karelia 28.09.02, 11:19 Na watku Kosmetyki za grosik, pani glousgon napisala ,ze Florina ma jakis krem , ktory zawiera bbb duzo kolagenu. Moze cos wiecej na ten temat i samej firmy?? Jak sie ten krem nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmelek Re: FLORINA 28.09.02, 11:34 Na temat firmy florina oraz jej produktów znajdziesz informację na stronie www.florina.com.pl Jest tam też sklepik, mozna zamówić kosmetyki (działa sprawdziłam :)) Pozdrawiam karmelek Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: FLORINA 28.09.02, 11:54 dziekuje za adres, juz polatalam i poczytalam, mmmm jak przyjemnie:-))) A czy ten krem o super duzej zawartosci kolagenu to z serii Collage? Nic nie pisza o kolagenie w skladnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek Re: FLORINA 28.09.02, 12:05 Niestety nie wiem który to może byc krem :( Może odezwie się osoba co go polecała Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: FLORINA 28.09.02, 12:10 Wlasnie, pani GLOUSGON pisala i wydaje sie byc kompetentna co do znajomosci produktow z tej firmy. A Florine znam jeszcze z "dawniejszych" czasow, czasami mylila mi sie z niemiecka Florena. Odpowiedz Link Zgłoś