IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:11
Przeczytałam wszystkie wątki dotyczące Antidralu i dziewczyny piszą, żeby
postępować dokładnie zgodnie z instrukcją i stosować go na noc, najpierw
codziennie, a potem coraz rzadziej. Ja wczoraj kupiłam Antidral w aptece i na
buteleczce jest tylko napisane żeby stosować na miejsca pocące się i nakładać
na oczyszczoną i osuszoną skórę. Czyżby Antidral był w różnych opakowaniach
(tzn. z instrukcją i bez?)
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:56
    • Gość: Ania Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:00
      ja jak sie pytałam w aptece o antidral, to pani powiedziała, że on bardziej do
      stóp. i w koncu wzięlam Etiaxil
    • Gość: Lania Re: antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:04
      Teraz zimą stosuję antidral raz na tydzień,latem to było oczywiscie częściej,co
      drugi,trzeci dzień-w zależności od potrzeb,pamiętam,że po pierwszym zastosowaniu
      byłam po prostu w szoku-żaden inny środek tak nie działał.A czy na noc,czy na
      dzień?Chodzi chyba po prostu o to,zeby posmarować czystą,suchą skórę-po kąpieli
      wieczorem,np.
    • Gość: anka Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:15
      A co z odbarwianiem bluzek pod pachami? Wiele dziewczyn narzeka, że zniszczyły
      sobie bluzki. Chciałbym sobie kupić Antidral lub coś podobnego, ale boję się,
      że zniszczę sobie bluzki.
      • Gość: Lania Re: antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:20
        Hm,bo najpierw trzeba sobie posmarować dezodorantem pachy,np na golaska albo w
        staniku,a jak wyschnie,to dopiero nakładać ubranie,ja tak robię nawet ze
        zwykłymi dezodorantami i nie miałam nigdy problemu,natomiast mój chłopak,który
        psika się zawsze pod koszulę,to ma ciągle plamy pod pachami na koszuli.
    • Gość: up Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:23
      • cynamonowegruszki Re: antidral 25.11.05, 13:49
        ja używałam Etiaxilu, ale znacznie podrożał(1,5 r. temu kupowałam go za 36
        zł.), więc chyba przestawię się na Antidral.Podobno skuteczność taka sama..
        • Gość: luca3105 Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:56
          Dziewczyny litości! Czy naprawdę wszystkie cierpicie na NADMIERNĄ potliwość?
          Antidral i Etiaxil to LEKI a nie dezodoranty!Niedobrze mi się robi, jak czytam
          te wypowiedzi, że dopiero po nich przestajecie się pocić! Człowiek musi się
          pocić, bo tak jest skonstruowany. Problem tkwi w usunięciu nieprzyjemnego
          zapachu, a nie w zatrzymaniu pocenia się!Same sobie szkodzicie!Pogadajcie z
          lekarzami, albo z faraceutkami (ale nie z takimi, które przytakną, byle tylko
          sprzedać).Naprawdę wystarczy dobry dezodorant albo antyperspirant.
          • Gość: anka Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:49
            no cóż, nie każdy dobrze się czuje z mokrymi plamami pod pachami. ja nadmiernie
            się nie pocę, ale teraz gdy zimą gady jestem grubo ubrana, wystarczy że postoję
            trochę w kolejce w sklepie i czuję jak się ze mnie leje. wolę zimą poużywać
            antidral niż po 2 założeniach prać swetry. mam kilka moherowych i z włosem i
            wiadomo jak by wyglądały po ciągłym praniu. zatem luca3105 nie krytykuj innych,
            bo każdy używa to co chce.
            • Gość: luca3105 Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:09
              Nie krytykuję innych, tylko wyrażam swoje zdanie. Jeśli chodzi o mnie, to
              używajcie sobie Antidralu i Etiaxilu ile chcecie, przyszłe stale klientki
              dermatologów i lekarzy innych specjalności!
          • Gość: paulinka Re: antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:09
            Przeciez człowiek nie poci się wyłącznie pod pachami ..Wiec nie rozumiem
            dlaczego robisz z tego problem ...
    • Gość: pytajek Re: antidral IP: *.23.rev.vline.pl 25.11.05, 18:59
      a co to jest ten antidral?
      • Gość: bubu Re: antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:33
        Śmieszą mnie takie posty- "to jest niedobre dla zrowia itp" W du... mam takie
        komentarze. Jak byś pociła się tak jak ja to watpie,że chciałabyś używać
        tylko zwykłych antypespirantów,więc odpuść sobie głupie komentarze.P.S. mi
        antidral baaaaardzo pomógł :)
        • bzzzk Re: antidral 26.11.05, 17:17
          wiesz, jak ktoś się poci nadmiernie, to jasne, że powinien używać, ale ponoć na
          tę dolegliwość cierpi jakiś 1% społeczeństwa, tak naprawdę... a widzę, że tu
          większość Forumowiczek:)
          pzdr.
          • Gość: luca3105 Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:06
            Dzięki bzzzk, nareszcie ktoś rozsądny!
    • Gość: basia Re: antidral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:05
      na mnie antidral przestal dzilac, jak zrobilam sobie na ok 2-3 miesieczna
      przerwe. Czy taki okres ma wplyw na zanik dzialania specyfiku??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka