Gość: malenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:51 1. jaka jest cena całego zestawu (mydło, tonik, krem) ? 2. Myslicie, że to dobry pomysł na prezent gwiazdkowy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalunya72 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 18:11 Ja tam bym się bardzo ucieszyła ;-))). Ale to chyba raczej dla tradycjonalistek, chociaż teraz zamiast zwykłego mydła możesz kupić w płynie, a lotion w opakowaniu z pompką. No i zakładam, że możesz dokładnie ocenić typ skóry szczęśliwca, który taki prezencik od Ciebie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:00 moge ocenić a powiedzc ie mi ile to kosztuje?? to dla mnie bardzo wazne a nigdzie w necie nie moge znalezc cen... Odpowiedz Link Zgłoś
katiushax Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 19:10 Krok 1 - mydełko - ok.60zł Krok 2 - tonik - ok. 75-110zł Krok 3 - nawilżająca emulsja do twarzy - ok. 90zł (tubka 50ml) To ceny, gdy kupujesz każdy produkt osobno, ale w Sephorze zestawy kosztują o ile dobrze pamietam około 200zł. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flea_ Re: clinique 3 kroki IP: *.ds.ae.wroc.pl 27.11.05, 19:05 Witam W ofercie dostepna kosta myjąca- 62zl lub nowsza wersja lotion facial soap(zel z pompka;3 rodzaje;extra mild,mild,oily) - 95zl.Drugi krok czyli carifying lotion(1,2,3,4 w zaleznosci od cery) 200ml - 75zl,400ml - 105zl. Trzeci krok DDml(cera sucha i normalna)lub DDMG(przetluszczajaca sie i tlusta) 50ml-90zl,125ml-190zl. 3 kroki to rewelacyjny pomysl na prezent ale trzeba pamietac ze system 3 krokow dobiera sie indywidualnie do potrzeb skory danej osoby.Dlatego tez warto skorzystac z pomocy konsultantki badz sprzedawczyni a nie dobierac je po swojemu.Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:22 Osobiście zawiodłam się zarówno na Trzech Krokach jak i na kompetencji konsultantek. Dziewucha doradziła mi produkty do cery typu 3. To dość ciekawa diagnoza, bo mam raczej przesuszoną i wrażliwą cerę, nie świeci mi się, ani nie mam zaskórników, grudek, wyprysków, etc. Stosowałam przez półtora roku Trzy Kroki do cery typu 2, a i tak produkty wysuszyły mi dodatkowo i tak już zrogowaciałą i ściągniętą skórę. Tonik złuszczający to istna pomyłka, tak jak kostka myjaca vel mydło. Jedyne co dobre w tym zestawie to emulsja DDML - naprawdę wyjątkowy produkt. Szamponów tej firmy też nie polecam. Szkoda, bo miało być tak "klinicznie" czysto i bezpiecznie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:14 Uważam, że nie jest dobrym pomysłem kupowanie kosmetyków do twarzy jako prezent (tak samo jak kupowanie perfum czy zwierząt). Kosmetyki dobiera się indywidualnie zależnie od wieku i problemów (zmarszczki, sucha/tłusta skóra, alergia). Produkt taki może nie odpowiadać zapachowo, konsystencją, czy też zwyczajnie uczulać. Odpowiedz Link Zgłoś
katiushax Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:25 Akurat w przypadku perfum się nie zgodzę. Przy dobrej znajomości obdarowanej osoby to doskonały prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:55 Akurat perfumy to rzeka z wieloma zakątkami. To zależy od wrażliwości węchu, o ile zna się gusta i wie się, co osoba chce dostać - to się zgodzę ale i w takim wypadku można kupić WSZYSTKO. Miałam tu bardziej na myśli prezent - niespodziankę. jeśli nie wiesz, czy dana osoba chciałaby dostać te konkretne perfumy - to ryzykujesz wiele. Teoretycznie jedna gama zapachowa może u innych osób wywołać zupełny brak zorientowania. Mi podobają się zapachy cytrusowe ale są firmy, które produkuję je wg. mnie jako "śmierdzące" podczas, gdy osoby o podobnym do mnie guście - zachwycają się nowym zapachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:21 to kupie sobie ten zestaw:p Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 22:24 sobie ;-)? też lubię sobie kupować prezenty, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 22:29 w zeszłym roku widziałam w douglasie zestawy mini produktów do 3 kroków za chyba..25?35zł?w małej kosmetyczce. To byłoby bardziej sensowne. A poza tym spójrz na wizaz-brak tam peanów na temat 3 step.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waluhr Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:35 Na wizażu świat się nie kończy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 22:44 ale rady zasięgnąć można, nie? bo jest sporo RÓŻNYCH opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:48 ja miałam próbke mydełka w płynie i było fajniutkie:) skóra była ppo nim taka mięciutka, gładka... i krem tez byl niezly;) znaczy emulsja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flea_ Re: clinique 3 kroki IP: *.ds.ae.wroc.pl 27.11.05, 23:18 Ja uzywam DDML'a,dla mnie cudenko zwlaszcza ze mam bardzo wrazliwa buzke ze skonnosciami do przesuszania na policzkach i wypryskow na czole..spisuje sie na 5+ Jest nawilzona,mieciutka i wygladzona:))) Odpowiedz Link Zgłoś