nika.78 24.11.05, 10:01 Ponoć bardzo dobrze nawilża i w ogóle... Co polecacie? Do twarzy + pod oczy? dla (prawie) 30latki. Dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: jakie kremy z kwasem hialuronowym? 24.11.05, 13:52 tinyurl.com/92m9r masz tu wyniki wyszukiwania kosmetyków z tym składnikiem w KWC na Wizażu. ja używam np. kremów z Nu Skin, większość ich kremów zawiera kwas hialuronowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Nu Skin IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 14:16 Justa, czy możesz powiedzieć parę słów o tej firmie? Czy to jest taka dystrybucja bezpośrednia, jak Avon i Oriflame? A może mają gdzieś stoisko firmowe w W-wie? No i jakie są ceny kremów do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Nu Skin 24.11.05, 15:04 tak, sprzedaż bezpośrednia, zakupy u dystrybutorów lub można się samemu zapisać. w Wawie przy ul. Sobieskiego 104 jest centrum dla dystrybutorów, gdzie można sobie obejrzeć kosmetyki. ceny są różne, od średniej półki do wyższej, ja np. lubię kremy z serii Scion (lekki krem nawilżający i krem silnie nawilżający), które są po 30 parę zł za 75 g, w podobnej cenie jest krem silnie nawilżający z nowej serii Living, którego skład trochę się różni, zapach też. są też np. kremy z masłem kakaowym po 20 parę zł za 200 g, ale są i drogie, po 100 parę zł, np. seria Nutricentials. jak chcesz, to prześlę Ci mailem katalogi w pdfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Nu Skin IP: *.acn.waw.pl 24.11.05, 15:07 Bardzo bym prosiła: rupertgiles@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Nu Skin IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 24.11.05, 15:31 Z NS mialam min. Enhancer - leciutki aloesowo-mentolowy zelik, swietnie nawilza i jest super dla tlustych cer oraz krem z maslem kakaowym, moja mama go uwielbia. Jak jestes z Wawy to najbardziej Ci sie oplaci, jak sie zapiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: jakie kremy z kwasem hialuronowym? 24.11.05, 14:08 Avon ma serum regenerujące na noc, którego głównym składnikiem jest ten kwas - brdzo kiepskie, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś