, ma jakieś cele w życiu i wcale nie mniej ambitne niż bycie panią prezes czy bizneswoman. NIe chce robić kariery, tylko poświęcić się rodzinie. To wcale nie mniej wartościowe niż inne pomysły na życie.
        • Gość: emi Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.acn.waw.pl 27.10.05, 20:35
          ja też marze o tym by byc nauczycielką wychowania poczatkowego (bo coś takiego
          jak "przedszkolanka" nie istnieje już od wiellu lat)i kształce się w tym
          kierunku, to moje powołanie ...więc nie rozumiem ..widzisz w tym coś złego?
          twoim zdaniem to jest gorszy zawód niż inne? uwierz mi w nim tez można wspinac
          się po szczeblach kariery
        • Gość: Inka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: 62.233.195.* 27.10.05, 20:40
          Co widzisz złego w karierze nauczycielki?
          Myślisz, że jesteś lepsza z tym swoim tępym myśleniem?
          • Gość: Inka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: 62.233.195.* 27.10.05, 20:41
            To był post skierowany oczywiście do tępej długonogiej.
            • Gość: aniolek Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:53
              juz nie przesadzajcie! ona wcale nie jest taka piekna! ma ojca polityka to ja
              stac aby zadbac o swoj wyglad!
              • Gość: Kornelia Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.rajskanet.pl 28.10.05, 07:55
                teksty typu ma ojca polityka więc stac ją na to żeby o siebie zadbać sa
                irytujące. Ładnych rysów twarzy droga moja przedmówczyni (to do aniołka)nie
                kupi się za żadne pieniądze zwłaszcza w tym wieku - bo operacje plastyczne robi
                się dopiero po 20 roku zycia kiedy układ kostny jest ostatecznie ukształtowany.
                Poza tym naprawdę, ale bycie osoba zadbaną to nie jest kwestia pieniędzy tylko
                stylu zycia, systematyczności itp. Nawet wtedy kiedy nie miałam pieniędzy
                wygladałam bardzo dobrze i znam wiele kobiet dysponujących niewielkim
                pieniędzmi a wygladające wspaniale i te z duzą kasą, zaniedbane, z tłustymi
                strąkami zaniedbaną cerą i nadwagą. Ale chociaż te z kasą i zaniedbane nie
                jęczą, że gdyby miały pieniądze to by dopiero wyglądały ;-). Niestety często
                brak pieniędzy jest po prostu wymówką dla wielu dziewcząt "nie mam kasy to
                wygladam jak wygladam, ale gdybym miała to bym dopiero wam pokazała" no i
                czasem niektóre z nich osiągają wyższy poziom materialny no i co w związku z
                tym? Ano nic ;-).
    • Gość: SI POZIOM NA TYM FORUM NIE ZMIENIA SIĘ.....TRAGEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 08:36
      Dziewczyny, takich postów nie da się czytać (wiem, wiem któraś mądara zaraz
      napisze, abym ich nie czytała))!!!! Wasze wypowiedzi świadczą tylko o Was
      samych.Te osoby, które głosowały na Kaczyńskiego i tak będą krytykowały córkę
      Tuska - przecież tu nie chodzi o urodę a o politykę. Żałosne te wasze posty.
      Same zakompleksione małolaty- inne wnioski mi nie przychodzą do głowy.
      Współczuję i chyba niedługo w ogóle wyniosę sie z tego forum.ŻENADA!!!!!
    • Gość: Ura Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:00
      I TAK WOLĘ KUPIĆ ZAMIAST "GLAMOUR" NASZ POLSKI "BOUTIQUE"
      • Gość: Ura :-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:01
        :-)))
    • Gość: Nadia Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:01
      bosssssze... jaka brzydula, dajcie spokój czym tu się zachwycać!?
      • Gość: Ika Nadia dawaj swoje zdjecie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.05, 10:14
        ... to zobaczymy jaka jestes piekna...
    • Gość: z d Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.05, 10:29
      taaa..... sliczne dziecko.... szkoda tylko zew juz tak na sile robia z niej
      gwiazde pomimo faktu, ze tak naprawde nic w zyciu znaczacego nie osiagnela poza
      dobrymi plecami... a tak pozatym ciekawy tok myslenia - chociaz przy pazernosci
      polskich politykow byc moze i realny do zrealizowania w przyszlosci....

a co do jej urody - te kosci policzkowe to sa okropne...
    • Gość: GieHa Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.05, 20:00
      Moje Drogie!Zeby byc ladnym, czy slicznym, jak to napisala kolezanka, trzeba
      miec ladne rysy... Zeby miec ladne rysy trzeba miec po kim je odziedziczyc-i tu
      sie zaczyna problem bo nie ma po kim. Jestem grafikiem i pracuje przy tworzeniu
      takich pism, prosze nie zachwycajcie sie, bo nie ma czym-gdyby to dziewcze mial
      przynajmniej cos do powiedzenia...ten wywiad zrobiono, zeby po prostu byl a
      Kasia dostala swoje 30tys za sesje, bo wartosci niestety wypowiedzi jej nie
      maja, ale czego sie spodziewac po 18 latce. jak przyjzycie sie okladce to
      zobaczycie miejsca retuszu-brak porow skory i drobnych zmraszczek mimicznych.
      Pozdrawiam!
      • Gość: katinka Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.attu.pl 29.10.05, 22:40
        poziom Twojej wypowiedzi (plus obserwacje) swiadczy jedynie o tym, ze nie
        jestes profesjonalistka w swoim zawodzie. nastepnym razem zerknij tez do
        slownika ortograficznego, naprawde warto.

:/
        • Gość: golaaa trochę obiektywizmu IP: *.KSZ.K.pl 30.10.05, 10:44
          Wydaje mi się że trochę przesadzacie z tą krytyką. Ja żeby nie było wątpliwości - głosowałam na Kaczyńskiego i jestem przeciwniczką Tuska. A co do jego córki to jest ładną dziewczyną, może nie piękną, ale na prawdę moim zdaniem ma ładne rysy. Zdjęcia bez makijażu pokazywane gdzieś na którymś z topów tylko potwierdzają że jest naturalna, a na okładkę zawsze wszystkich wymalują czy chcesz czy nie.Poza tym jest mimo wszystko jeszcze młodziutka a jej wypowiedź wcale nie była tak infantylna w stosunku do wieku!!! Dajcie spokój - dla mnie to była skromna odpowiedź na proste pytania - nikt jej nie pytał o sprawy górnolotne, nie ma co krytykowac dziewczyny, tym bardziej że nie obnosi się ze swoją sławą ( której z resztą nie ma)dziennikarze biegają za nią, więc idzie im na rękę i tyle.
          • Gość: kiri Re: trochę obiektywizmu IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 30.10.05, 11:50
            Nie ma się czym podniecać. Buzkówna i wcześniej Wałęsówna też były postaciami
            medialnymi. Tatusiowie zniknęli, więc zainteresowania tymi paniami też.
            Buzkówna na siłę próbuje się przebić.
            • Gość: tanya Re: trochę obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:27
              Zauwaz jednak, ze Agata Buzek ma nietuzinkowa urode: jej twarz jest bardzo
              rozpoznawalna i trudno ja zapomniec. Panna Tusk natomiast nie wyroznia sie
              niczym szczegolnym (jej mama jest pospolita do bolu) i za 10 lat niewielu
              bedzie ja pamietac.
              • Gość: Nastka Re: trochę obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:34
                No rzeczywiście Buzkówna ma rozpoznawalna twarz, szkoda ze taką brzydką hehehe!
              • Gość: Hi HI Re: trochę obiektywizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:06
                Wolę oglądać w gazetach latorośle Tusków niż brzydali Kaczyńskich.
    • kade82 Kupony na cytologię... 30.10.05, 14:03
      Pojawienia się nowego Glamour wzbudziło moje emocje z innego powodu niż
      okładka. Myślę sobie, że nie ma powodu do dumy dla gazety, a tym bardziej dla
      Polek, że żyjemy w kraju, w którym aby zrobić sobie tak podstawowe badanie jak
      cytologia, trzeba kupić najpierw gazetę, a potem z kuponem udać się do
      lekarza...:( Aż strach pomyśleć ile trzebaby było czekać na kupon w kolejnej
      gazecie, gdyby po badaniu okazało się, że wyniki badania są niepokojące...

A Kasia to obiektywnie ładna dziewczyna.
      Ale głosowałam na Kaczyńskiego.
    • Gość: jasna_79 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:28
      Moim zdaniem Kasia Tusk ma akurat tyle oleju w głowie, żeby zachwycić elokwencją czytelniczki Glamour. Kupiłam, bo dodawali "Marzycieli" na DVD. W Zwierciadle, Twoim Stylu czy nawet Vivie już by się nie obroniła.

Co do ładnych rysów twarzy - kwestia gustu. Mi się nie podoba, mała szara myszka. W sam raz na przedszkolankę.
      • Gość: her name is.. Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.marsoft.com.pl / 87.204.188.* 31.10.05, 12:03
        nie no ładna jest...:)
        ale co do makijażystów itp itd..to na prawde moga zrobic cuda! sama chcialabym zeby kiedys ktos zrobil mi profesjonalna sesje djeciowa ot tak dla siebie :)
        chyba nie uwierzylabym ze to ja :D
        • Gość: Lolek Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.crowley.pl 31.10.05, 15:24
          Taka sama śliczna jak mamusia w Elle. A KAczory się śmieją, oj śmieją błe he
          he.
          • Gość: :/ Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:05
            to co.. za pewno jest ładniejsza od wielu z was!!!! nie krytykujcie, zazdrosne
            jesteście? niech sobie bedie ładna nie przeszkadza mi to, ze obrobli ją np. w
            photoshopie!!
            • se.la.vie Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 31.10.05, 16:23
              Szkoda,że chociaż tak młodej dziewczyny nie dałoby się pokazać bez tej całej tapety.
              • se.la.vie Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 31.10.05, 16:26
                Córka prawie-prezydenta będzie paradować na studniówce w sukience za 60 zł.?!
                • Gość: jasna_79 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:30
                  Jak to przeczytałam, to się zakrztusiłam ze śmiechu... a w dodatku wczesniej chodziła w niej po plaży!! Ten cały wywiad to nic innego, jak sponsorowany artykuł wyborczy...

Swoją drogą, to Kasia Tusk nie jest "dziewczyną taką jak ty". Znam dużo dziewczyn w tym wieku, które są o niebo ciekawsze :)
      • Gość: an ciekawe jak Ty wyglądasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:21
        a właściwie na kogo wyglądasz.
        Denny ten Twój komentarz.
        Głosowałam na Kaczyńskiego, nie lubię Tuska, ale uważam że córkę ma ładną.
        Że nie jest przesadnie umalowaną i dziwacznie przybraną pretensjonalną dziewą
        jakich pełno się pałęta, to tylko dobrze o niej świadczy.
    • Gość: ola Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.pawlacz.com 31.10.05, 19:28
      Ale badziewna laska z wiochy , bleee...Chyba to ona sama założyła ten temat:P
    • Gość: Kaja Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 00:11
      Sztuczna, prostacka brzydula.Puste dziewcze z kilogramem tapety na twarzy.
      • Gość: ZAZDROSNICE Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:26
        kazda z was marzylaby o tym zbey byc na okladce glamour ale nikt z was nie
        bedzie bo jestescie o wiele za brzydkie i to was boli! no i mowcie ze nie
        mozecie na nia patrzec i ze jest ochydna glupia i jeszcze nie wiadomo jaka.nie
        macie za grosz obiektywizmu.wiadomo ze nie kazdemu by sie podobala no ale
        wiadomo ze jest ladna szczupla(bo inaczej nie wzieli by jej na okladke) a to
        czy jest glupia i prosta nikt z was nie ma prawa oceniac.takie ocenianie bez
        podstaw swiadczy tylko o waszej zawisci i braku wychowania.wedlug mnie jest
        bardzo ladna i nie przez przypadek to ona jest na okladce a nie kacyznska, kto
        by ja chcial ogladac.wstyd mi za to ze kobiety w polsce sa tak zazdrosne i
        takie zalosne.
    • girl85 Re: NOWA OKŁADKA GLAMOUR-KASIA TUSK!SLICZNA ... 02.11.05, 13:40
      sorry ale jeśli twierdzisz ze ona wyszła naturalnie to.............przesadziłaś!
      ja widziałam ja na żywo i .......fakt -jest niebrzydka,ale ta okładka to
      totalna kicha.wygląda jakby była super opalona i wogle........a w
      rzeczywistości to jej cera wygląda całkiem inaczej.Nie oszukujmy się!na okładce
      wwzyscy wyglądają pięknie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka