Dodaj do ulubionych

balsam do ust Neutrogena

IP: *.mikemi.net 22.11.05, 19:10
Cześć wszystkim.Mam pytanie: czy któraś z Was stosowała balsam do ust
Neutrogena(nie sztyft a balsam)?Czy warto kupić? Dodam że mam bardzo
spierzchnięte wargi.
Obserwuj wątek
    • Gość: aurelia Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 19:23
      tak, warto kupic, jest na prwde dobry, szczególnie zimą!!!!!!!!
    • Gość: BB warto! od 2 lat tylko tego uzywam, super! nt. IP: *.energostal.pl / *.energostal.pl 23.11.05, 13:55
    • mgielka83 Re: balsam do ust Neutrogena 23.11.05, 14:11
      dla mnie ma paskudny smak słodzika, nieciekawy ogólnie, nie udało mi się go
      skończyć, bo nie chroni dobrze nawet.
    • annika_vik Re: balsam do ust Neutrogena BUBEL 23.11.05, 15:06
      Wywaliłam do kosza, mimo że zawsze się staram jakos zużyć. Ten balsam to 100%
      bubla w bublu! Nie nawilża, a wysusza, skleja usta, smakuje jak klej, a
      najgorsze, że mój miał źle wyprofilowane to coś czym się smaruje, wiec nie raz
      poraniłam sobie usta!
    • Gość: len Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 15:18
      Okropny, pogorszył i tak zły stan ust. Nawet zdrowe usta w ciepłej porze roku
      doprowadza do wysuszenia. Nie polecam! Sztyftów Neutrogena też zresztą nie
      polecam z tego samego powodu, na dłuższą metę wysuszają usta i powodują
      pękanie.

Pozdrawiam!
    • cioccolato_bianco Re: balsam do ust Neutrogena 23.11.05, 15:32
      kup sobie avene z cold cream -
      www.aptecus.com/product_info.php/manufacturers_id/14/products_id/11015?osCsid=bf56900375fe4554602b0d7961dfc376

najlepszy jaki mialam.
    • ella_with_luv Re: balsam do ust Neutrogena 23.11.05, 16:00
      Neutrogena ma świetne kremy dla cery suchej,do rąk, fantastyczny balsam do
      ciała, ale balsam do ust to totalna porażka.
      Faktycznie smakuje jak klej, a zawsze się zastanawiałam co mi przypomina... :)
      no i rzeczywiście skleja usta, u mnie jeszcze zostawiał taki biały film, który
      zbierał się w kącikach ust, okropność... :(

Bardziej polecam balsam Tinsane, z woskiem pszczelim i miodem.
      • Gość: kasia Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:33
        a mnie właśnie bardzo pomaga. nie pozostawia ani białego filmu na ustach ani
        ich nie skleja. Dobrze nawilża, bardzo szybko się wchłania, ma waniliowy zapach
        i słodkawy smak. Może trafiłyście na jakiś przeterminowany?
    • bzzzk Re: balsam do ust Neutrogena 24.11.05, 10:56
      sztyfty są, moim zdaniem, bardzo dobre, ale balsam w tubce- już dużo mniej
      skuteczny. i ten zapach okropny...
      pzdr.
      • Gość: hilda Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.mikemi.net 24.11.05, 12:22
        Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Kupiłam go mimo wszystko bo byłam
        zdesperowana.Rzeczywiście jest daremny i usta szczypią bardziej niż przed jego
        zastosowaniem :(
        • pentliczek Re: balsam do ust Neutrogena 24.11.05, 15:41
          kremy do rąk - super!
          Balsam do ust porazka, skleja zosyawia filtr bialy który scina się i zostaje w
          kącikach...
    • Gość: zuzia Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:17
      lepiej kup balsam do ust tisane, 7 zl w aptekach. nic lepszego nie uzywalam!:)
    • Gość: len Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 21:12
      Polecam Ci moją najulubieńszą pomadkę ochronną do ust OEPAROL ale koniecznie
      nową wersję Z FILTRAMI (spf12). Nie ze względu na te filtry, bo i tak są pewnie
      nieskuteczne, tylko na to, że ta pomadka ma wygodniejszą, lepszą,
      przyjemniejszą konsystencję, niż jej poprzedniczka, czyli Oeparol bez filtrów,
      po prostu pomadka ochronna. Do kupienia w aptece. Pamiętaj - wersja z filtrami!

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka