Dodaj do ulubionych

FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne??

IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.05, 22:51
Weszłam na ich stronr zainteresowana tonikiem glikolowym, powiem szczerze,ze
ich strona mnie bardzo zniecheca, produkty sa przedstawione jakby były
robione domowym sposobem ,byle jak,do tego opakowania i naklejki na
nich,jakby kserowane na zwykłym papierze buuu,zdjecia fatalne,jak na firme
profesjonalna,,do tego brak jasnej deklaracjii co do składu kosmetyków,tylko
barzdo pobiezna info... W jednym z produktów/do włosó/ przeczytałam,ze w
składzie jest szpik kostny bawołu?? RANY?? !! Watpie,ze to profesjonalna
firma, chco czytam nawet pochlebne opinie,ale serio mam stracha!!
PROSZE,napiszcie co o tym sadzicie i czy wiecie cos wiecej??!! PROSZE...
Obserwuj wątek
    • Gość: EwaW Re: FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:10
      Faktycznie opakowania niektórych ich produktów sa nędzne, tylko ampułki są
      porządnie zapakowane. Ale to z pewnoscią nie są podróbki. Poniewaz ich produkty
      naprawde przypadły mi do gustu, wiec próbowałam ich namierzyć na włoskich
      stronach www, ale niestety bezskutecznie. W pewnym momencie nawet pomyslałam,
      ze moze to jest polska firma, która udaje włoską. Moze ktos kto mieszka we
      Włoszech cos na ten temat nam napisze? Teraz na przykład zachwycam się
      pilingiem do ciała, jest niesamowity.
      • Gość: DOREK27 Re: FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne?? IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.05, 14:38
        wielkie dzieki Ewcia, mam nadzieje,ze ktos jeszcze da znac o tych kosmetykach,
        jak bys cos wiedziała, napisz prosze wiecej, mnie zalezy na tym toniku
        8% ,moze cos wiesz???czy dobry?? troche dziwna ta firma jak na profesjonalna,
        boje sie, czy skład faktycznie odpowiada zawartosci, której i tak nie
        podaja??!!
        • Gość: EwaW Re: FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:37
          Całkiem sporo ich produktów juz przetestowałam. Ten 8% tonik glikolowy jest
          bardzo dobry. Przygotowuję skórę do kuracji kwasami i wieczorem go solidnie
          stosuję. Za 2 tygodnie kupię krem z 10% kwasem (Farmavitu), a na koniec mam
          ochotę spróbowac cos mocniejszego. Jest kilka takich produktów w miarę
          dostępnych z wysokim stężeniem kwasów. Jeszcze nie wiem, który zastosuję. Co do
          dziwacznosci ich produktów to jeszcze dorzuce szampon z placentą (na ulotce
          napisali, ze z łozyska kobiecego, a to przeciez jest całkowicie zakazane w
          Unii). Polecam ampułki z wit. C. Jest fachowo przygotowana, bo rozpuszcza sie
          ją w emulsji dopiero przed aplikacją. Trzeba zużyć ampułkę w 5 dni - jest
          całkiem przyjemna w użyciu. Jaki procent jest tej vit.C, to nie wiadomo.
          Ciekawe, czy ten Farmavit jest w ogóle znany we Włoszech.
        • Gość: DOREK27 Re: FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne?? IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.05, 16:07
          Ewcia..poszperałam trohce głebiej na necie , nic nie znalazłam ,ze ta firma
          jest choc troszke znana, moze w Rumunii /serio, sa strony !!/ , poza tym
          widze,ze i w Polsce ta firma nie podaje zadnej siedziby, telefonu,faxu,NIC!!!
          pisze tylko,ze pochodzenie kosmetyków: Włochy, tez zadnego adresu, tel....
          bardzo dziwna sprawa..dzieki ze dałas znac,..powiedz tylko,czy w opakowaniach
          sa ulotki,a jesli tak, co tam pisza o składzie kosmetyków i siedzibie
          firmy..wielkie dzieki..papaaaaa
    • Gość: DOREK27 Re: FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne??- IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.05, 16:14
      ewcia, powiedz mi jeszcze ile oni chca za przesyłke 1 rzeczy ,,,i na ich
      stronie pisze,ze tonik kosztuje 30 zł,,,a na innych pisze, ze 40 zł, jak to
      jest faktycznie z ich cenami,,zeby nie było,ze cena na necie jedna,a przy
      odbiorze okaze sie wyzsza..wielkie dzieki,,ale cie męcze hheheee..papa
      • Gość: EwaW Re: FARMAVIT!! ?? podróby czy profesjonalne??- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 12:48
        Tak całkowicie anonimowo to w Polsce nie działają. Jest firma zarejestrowana w
        Zielonej Górze przy ul. Bolka i Lolka (super nazwa, nie?). Wlaścicielka ma
        jakieś związki z Włochami. Jestem sama z Zielonej Góry, wiec jakoś im zaufałam.
        Próbują sprzedawać produkty Farmavitu w aptekach i w gabinetach kosmetycznych.
        Niektóre ich produkty przypominają mi Dora Cosmetici (która mnie niestety
        rozczarowala - sa drogie i wg mnie nieskuteczne). Na Allegro sprzedaje Farmavit
        nijaki Crapella. Jedna z aptek w Zielonej Górze jest dobrze zaopatrzona i co
        fajniejsze mozna zamówić i w ciagu kilku dni odebrać produkt (ceny takie jak na
        stronce www.farmavit.pl). Ile razy jestem w tej aptece, to nie mogę sobie
        odmówić i cos tam zawsze wybiorę. Wg mnie ceny sa niskie jak na takie duze
        pudełka, a jakość naprawdę dobra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka