Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 07:04 a jak sie nauczyc krecic hula hopem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nallega_m Re: hula-hop 31.10.05, 15:11 ja w dziecinstwie nie moglam sie nauczyc krecic hulahopem. nie wiem, czy moze rozmiar mialam nieodpowiedni... w kazdym razie rok temu kupilam najwieksze kolo i po kilku dniach juz umialam krecic. metoda prob i bledow sie najlepiej nauczyc:) a masz juz hulahop? jesli tak, a Ci nie wychodzi, to opisz, co robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: hula-hop IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 17:22 mam takie duze... hmm zarzucam nim w okolicach pasa, a ono opada!!! :) i ja znow je zarzucam a ono swoje... zero gibkosci w mej kibici... Odpowiedz Link Zgłoś
nallega_m Re: hula-hop 31.10.05, 18:05 moje kolezanki stwierdzily, ze duze sie wolniej kreci niz ich mniejsze, ale tez dawaly rade. moj chlopak sie nauczyl(nawet w dwie strony), wiec naprawde Tobie tez sie uda! my robilismy sobie zawody komu sie wiecej obrotow uda i tak stopniowo, stopniowo...nie wierzylam, ze mozna tak pol godziny bez przerwy, a teraz sama tak moge! ja ruszam biodrami na boki, moj chlopak w tyl i w przod, kolezanka tez w tyl i w przod- poprobuj jak Ci lepiej. jak sobie rzucasz kolo, to nie za mocno. ja teraz postanowilam sie nauczyc w druga strone krecic(jakos tak nie moge sie przestawic) i czuje sie, jakbym sie od poczatku uczyla. bardziej mnie meczy schylanie, niz krecenie;) ale juz dochodze do 30obrotow. zycze wytrwalosci. staralam sie Tobie pomoc, sprobuj wyciagnac jakies wniski dla siebie z moich niefachowych porad:) w kazdym razie pewnego dnia poprostu zdalam sobie sprawe z tego, ze krece i mi nie spada. a w dziecinstwie, to niemal kompleks mialam, bo za skarby ani na podworku ani na wfie nie moglam nic uhulahopowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritka Re: hula-hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 19:45 A jak działa hulahop? Szczuplejsza talia? Odpowiedz Link Zgłoś
nallega_m Re: hula-hop 31.10.05, 22:19 weselej sie robi, jest pretekst, zeby sie od nauki oderwac...no a przy okazji rzeczywiscie talia sie wysmukla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: hula-hop IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.05, 11:15 dzieki za porady! hahahah wczoraj walczylam z nim 40 minut...i tak po ok 15 udalo mi sie robic az po 5 obrotow! hahah serio ubawilam sie z mojej nieporadnosci! i zaraz ide krecic dalej bo zimno mi sie zrobilo! Odpowiedz Link Zgłoś
lokoofka Re: hula-hop 04.11.05, 13:08 fajnie sie kreci-musisz wlasny system znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monic Re: hula-hop IP: 217.153.113.* 04.11.05, 16:09 A gdzie można kupić takie "cudo" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: hula-hop IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.05, 16:37 w zasadzie w wiekszosci sklepow z zabawkami dla dzieciakow w sklepach sportowych w supermarketach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: hula-hop IP: 212.182.94.* 04.11.05, 20:14 ile minut ( mniej więcej) hulacie dziennie?? ja staram sie tak ok.8 do 10 ale niestety nie zawsze mi się chce...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś