Dodaj do ulubionych

Powitanie z Afryką

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:26
W koncu po tygodniowym bieganiu po drogeriach znalazłam nową serię
bielendy "Powitanie z Afryką". Na próbę kupiłam kokosowe mleczko do ciała z
olejkiem z baobabu i jestem nim zachycona. Na dodatek kosztowało mnie ono
tylko cos ok.8 zł:) Ma ciekawy zapach a na skórę działa po prostu super -
jest po nim gładziutka, miękka i dobrze nawilżona. Gorąco polecam. A czy
któraś z was próbowała reszte kosmetyków z tej serii?
Obserwuj wątek
    • aniielica Re: Powitanie z Afryką 05.11.05, 23:59
      Ja też mam ochotę na to mleczko doc iała, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej serii!! Nawet Beauty Milky u mnie nigdzie nie ma:/ Czytałam o tych kosmetykach same pozytywne opinie!!
      • Gość: ivy Re: Powitanie z Afryką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:01
        ja kupiłam to mleczko w najmnije spodziewanym przez siebie miejscu:) czyli w
        Carrefour w Arkadii. A wogóle ciekawa sprawa, bo do każdego kosmetyku dodaja
        bransoletkę w stylu powiedzmy, że afrykańskim:)
    • Gość: Nessie Re: Powitanie z Afryką IP: *.acn.waw.pl 06.11.05, 00:44
      Ja korzystam. Krem do twarzy złoto i coś tam, sól ("piasek") do kąpieli i olejek
      do kąpieli. Bardzo sympatyczne kosmetyki. Krem dobrze się wchłania i sprawdza
      się do cery mieszanej z naciskiem na suchą :)
      • Gość: ivy Re: Powitanie z Afryką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:47
        tylko, że z tego co wyczytałam na opakowaniu kremu to powinno się go stosować
        po 25 roku życia. A ja mam 23 lata i żadnych zmarszczek więc to chyba nie dla
        mnie...
        • justa_79 Re: Powitanie z Afryką 06.11.05, 17:10
          przecież ten wiek jest podany orientacyjnie, nie oznacza, że możesz go zacząć
          używać w 25te urodziny...
          • marghot a czy w Poznaniu już można kupić? (nt) 08.11.05, 13:54

• Gość: Nessie Re: Powitanie z Afryką IP: *.acn.waw.pl 06.11.05, 20:22
          > tylko, że z tego co wyczytałam na opakowaniu kremu to powinno się go stosować
          > po 25 roku życia. A ja mam 23 lata i żadnych zmarszczek więc to chyba nie dla
          > mnie...

No, wiesz, ja to mam już nieco PO 25 roku... ;) Ale tak jak napisała justy, to
          zależy od rodzaju skóry, a nie wieku w latach. Ten krem nadaje się do lekko
          suchej, wrażliwej skóry, ale na pewno nie do przetłuszczającej się i
          trądzikowej, ani też do bardzo przesuszonej.
          • Gość: ivy Re: Powitanie z Afryką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:40
            ja sama do końca nie wiem jaką mam skóre:) Na pewno czasem się wysusza, ale też
            w lini T czasem coś mi wyskakuje ale nieduże i niedużo:) A żeby jeszcze było
            śmieszniej to moja cera ma skłonność do zaczerwienień i pękania naczynek, więc
            sama nie wiem jakich kremów powinnam używać i do jakiej cery. Na pewno krem
            musi być lekki i niezbyt tłusty bo inaczej wyskakuja mi na buzi wypryski. Może
            justy mi coś doradzi:)
    • catalunya72 Re: Powitanie z Afryką 02.12.05, 19:42
      właśnie zachęcona opiniami na forum przetestowałam maseczkę z tej serii i muszę
      Wam powiedzieć, że ona pachnie BARDZO DZIWNIE ;-)
    • lady Re: Powitanie z Afryką 02.12.05, 19:58
      Kupiłam olejek daktylowy do kąpieli, baaardzo przyjemny i wydajny.
      • Gość: blackrose Re: Powitanie z Afryką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:00
        Ja kupilam maseczke, pachnie dziwnie ale mnie bardzo sie podoba ten zapach,
        takie kadzidlo i hmmm cos tam jeszcze czuje, ale nie jestem pewna co to jest.
        Dzialanie super, mam tlusta cere ale przesuszona, balam sie zapychania porow,
        ale maseczka ich nie zapchala :).
        Cera jest gladka, swietlista i wypoczeta, slicznie pachnie buzia po tej
        maseczce.
        Naprawde warto sprobowac.
    • kapyl Re: Powitanie z Afryką 04.12.05, 09:45
      Hej - ja kupilam serum wyszczuplajace (dziwny zapach :>) i bloto (odzywke do
      wlosow - podoba mi sie na razie to co mam. I chyba bede szukac dalej :)
    • Gość: nova_30 błoto do włosów IP: *.crowley.pl 04.12.05, 11:14
      A czy któraś z was wypróbowała może "błoto do włosów"? Bo jeste ciekawa opinii.
      • kapyl Re: błoto do włosów 04.12.05, 13:26
        no wlasnie ja mam - w sumie uzylam dopiero raz, ale wlosy lepiej sie
        rozczesywaly i sa miekkie, :) tylko ten zapach... dosyc orginalny
        • Gość: kornelia Re: błoto do włosów IP: *.rajskanet.pl 04.12.05, 16:45
          ja kupiłam i uzyłam błota do włosów ale zachwycona nie jestem, stan włosów mam
          dobry a po tym błotku były zbyt suche no i ma okropnie drazniący zapach, który
          utrzymywał się na włosach - śmierdziały tak jakbym je tanią meską wodą kolońską
          spryskała, fuj... Dla mnie pomyłka, ale moze innym włosom słuzy dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka