Dodaj do ulubionych

LEKKI (!!!) krem nawilżający

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:48
No właśnie drogie panie... czy możecie mi coś polecić? :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:50
      Happyderm Loreala, ale w słoiczku, nie w butelce. I tak jest lekki.
      • Gość: geniusinsanity Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:59
        Szczerze mówiąc zastanawiałam się nad Happyderm, ale zastanawia mnie jeszcze
        jedno - czy ma on jakies drobinki rozświetlające? Bo szukam kremu
        BEZ "rozświetlacza"... ;) Dzięki za post :)
        • Gość: nighthrill Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.elsat.net.pl 29.10.05, 18:56
          Happyderm owszem, bardzo lekki, właściwie to taki żel...Ale jeśli masz skórę
          skłonną do podrażnień to nie polecam, mnie uczulił( szczypanie i
          zaczerwienienie) i to ten do skóry suchej i wrażliwej! Zawiera alkohol, jest
          barwiony i ma dziwny zapach. Nie polecam alergiczkom.
        • Gość: Lenka Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.chello.pl 02.11.05, 14:39
          A ja Happyderm odradzam.Niesamowicie śmierdzi alkoholem,o dobrym nawilżeniu
          można tylko pomarzyć.Nie jest to krem rozświetlający,nie ma żadnych
          drobinek.Choc jest niedrogi zdecydowanie żal na niego kasy.
          Zdecydowanie polecam natomiast Kolastynę i krem Aqua Style-ma bardzo lekką
          konsystencję,sprawdzi się nawet na tłustej skórze,bardzo dobrze
          nawilża,ujędrnia skórę,ładnie pachnie,nie ma drobinek,jest niedrogi.
      • loulou123 Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 29.10.05, 19:21
        kurcze, dopiero zaskoczyłam, chodziło o lekki w sensie wagi, nie konsystencji.
        Guła ze mnie:-) No to niestety, słoiczek nie jest największy ale z grubego
        szkła. Ale i tak bym poleciła!
    • justa_79 Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 29.10.05, 18:25
      Iwostin krem intensywnie nawilżający w wersji bez filtrów. wchłania się bez
      śladu.
      • Gość: malenka Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:26
        tez nowy zel aqua coś tam lancome-moja mama uzywa i jest zachwycona
        • Gość: effi Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:23
          iwostin. ten z filtrami tez jest ok. kiedys byl krem pondsa dotleniajacy -
          rewelacyjny, ale go juz nigdzie nie widze.
          • Gość: aga Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:16
            THALGO ENERGISING VITALITYCREAM!! REWELACJA!!! kupuje go u kosmetyczki za 100zł
            50ml,i jest wydajny i super pod makijaż jest poprosu super!!! ;
            aga.kosmetyczka@neostrada.pl
      • justa_79 Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 29.10.05, 20:47
        i jeszcze Moisture 24 Avonu, b. lekki, prawie żelowy, dobrze nawilża.
        • Gość: geniusinsanity Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 12:07
          Owszem. Zgadzam sie w 100%... Ten kremik z Avonu jest naprawde rewelacyjny (jak
          dla mnie), ale szukam podobnych ;)
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.10.05, 19:08
      Eco-cosmetics krem nawilzajacy. Ladny zapach, lekka konsystencja, szybciutko
      sie wchlania. Ziaja HerbikaPlant zielony (z biala herbata).
      • loulou123 OLIGO25, ViCHY 29.10.05, 19:17
        to pierwszy i jedyny krem ( nie żel)który sprawdził się dla mnie w 100%(mam
        wrażliwą skórę, większość nawilżąjących mnie szczypie)- jest lekki, bardzo
        dobrze nawilża i pozostawia skórę miękką i gładką na b. długi czas. Cena ok 60
        • Gość: francuzeczka eris 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:33
          Eris 20 czeresniowy. to najlepszy krem jaki mialam. jest leciutki, szybko sie
          wchlania, daje efekt takiej fajnej aksamitnej skory- hmm wiem, ze moze to nie
          brzmi wiarygodnie ale tak wlasnie sie po nim czuje :) do tego ladnie pachnie i
          jest w dobrej cenie. bardzo polecam!
          • Gość: bibi Re: eris 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 07:47
            dla mnie Eris 20 to kompletny bubel - za ciężki zapychacz porów - niestety
    • Gość: swinka Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.wsei.pl / *.wsei.pl 30.10.05, 12:22
      Loreal Hydroterm:) lekka konsystencja i delikatne glebokie nawilzenie:)
      • agul86 Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 30.10.05, 12:41
        od niedawna uzywam nawilazajacy krem OLAY- to wogole pierwszy nawilzajacy krem w moim zyciu- wczesniej stosowalam tylko te przeciwtradzikowe- i musze powiedziec, ze choc nie mam porownania, OLAY jest na prawde fajny :)
    • 1308a Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 02.11.05, 15:10
      Krem z linni Planet SPA z Avonu z algami.Jest bardzo lekki, super się wchłania.
      Polecam!
    • Gość: maja Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 02.11.05, 16:05
      Stosuję L'Oreal Happy Derm i plecam. Lekki ale dobrze nawilżający krem. A
      zapach... cóż jednym może sie podobać innym nie ale wg. mnie wcale nie czuć go
      alkoholem
      • butters77 Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 02.11.05, 16:47
        A dla mnie Happyderm paskudny:/ Mialam ten w buteleczce - nie chodzi o zapach,
        ale nie nawilzal, za to zostawial okropna warstwe na twarzy.. Dla mojej suchej
        cery - tragedia.
        • Gość: Ofelia1982 mhmhm IP: 213.230.130.* 07.01.06, 20:29
          nie, no alkoholem to on nie pachnie, ja tam czuje witamine A, serio..tak jakbym
          wachala te kapsulki przezroczyste:))a jesli chodzi o sam krem to uzywam dopiero
          kilka dni, ale jakos mnie nie powala, juz lepiej mnie nawilza Nivea Soft...
    • bridgetb Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 07.01.06, 20:37
      JA uzywalam najpeirw Nivea(taki w niebieskim sloiczku).Byl ok. Teraz uzywam
      Happy Derm i jestem zadowolona. Krem jest lekki, nawilza. Nie mam zadnych
      problemow ani z moja cera ani z kremem. No i nie czuje alkoholu.
    • jade.fox Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 08.01.06, 01:48
      Wypróbuj żel intensywnie nawilżający Hydrain 2 firmy Dermedic.
      Szybko się wchłania, nie lepi się jak inne żele, dla mnie był jednak za lekki,
      po kilku godzinach czułam że mam ściągniętą skórę, dodam że mam suchą cerę więc
      żel jest lepszy dla cery tłustej.
    • Gość: vikaa Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający IP: *.tychy.msk.pl 08.01.06, 08:53
      Polecam hydro-żel z Olay ok. 18zł naprawde bardzo lekki i skora si nie świeci
      lub krem SebaMed nawilżający (w aptekach)ok. 25zł. Lekkie też są kremy Soraya
      Kuracja Wodna i Kuracja Dotleniajaca ok.15zł.
      Mialam mnostwo kremow bo tez szukalam lekkiego ktory nie zatyka porow bo moja
      cera pod tym wzgledem jest wrazliwa. Unikaj kremow z praffinum liqidum i
      mineral oil.
      Jak masz jakies pytania odnosnie jakis kremow to pytaj na pewno Ci pomoge :)
    • carolina80 Re: LEKKI (!!!) krem nawilżający 08.01.06, 13:05
      ja polecak krem intensywnie nawilżający DUO-C Lirene - dla mnie jest
      rewelacyjny, jest lekkii - szybko się wchałania, skóra ładnie nawilżona.
      Probowałam przeróżych kremów i zawsze jednak wracam do tego.
      Największą porażka był Happyderm Loreala - strasznie podrażnił mi skórę :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka