Dodaj do ulubionych

!!! Zabiegi z RESTYLANEM a ciaza

23.11.05, 23:11
!!! RESTYLAN-Czy mozna poddawac sie zabiegowi powiekszania ust restylanem w
czasie ciazy? Robie to od 4 lat 2 razy w roku(nigdy nie mialam zadnych
problemow) ale teraz "nosze" Dzidziusia (jestem w 26 tyg.) :)i nie bardzo
wiem czy moge sobie na to pozwolic?
Obserwuj wątek
    • portretkobiety Re: !!! Zabiegi z RESTYLANEM a ciaza 23.11.05, 23:20
      Przeciwwskazania: ciąża, laktacja, choroba bakteryjna lub wirusowa skóry, skaza
      krwotoczna, niektóre wcześniejsze zabiegi estetyczne (np. inne implanty).

----
      Portret Kobiety - zdrowie, uroda, lifestyle
      • Gość: kawa Re: !!! Zabiegi z RESTYLANEM a ciaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:24
        czesc, jestem zainteresowana restylanem wiec mozesz mi powiedziec jak duzy jest
        bol przy tym zabiegu? i ile ml wstrzykujesz? poza tym podczas ciazy nie wolno.
        • deva33 Re: !!! Zabiegi z RESTYLANEM a ciaza 23.11.05, 23:34
          Witam :) Ja wstrzykuje dosc pokazna strzykaweczke (niewiem ile to ml, kosztuje
          mnie to ok.1500zl w renomowanym salonie w Warszawie) ale ilosc preparatu jest
          bardzo indywidualna,zalezy od wielkosci i ksztaltu danych ust, dobry lekarz
          medycyny estetycznej bedzie wiedzial co robic. Bol...znam gorsze ;) najbardziej
          boli znieczulenie dentystyczne,ktoremu trzeba sie wtedy poddac-2 naklucia na
          dole,2 na gorze ale to trwa chwilke-jest poprostu nieprzyjemne.Potem jak juz
          masz zdretwiale ustka lekarz robi co nalezy :) Jak znieczulenie zejdzie mozesz
          czuc naklucia w miejsca,w ktore byl wsztrzykniety restylan-takie jak ukaszenie
          komara-to mija po 2 dniach.Po zabiegu ma sie "kaczorka" spuchniete usta tak do
          2-3 dni, potem wszystko fajnie sie "uklada".
      • deva33 Re: !!! Zabiegi z RESTYLANEM a ciaza 23.11.05, 23:26
        Dziekuje bardzo za odpowiedz,bo szczerze nie bylam pewna...moj lekarz (ktory
        ten zabieg zawsze wykonuje) powiedzial,ze moge to zrobic gdyz restylan nie
        wchlania sie tak jak inne "tego typu substancje"...a potem jeszcze dwoch innych
        lekarzy medycyny estetycznej w Warszawie tez nie mialoby nic
        przeciwko...dlatego chcialam sie upewnic...korci mnie ale juz wiem,ze nie
        powinnam...za duzo "ale"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka