Gość: hilda IP: *.mikemi.net 22.11.05, 19:10 Cześć wszystkim.Mam pytanie: czy któraś z Was stosowała balsam do ust Neutrogena(nie sztyft a balsam)?Czy warto kupić? Dodam że mam bardzo spierzchnięte wargi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aurelia Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 19:23 tak, warto kupic, jest na prwde dobry, szczególnie zimą!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB warto! od 2 lat tylko tego uzywam, super! nt. IP: *.energostal.pl / *.energostal.pl 23.11.05, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: balsam do ust Neutrogena 23.11.05, 14:11 dla mnie ma paskudny smak słodzika, nieciekawy ogólnie, nie udało mi się go skończyć, bo nie chroni dobrze nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: balsam do ust Neutrogena BUBEL 23.11.05, 15:06 Wywaliłam do kosza, mimo że zawsze się staram jakos zużyć. Ten balsam to 100% bubla w bublu! Nie nawilża, a wysusza, skleja usta, smakuje jak klej, a najgorsze, że mój miał źle wyprofilowane to coś czym się smaruje, wiec nie raz poraniłam sobie usta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 15:18 Okropny, pogorszył i tak zły stan ust. Nawet zdrowe usta w ciepłej porze roku doprowadza do wysuszenia. Nie polecam! Sztyftów Neutrogena też zresztą nie polecam z tego samego powodu, na dłuższą metę wysuszają usta i powodują pękanie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: balsam do ust Neutrogena 23.11.05, 15:32 kup sobie avene z cold cream - www.aptecus.com/product_info.php/manufacturers_id/14/products_id/11015?osCsid=bf56900375fe4554602b0d7961dfc376 najlepszy jaki mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
ella_with_luv Re: balsam do ust Neutrogena 23.11.05, 16:00 Neutrogena ma świetne kremy dla cery suchej,do rąk, fantastyczny balsam do ciała, ale balsam do ust to totalna porażka. Faktycznie smakuje jak klej, a zawsze się zastanawiałam co mi przypomina... :) no i rzeczywiście skleja usta, u mnie jeszcze zostawiał taki biały film, który zbierał się w kącikach ust, okropność... :( Bardziej polecam balsam Tinsane, z woskiem pszczelim i miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 00:33 a mnie właśnie bardzo pomaga. nie pozostawia ani białego filmu na ustach ani ich nie skleja. Dobrze nawilża, bardzo szybko się wchłania, ma waniliowy zapach i słodkawy smak. Może trafiłyście na jakiś przeterminowany? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: balsam do ust Neutrogena 24.11.05, 10:56 sztyfty są, moim zdaniem, bardzo dobre, ale balsam w tubce- już dużo mniej skuteczny. i ten zapach okropny... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hilda Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.mikemi.net 24.11.05, 12:22 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Kupiłam go mimo wszystko bo byłam zdesperowana.Rzeczywiście jest daremny i usta szczypią bardziej niż przed jego zastosowaniem :( Odpowiedz Link Zgłoś
pentliczek Re: balsam do ust Neutrogena 24.11.05, 15:41 kremy do rąk - super! Balsam do ust porazka, skleja zosyawia filtr bialy który scina się i zostaje w kącikach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:17 lepiej kup balsam do ust tisane, 7 zl w aptekach. nic lepszego nie uzywalam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: balsam do ust Neutrogena IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 21:12 Polecam Ci moją najulubieńszą pomadkę ochronną do ust OEPAROL ale koniecznie nową wersję Z FILTRAMI (spf12). Nie ze względu na te filtry, bo i tak są pewnie nieskuteczne, tylko na to, że ta pomadka ma wygodniejszą, lepszą, przyjemniejszą konsystencję, niż jej poprzedniczka, czyli Oeparol bez filtrów, po prostu pomadka ochronna. Do kupienia w aptece. Pamiętaj - wersja z filtrami! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś