Dodaj do ulubionych

moje USTA (fotki)

IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 21:31
postanowiłam pokazac wam moje usta ... niestety nie sa one imponujące :(
praktycznie NIE MAM górnej wargi :(
powiedzcie mi -co sadzicie o takich ustach? czy sa dziewczyny, które
natura "obdarzyła" podobnie? jak je malować, by wygladały lepiej?
do tego zuwazyłam,że mam opadajace konciki ust ... zdjecia niestety odkrywają
prawde ://///
i co mi zostaje? chyba tylko UŚMIECH bo on rekompensuje niedoskonałości urody
każdego człowieka i dodaje uroku ;P
zachęcam również do wklejania w tym watku waszych usta - i tych prawdziwych i
tych wyamrzonych :)
pozdrawiam
img198.imageshack.us/my.php?image=usta6ei.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: hyla Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:39
      nie martw się:-)))
      najlepszą radą rzeczywiście jest uśmiechanie się! Wyglądasz wtedy bardzo ładnie
      i widać Twoje ładne proste ząbki. Nie musisz rozpowiadać wkoło: oj, jakie to ja
      mam usta. Ludzie, gdy im się nie uświadomi naszej niedoskonałości - nie widzą
      jej. Serio!
      Głowa do góry:-))) Są większe zmartwienia:-)
      Pozdrowionka!
    • Gość: basiunia7-80 Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:40
      moim zdaniem masz bardzo ładne usta:D fajne takie i jak się uśmiechasz są
      naprawde bardzo ładne a szminki hmmm nom ja sama nie wiem mi sie najlepiej
      podobają jakies naturalne sama szukam dla siebie jakieś pomadki;/
      • Gość: maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 21:50
        dzięki dziewczyny! nie oczekiwałam tu raczej miłych słów a tu ..taka
        niespodzianka :P
        ja tez raczej preferuje błyszczyki, a usta ..ehhh raczej nie planuje operacji,
        musze się z nimi pogodzic :p
        a zabki...nie żebym wiecznie narzekała, ale ..nie są zbyt równe (ale fakt!na
        tej fotce całkiem nieźle wyszły:), na szczęście do tych bardzo krzywych tez nie
        nalezą:) uff!
        :)))
        mysle,że każdy ma jakieś zalety i wady - niestety nie zawsze "omijanie
        problemu" i niedostrzeganie wad sprawia,że inni ich też ich nie widzą ...
        ja bym się najchętniej ciągle uśmiechała, ale ... nie zawsze się da :/
        pozdrawiam
        • neti13 Re: moje USTA (fotki) 08.11.05, 21:54
          Gość portalu: maga napisał(a):

> dzięki dziewczyny! nie oczekiwałam tu raczej miłych słów a tu ..taka
          > niespodzianka :P
          > ja tez raczej preferuje błyszczyki, a usta ..ehhh raczej nie planuje
          operacji,
          > musze się z nimi pogodzic :p
          > a zabki...nie żebym wiecznie narzekała, ale ..nie są zbyt równe (ale fakt!na
          > tej fotce całkiem nieźle wyszły:), na szczęście do tych bardzo krzywych tez
          nie
          >
          > nalezą:) uff!
          > :)))
          > mysle,że każdy ma jakieś zalety i wady - niestety nie zawsze "omijanie
          > problemu" i niedostrzeganie wad sprawia,że inni ich też ich nie widzą ...
          > ja bym się najchętniej ciągle uśmiechała, ale ... nie zawsze się da :/
          > pozdrawiam

I tak trzymaj ;) Usmiechaj sie ,i to wszystko :)
          • Gość: Sonia Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:01
            Masz takie przyjemne usteczka. Mozesz masować górną wargę szczoteczką do cębów
            wówczas się trochę uwypukli- oczywiście jezeli chcesz sie bawić w naprawianie
            natur lub zrobić sobie zastrzyk z kolagenu. Nie jest to drogi zabieg.
            • Gość: paulinka Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:35
              Masz racje blyszczki sa najlepsze, bo powiekszaja optycznie usta. Najlepiej
              takie z brokatem lekkim, np. Bell, albo Manhattan.
    • Gość: anja Re: moje USTA (fotki) IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 07:37
      Troszeczkę powiększ sobie górną wargę konturówką, jeśli Ci to potrzebne. Ale
      wiesz... coś mi się w tych Twoich ustach podoba, no podoba mi się i już:) Więc
      może od czasu do czasu nic nie rób?
    • monika_04 Re: moje USTA (fotki) 09.11.05, 08:18
      Usta masz bardzo ładne. Możesz powiększyć górną wagę konturówką byle ostrożnie.
      Pomadki tylko bardzo jasne, błyszczące, z brokatem albo błyszczyki- tak jak
      pisały przedmówczynie. :)
    • Gość: Maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 14:20
      :)
      nie wiem czemu ale ....boje sie jakos kontorówki ;P- obawiam się tego,że usta
      bedą wygladały bardzo sztucznie i teatralnie :/
      kiedys probowałam pomalowac je na ciemniejsze kolory - zobaczcie same:
      img248.imageshack.us/my.php?image=uuussstt9bs.png
      kwestia chyba przyzwyczajenia, bo ja podkreslam raczej oczy, nie usta, więc
      nie przepadam za nimi, kiedy sa pomalowane wyraziście
      a swoją drogą..to aj szalona jestem,żeby wklejac do netu kawałek siebie :D
      • monika_04 Re: moje USTA (fotki) 09.11.05, 14:38
        jeśli dobrze dobierzesz kolor konturówki (nie może być ciemniejsza niż szminka)
        to nie będzie nic widać. Na usta najpierw nakładasz podkład i delikatnie
        pudrujesz. Możesz też "obrysować" kontur ust korektorem w odcieniu podkładu.
        Możesz wtedy narydować swoje usta właściwie na nowo. Potem pędzelkiem nanosisz
        szminkę. Dociskasz chusteczkę higieniczna i jeszcze raz malujesz. Na to np
        błyszczyk. Spróbuj kilka razy w domu- trening czyni mistrza!
      • jade.fox Re: moje USTA (fotki) 09.11.05, 14:39
        Moim zdaniem w ciemniejszych kolorach też wyglądasz świetnie!
        Maga naprawdę masz ładne usta,
        niektóre dziewczyny mają bardzo wąskie usta, praktycznie taką poziomą kreskę,
        np. moja koleżanka i ma z tym duży problem bo nawet najlepszy błyszcyk ich nie
        uwydatni.
        A u Ciebie dolna warga jest duża i taka "wydęta" i możesz ją bardziej uwypulić
        błyszczykiem.
    • perelka81 Re: moje USTA (fotki) 09.11.05, 14:46
      Masz tak sympatyczny usmiech, ze w pierwszej chwili nawet nie zwrocilam uwagi
      na same usta;)
      • Gość: Maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 14:55
        :)) uśmiecham sie własnie do monitora i stwierdzam,że chyba z kazdym kompleksem
        bede sie kierowała do was ..bo po prostu ..leczycie kompleksy ;P hihihi
        "namalować usta na nowo ..." -moze sprobuje, choć wydaje mi się,ze ... to
        niezywkle trodna sztuka :)
        wyobrażacie sobie jakby to było, gdybysmy każdego dnia miały "nowe, inne
        usta" ?? :D
        • Gość: as Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:04
          masz ladne ząbki,dziewczyno-nie szukaj problemu
          masz też ladną dolną wargę,co mnie osobiście się bardzo podoba
          poza tym,nie wiem ile masz lat -ale typuję,że jesteś bardzo mloda
          po co dodawac sobie lat tapetą,te szminki są w/g mnie zbyt ostre
          ja bym na Twoim miejscu postawila np.na oczy-uwypuklij oczy-ale tez nie
          cieniami tylko wyrażnym ,ostrym wytuszowaniem
          usta wtedy będą tylko dadatkiem
          • Gość: Maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 16:43
            bardzo młoda..to pojecie względne :)w kazdym razie nie jestem nastolatką
    • czekoladka_84 Re: moje USTA (fotki) 09.11.05, 16:08
      Był kiedyś taki dokument "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym". Występowała
      tam dziewczyna, która miała naprawde wąskie wargi. Więc akurat ty nie masz się
      czym martwić.
      • Gość: as Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:36
        a co to ma za związek?
        • czekoladka_84 Re: moje USTA (fotki) 09.11.05, 16:42
          No taki, że jej usta nie są aż tak wąskie, bo niektóre dziewczyny to dopiero
          mają wąziutkie kreseczki.
    • Gość: ssokla Re: moje USTA (fotki) IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 16:53
      Ja mam podobne usta... górną warge mam malutką ale dolna większą, takaa jak Ty.

Trzeba takie usta malowac jasnymi perłowymi szminkami, bo ciemne je tylko
      zmniejszaja.

Czytałam gdzieś nt. różnych rodzajów ust i właśnie takie jakie my mamy sa
      oznaką ze ich posiadaczka jest bardzo namiętną i zmysłową kochanką.

Więc co sie martwisz? W łóżku miło zaskoczysz swojego faceta!

Śliczny masz usmiech. ;-))
      • Gość: maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 17:18
        hmmm musze sie spytać swojego partnera czy to prawda z ta namietnościa :P ale w
        sumie ... chyba tak :p!!warto wiedzieć :)
        :D
    • monika_04 Re: moje USTA (fotki) 10.11.05, 08:26
      Narysować je na nowo wcale nie jest tak trudno. Dolną warge "rysujesz"
      konturówką powyżej linii (jesli chcesz zmniejszyć je troszkę) lub równo z linią.
      Gorną warę nieco powyżej linii- nie za dużo bo przesada będzie widoczna i
      nienaturalna. Następnie pędzelkiem (albo patyczkiem kosmetycznym) pokrywasz
      kolorem jadąc od góry po narysowanej linii. Kolor ma być jasny, a nie ciemny bo
      jasne, błyszczące, brokatowe zwracają uwagę i powiększają usta. Przy mocno
      podkreślonych oczach to się nawet dobrze komponuje. Kolor pomadki zalezy od typu
      urody- może być jasny albo zgaszony ("łososiowy") róż albo coś z beżu.
      • Gość: kiaq Re: moje USTA (fotki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 16:19
        zbłyszczykeim bym uważała- jedynie dolna warga:) górna jest mniejsza, przy
        takiej wielkości pociągnięta błyszczykiem będzie wyglądać jak nieelegancko
        pośliniona:) pozdrawiam Ciebie i Twoje usta:)
        • Gość: maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 11.11.05, 16:31
          :) wystarczy,że pomaluje dolna warge- ta gorna i tak się "odbija", czasem aż za
          bardzo, nad granica ust i na to musze uważać!
          a co do kredki-kontorwki- mam w domu tylko ciemnobrazową oraz jakis odcień
          delikatnej czerwieni i efekt jest baaarrdzzzoo sztuczny. pewnie nie jest łatwo
          dobrac kolor zblizony do naturalnego
          • f_emmefatale Re: moje USTA (fotki) 11.11.05, 16:34
            Ale czad! To srodkowe zdjecie wyglada zupelnie jak usta Bjork..a to juz
            komplement..

--
            "Zła kobieta należy do tego rodzaju istot, ktorych mężczyźni nigdy nie mają dosyć"
    • Gość: Maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 11.11.05, 16:43
      :) hmmm musze sie chyba lepiej przyjrzec ustom Bjork:P
      ja uwielbiam jej usta (zreszta cała Ona jest sliczna) ...ale to tylko słodkie
      marzenia, ja pewnie z takimi ustami wygladałabym źle
      ...
      kkurkova.kmmod.com/closeup/original/cl08.jpg
      kkurkova.kmmod.com/closeup/original/cl03.jpg
      kmmod2.home.att.net/kkurkova/swimsuit/original/sw41.jpg
    • wojtow Re: moje USTA (fotki) 12.11.05, 07:44
      Ja bym na twoim miejscu powiększyła górną wargę u chirurga plastyka i problem z
      głowy.
      • Gość: Maga Re: moje USTA (fotki) IP: *.acn.waw.pl 12.11.05, 12:14
        no cóż ... nie dla kazdego operaja plastyczna to takie hop-siup :P :)
        • anula36 Re: moje USTA (fotki) 12.11.05, 16:40

nie trzeba zaraz chirurga plastyka;)
          bardzo fajna rzecza jest makijaz permamentny-rodzaj plytkiego tatuazu - zrobila
          sobie ostanio moja kolezanka ktora miala niesymetryczna gorna warge (
          jedna "polowka " wyzej druga nizej- wyglada fantastycznie.To tak gwoli
          ciekawostki, bo wargi masz fajne i nie warto za bardzo kombinowac, a
          kontorowkanie zaszkodzi na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka