Dodaj do ulubionych

sally hansen - opakowanie - allegro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 00:15
Kupiłam na allegro odżywkę Sally Hansen Nailgrowth Miracle - dostałam i ...
trochę się zdziwiłam, bo buteleczka jest bez żadnego opakowania (kartonik,
folia, etc.) - w zasadzie w środku może być zupełnie inna odżywka.

Pytanie - czy kupując przez allegro tą odżywkę też dostawałyście "gołą"
buteleczkę? Czy po prostu się naciełam na podróbę ? ;| <zapłaciłam 23zł>

pozdr.
Obserwuj wątek
    • katiushax Re: sally hansen - opakowanie - allegro 27.11.05, 01:39
      Brak kartonika nie musi od razu oznaczać podróbkę, ale na pewno ta informacja
      powinna być zamieszczona w opisie licytowanego przedmiotu.
    • Gość: up Re: sally hansen - opakowanie - allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:46
      up
    • gatta13 Re: sally hansen - opakowanie - allegro 27.11.05, 16:03
      W naszych sklepach też nie widziałam sally hansen w opakowaniu, tylko amerykańskie produkty przeznaczone do sprzedaży w marketach mają tekturkowo-foliowe opakowanie z dziurką na powieszenie. :) Mówię tylko o tym, co widziałam, jakby co, proszę nie krzyczeć, może ktoś widział co innego. :)
    • Gość: len Re: sally hansen - opakowanie - allegro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 17:18
      W Polsce wszystkie odżywki SH, które kupowałam, były sprzedawane bez kartoników
      i folii zabezpieczających - jak większość lakierów i odżywek zresztą innych
      firm. Niektóre lakiery SH mają naklejkę pomiędzy nakrętką a opakowaniem, która
      świadczy o tym, że lakier nie był otwoerany (ale oczywiście ta plomba jest
      prowizoryczna i łatwo ją odkleić nieuszkadzając). Na Allegro czasem można kupić
      lakiery ze Stanów, niektóre mają tekturowe opakowania, niektóre nie. Ja
      kupowałam lakiery SH na Allegro i dostałam je bez kartoników, tak samo jak w
      Polsce. Kupując na Allegro lakiery zawsze trzeba liczyś się z tym, że lakier
      może być rozcieńczony a odżywka jakaś popaprana. A do tego wszystkie te
      produkty mogą być przeterminowane, bo termin ważności jest trudny do
      odszyfrowania lub w ogóle niewidoczny. Ja ze swoich dotychczasowych lakierowych
      zakupów jestem zadowolona.

Pozdrawiam!
      • Gość: mako Re: sally hansen - opakowanie - allegro IP: *.aster.pl 27.11.05, 20:17
        Też kupiłam i dostałam bez kartonika. Ale wydaje mi się,że odżywka nie jest
        oryginalna. Narazie wstrzymuje sie z komentarzem - pójde do sklepu i sobie
        porównam.
        • Gość: mangax Re: sally hansen - opakowanie - allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:47
          daj znać jak sprawdzisz, ok?

btw - możesz napisać u kogo kupowałaś?

pozdr.
    • Gość: gax _man up ;> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:35
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka