Dodaj do ulubionych

basen w Wwie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 19:18
gdzie najlepiej, najczyściej, najmilej, najmniej tłoczno? wole zapytać Was bo
na fitnessie to tylko o dietach:-)... dziekuje za wszystkie namiary
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 20:28
      ja właściwie to byłam tylko 2-3 razy na Kasprzaka, taki w miarę nowy basen, ze
      2-3 przytanki tramwajem od centrum - b. higienicznie, dużo miejsca w
      przymierzalni, natomiast na torze gorzej... przynajmniej 2 osoby :-( per tor.
      Oglądałam z zewnątrz basen niedaleko Klifa i w niedzielę ok. 12:00 było
      zadziwiająco mało osób i sam basen prezentował się OK, w tle widziałam jakieś
      jacuzzi czy coś.
    • ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 20:28
      ja właściwie to byłam tylko 2-3 razy na Kasprzaka, taki w miarę nowy basen, ze
      2-3 przytanki tramwajem od centrum - b. higienicznie, dużo miejsca w
      przymierzalni, natomiast na torze gorzej... przynajmniej 2 osoby :-( per tor.
      Oglądałam z zewnątrz basen niedaleko Klifa i w niedzielę ok. 12:00 było
      zadziwiająco mało osób i sam basen prezentował się OK, w tle widziałam jakieś
      jacuzzi czy coś.
      • ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 20:39
        ojoj... coś mi się podublowało :-) (takie są skutki wina Chianti), a
        przymierzalnia na Kasprzaka to oczywiście przebieralnia :-), a, są tam też -
        poza szatnią wspólnią - takie oddzielne boksy - ze 2 - zamknięte, do
        przebierania się
    • Gość: <Maja> Re: basen w Wwie IP: *.ii.pl 05.10.02, 21:53
      a jakie ceny? Bo mnie odstrasza 8 zł za 30 min...
      A na tańszych basenach jest brudno (pety i stare plastrty pływające w wodzie to
      nie dla mnie).
      Słyszałam że na Polnej mają otwierać jakiś nowy basen i ma byc podobno tani.
      Ale gdzie dokładnie ma się znajdować?
      • ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 22:56
        kurczę, na Kasprzaka to nie wiem, bo miałam wejścia za darmo (tj. karnet brata
        mojego chłopaka), ale chyba super tanio nie było, zaś tam koło Klifu (taka mała
        uliczka... widać flagi z Okopowej zresztą) chyba najbardziej opłacał się karnet
        typu 10 wejść, a, ale nie było info, ile casu (czy 30 min czy 60), a pani od
        info gdzieś wybyła :-(. Coś mi świta, że te 10 wejść to było ponad 100 zł... a
        może jakoś 90? A, słyszałam, że Warszawianka się poprawiła, o Polnej nic nie
        wiem, no, i na Inflancką bym się nie pchała.
    • ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 23:05
      znalazłam jakiś ranking basenów, niestety chyba bez cen, ale może się przyda
      www.pesk.org.pl/baseny.html, więcej info tam się pojawia po kliknięciu
      na nzawę basenu
      • jolajola1 Re: basen w Wwie 06.10.02, 00:48
        ja chadzam na Wodnika, czysto, może nie deluxe, ale w porzo

przed południem w tygodniu tanio, 8 zeta chyba
        • Gość: Agnieszka Re: basen w Wwie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 10:07
          Ja chodzę na Jagiellońską i jestem zadowolona.To nowy basen,więc nie ma
          problemów z czystością.
          Ceny zależa od wartości karnetu który wykupisz.Jeśli masz mniej niż 24 lata i
          uczysz się to jednorazowe wejście na półgodziny kosztuje 5,4 (0,18zł/min), przy
          karnecie 60 zł pół godziny kosztuje 5 zł (0,17zł/min) itd. ,a przy karnecie 250
          zł 0,5 h. kosztuje już 3,8zł.
          Jeśli nie przysługuje ci ulga to płacisz 8,4 zł/0,5h (0,28zł/min)przy
          jednorazowym wejściu, z karnetem 100 zł 7,8/0,5h(0,26zł/min) itd.
          • Gość: xxx Re: basen w Wwie IP: *.pl 06.10.02, 13:33
            Ja pływałam kiedyś na Inflanckiej!! Mimo że brudno to i tak mi się podobało.
            Teraz chodze na Garbińskiego i tez jest fajnie, ale wolę 50 metrówki, a ze mam
            do nich daleko więc musze korzystac z 25!!!!
            • Gość: Marc Spitz Re: basen w Wwie IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 06.10.02, 13:47
              Przyjemnego pływania, a zwłaszcza opicia się wodą zawierająca gronkowca
              i wydzieliny z otworów nie tylko gębowych.
    • Gość: Ada Basen na Bemowie IP: *.chello.pl 06.10.02, 19:26
      Hej Bemowianki...
      Ma byc nowy basen w okolicach Wola Park, otwarty od 17 bm. ? Wiecie coś o tym?
      • Gość: <Maja> Re: Basen na Bemowie IP: *.ii.pl 06.10.02, 22:31
        Mieszkam tu, i nie zauważyłam aby coś się budowało. Chyba że za tym parkanem
        koło starych szklarni, ale osobiście w to wątpię.
      • Gość: gerda 5 Re: Basen na Bemowie IP: 194.119.254.* 07.10.02, 10:28
        wybudowano ostatnio nowy basen przy Olawskiej na Bemowie - tuz kolo petli
        tramwajowej i autobusowej oraz przy Carrefour Bemowo. Ja zamierzam tam chodzic.
        Czy jakas forumowiczka sie chce dolaczyc? sa karnety po 100, 200 i 300 zl.
        Jednorazowe wejscie (bez ulgi) kosztuje 9 zl, z karnetem oczywiscie taniej.
        Basen startuje w tym tygodniu. Czekam na propozycje wspolnego plywania - bedzie
        razniej:)
        gerda
        • diabe Re: Basen na Bemowie 07.10.02, 10:38
          a nie wiesz, czy jest tam może aqua aerobic?
          acha, i czy masz może jakiś telefon do nich?
          • Gość: gerda 5 Re: Basen na Bemowie - do diabe i Ady IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 21:56
            Oczywiscie pytalam o aquaerobik, a jakze! maja go w planach, na razie
            sprawdzaja czy byloby zainteresowanie. Na wszelki wpadek powiedzialam, ze ok.
            10 moich kolezanek byloby chetnych na aquaerobik, wiecie, aby ich zachecic do
            zorganizowania czegos takiego:)))podaje namiary: hmm, wlasnie widze, ze nr
            telefonu gdzies mi wcielo:( ale czesto przechodze kolo tego basenu, wiec
            zobacze. Jesli chodzi o karnety to nie ma limitow czasowych. Basen ma byc
            czynny codziennie od 6-22, a wykupiony karnet za 100, 300 albo 500 zl mozna
            wykorzystac kiedy sie chce, a miesiac lu za 4 miesiace np. Jednorazowe wejscie
            bez ulgi to 9 zl, jak pisalam powyzej, ale juz przy karnecie za 300 te pol
            godziny plywania to 7,5 zlotego. Uff to tyle. Mam nadzieje, ze sie spotkamy
            tamze?:) A, woda niestety chlorowana, ale podobno teraz sie odchodzi od
            ozonowania...hmm, nie bardzo w to wierze, ale skoro mam 5 minut do domu, to
            bede i w chlorowanym plywac:) ale sie rozpisalam! pozdrawiam....gerda
        • Gość: Ada Re: Basen na Bemowie IP: *.chello.pl 07.10.02, 20:58
          Ja chętnie! Chyba miałam złe info, albo źle zapamiętałam. MOże to nie przy Wp,
          ale przy Kerfurze :)
          Już od roku nie moge się zmobilizowac, więc teraz musi się udać?
          Gerdo, dołaczam sie do pytania o aqua aerobic. Czy wiesz tez, czy karnety sią
          miesięczne w sensie od początki do końca miesiąca, czy przez miesiac od
          dowolnego dnia?
          Zdaje się, że będziesz na spotkaniu w San Marzano? :) Może tam się zgadamy?
          A.
          • Gość: gerda 5 Re: Basen na Bemowie - do Ady IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 21:59
            Gość portalu: Ada napisał(a):

> Ja chętnie! Chyba miałam złe info, albo źle zapamiętałam. MOże to nie przy
            Wp,
            >
            > ale przy Kerfurze :)
            > Już od roku nie moge się zmobilizowac, więc teraz musi się udać?
            > Gerdo, dołaczam sie do pytania o aqua aerobic. Czy wiesz tez, czy karnety sią
            > miesięczne w sensie od początki do końca miesiąca, czy przez miesiac od
            > dowolnego dnia?
            > Zdaje się, że będziesz na spotkaniu w San Marzano? :) Może tam się zgadamy?
            > A.

Wszystko wskazuje na to, ze tam bede:) zgadamy sie oczywiscie. Nie podaje jak
            wygladam, bo jutro ide do 'zelaznego' krzysia na obciecie i farbowanie
            wlosow!!!! i sama nie wiem co z tgo wyniknie, pozdrowionka.
    • kasiulek Re: basen w Wwie 06.10.02, 19:34
      Ja chodzilam na Warszawianke, co prawda juz ponad rok temu, ale bylam calkiem
      zadowolona, tym bardziej, ze jest tam 50 m basen. Nie korzystalam z jacuzzi, bo
      nie lubie siedziec z obcymi z bajorku:))) i nie wyplywalam tez na dwor. Ale
      basen sam w sobie byl w porzadku. Aczkolwiek kiedys bylo lepiej: na karnet
      (mialam sluzbowy) wchodzilo sie DO BASENU na pol godziny, a szykowac sie przed
      i po wyjsciu mozna bylo dlugo. A pozniej wprowadzili rejestracje czasowa od
      przejscia przez bramke, co bylo kaszanka, bo trzeba bylo bardzo sie spieszyc ze
      wszystkim albo doplacac jakies chore kwoty za kilkuminutowe przekroczenie
      limitu czasu.
      • Gość: Maja Re: basen w Wwie IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 23:16
        Szkoda, że basen na Oławskiej chlorowany, bo myslałam, że będę miała tuż przy
        domu pływanie!
        • Gość: gerda 5 Re: basen w Wwie IP: 194.119.254.* 08.10.02, 10:20
          Maja, czy bardzo Ci przeszkadza, ze chlorowany? ja tez nie jestem zachwycona,
          ale mam tak blisko domu, ze az zal nie chodzic:) nie zrazaj sie chlorem
          • Gość: Alka Re: basen w Wwie IP: 212.244.106.* 08.10.02, 11:38
            Ja takze polecam Warszawiankę - bylam 2 tygodnie temu, jest czysto, w miare
            pusto (bylam po 17-tej i mialam na moim torze tylko 2 dziewczyny, a tor jest
            tak dlugi, ze nie bylo to problemem wcale). Poza tym jest tam naprawde ladnie.
            czesc dla dzieci ze zjezdzalnia i jacuzzi, ale tez nie lubie kisic sie z obcymi
            facetami w jednym bajorku. Oczywiscie, jest tez wielki minus - czas licza od
            przejscia bramki, co doprowadza mnie do furii. Wyobrazacie sobie np. isc tam z
            jakims brzdacem? Zanim go czlowiek skusi, zeby wylazl z wody, zanim go zlapie
            zeby umyc, wytrzec, wysuszyc i ubrac, o sobie nie wspominajac - przeciez na to
            potrzebna jest dodatkowa godzina! Moze jak bedzie wiecej basenow to zaczna
            konkurowac i pomysla troche. Na razie to naprawde bez sensu.
            • gerda5 Re: basen w Wwie - do ady, diabe, Mai 25.10.02, 14:47
              Spiesze Wam doniesc, ze z pewnym opoznieniem, ale wiadomy basen w koncu
              otworzyli! Jutro sa zawody rodzinne:) Jak jem sniadanie to widze, ze od dwoch
              dni pelno tam ludzi, raczej malych, pewnie ze szkoly obok. Musze sie dowiedziec
              o aqauaerobik, jestescie nadal zainteresowane? Jakby co, prosze na priva.
              dzieki i pozdrawiam
              • diabe Re: basen w Wwie - do ady, diabe, Mai 25.10.02, 14:52
                ja jestem koniecznie zaiteresowana!!! i z niecierpliwością oczekuje na aqua
                aerobic :)
    • elve Re: basen w Wwie 26.10.02, 03:57

• amelia_ Re: basen w Wwie 27.10.02, 01:45

• lorna.d sprzatanie n/txt 29.10.02, 00:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka