Gość: alex IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 04:20 cos mi sie wydaje ze jestescie najbardziej kumate w kosmetykach z najwyzszej polki , moze wiecie cos na temat tego fluidu kosztuje 150 $ ale podobno istne cudo i warto wydac tyle kasy. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An 10.10.02, 09:09 la prairie raczej nie do konca jest przeznaczone dla mnie, nie w tym wieku. fliud z kawiorem ma za zadanie lekko naciagac skore, wiec zupelnie nie musze go uzywac. moze za jakis czas. ale i wtedy skupilabym sie raczej na pielegnacyjnych, niz na kolorowce. jesli sa warte swojej ceny, to czemu nie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An IP: 213.134.140.* 10.10.02, 09:19 La Prarie to dla mnie za wysoka polka, poza tym nie mam takich potrzeb. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An 10.10.02, 09:25 o, jestes:) wiesz co, ja bym moze i zainwestowala w kremik za 600 czy 800 pln, ale nie teraz. ta firma kojarzy mi sie raczej z kosmetykami dla nieco starszych niz my. co prawda maja serie w sam raz dla mojej cery, ale placenie 400 pln za tube zelu do mycia twarzy uwazam za pewna przesade. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An IP: 213.134.140.* 10.10.02, 09:34 Ja zaczne inwestowac kolo 40. lub 35. w sprzyjajacych warunkach finansowych :-)) Poki co przy mojej pancernej, niewymagajacej i niekaprysnej skorze - Dior jest fiu-bzdziu, ale na psyche dobrze robi. Tak naprawde to pewnie tak samo bylo by jakbym uzywala Nivea Soft :-)). Myje tak naprawde czymkolwiek, aktualnie mam zel Diora, ale uwielbiam tez zielony L'Oreal albo Pure Garniera. A z kremow, poki co na dzien mam iOda a na noc Hydrastara + NoAge. Pod oczu caly czas iOd. I jest ekstra - "kwiatki" sporadyczne, przetluszczanie w normie, nawilzenie 100%, pycho zarozowione, gladkie. Wiec nie wiem, co juz lepszego moglo by mi zdzialac La Prarie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An 10.10.02, 09:38 tak samo - przed 35. rokiem zycia nie ma co sie pchac do tego kawioru..:) a z pielegnacja mam tak samo. nie wiem, czym moga sie roznic np. zele czy toniki, bo zaden na dobra sprawe nie moze mi ani nic poprawic, ani drastycznie zepsuc. ostatnio lubie clinique, total turnaround na noc, antigravity pod oczy, na dzien poki co jeszcze ta emulsja juveny, za chwile juz poltlusty weather everything. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An IP: 213.134.140.* 10.10.02, 09:56 A czy total turnaround nawilza, bo moze to by sie na dzien nadalo jak mi sie skonczy moj kremik??? Papi H. anexxa napisała: > > ostatnio lubie clinique, total turnaround na noc, > antigravity pod oczy, na dzien poki co jeszcze ta emulsja > juveny, za chwile juz poltlusty weather everything. > > xx. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa total turnaround, temat bumerang;) 10.10.02, 09:58 kotku, moze i troszke nawilza, ale glownie zluszcza (kwasy AHA i BHA) i matuje (ten, ktory ja mam, sa tez niematujace). tak wiec chyba srednio sie nada dla ciebie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elli Do anexxy : total..... IP: *.proxy.aol.com 11.10.02, 02:43 A ja to ci zazdroszcze! Mnie ten Total to strasznie buzie wysuszyl-buuu.... Myslalam ze bedzie dla mnie dobry ,a pani w douglasie powiedziala ze on od Idealista lagodniejszy(Tamten byl super)i co? po dwoch dniach buzia wysuszona,na dzien sie nie nadawal-moj kochany Chanel multiwitaminowy sie na nim zwarzyl..buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Do anexxy : total..... 11.10.02, 11:10 elli: kazdemu co innego najlepiej dziala. ja bym najchetniej TT polozyla na miekkiej poduszeczce, tak go lubie. nawet mi nie w glowie kupowac idealista, jak sie skonczy, albo .. co to bylo lancastera takiego, aquamilk??? no, w kazdym razie to mi odpowiada. alex: nie obraz sie, ale srednia cere (tzn. nie wiem, na czym sredniosc u ciebie polega, ale mowie ogolnie) ja bym raczej podleczyla kosmetykami pielegnacyjnymi. podklad jest, moim zdaniem, sprawa drugorzedna. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: la prarie fluid z kawiorem --- do Heleny i An IP: *.rasserver.net 11.10.02, 03:24 mimo ze mam 27 lat zaryzykowalam i kupilam ten fluid la plarie i jestem zachwycona , wart jest kazdej ceny , Wy oczywiscie macie piekna cere i nie musicie wydawac tyle kasy , moja jest srednia wiec szukam zlotego srodka i chyba znalazlam ,cera wyglada nieskazitelnie ,roznica kolosalna wiem bo uzywalam chyba wszystkiego , wyglada bardzo naturalnie mimo ze mocno kryje no i najwazniejsze jest trwaly. Jak ktos nie zaluje grosza to polecam . Ja pracuje w Douglasie w USA wiec dostalam znizke i kupilam go za 115 $. Odpowiedz Link Zgłoś