Dodaj do ulubionych

clinique 3 kroki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:51
1. jaka jest cena całego zestawu (mydło, tonik, krem) ?
2. Myslicie, że to dobry pomysł na prezent gwiazdkowy? ;)
Obserwuj wątek
    • catalunya72 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 18:11
      Ja tam bym się bardzo ucieszyła ;-))). Ale to chyba raczej dla
      tradycjonalistek, chociaż teraz zamiast zwykłego mydła możesz kupić w płynie, a
      lotion w opakowaniu z pompką. No i zakładam, że możesz dokładnie ocenić typ
      skóry szczęśliwca, który taki prezencik od Ciebie dostanie.
      • Gość: malenka Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:00
        moge ocenić a powiedzc ie mi ile to kosztuje?? to dla mnie bardzo wazne a
        nigdzie w necie nie moge znalezc cen...
        • katiushax Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 19:10
          Krok 1 - mydełko - ok.60zł
          Krok 2 - tonik - ok. 75-110zł
          Krok 3 - nawilżająca emulsja do twarzy - ok. 90zł (tubka 50ml)
          To ceny, gdy kupujesz każdy produkt osobno, ale w Sephorze zestawy kosztują o
          ile dobrze pamietam około 200zł.
          pzdr.
    • Gość: Flea_ Re: clinique 3 kroki IP: *.ds.ae.wroc.pl 27.11.05, 19:05
      Witam
      W ofercie dostepna kosta myjąca- 62zl lub nowsza wersja lotion facial soap(zel
      z pompka;3 rodzaje;extra mild,mild,oily) - 95zl.Drugi krok czyli carifying
      lotion(1,2,3,4 w zaleznosci od cery) 200ml - 75zl,400ml - 105zl.
      Trzeci krok DDml(cera sucha i normalna)lub DDMG(przetluszczajaca sie i tlusta)
      50ml-90zl,125ml-190zl.
      3 kroki to rewelacyjny pomysl na prezent ale trzeba pamietac ze system 3 krokow
      dobiera sie indywidualnie do potrzeb skory danej osoby.Dlatego tez warto
      skorzystac z pomocy konsultantki badz sprzedawczyni a nie dobierac je po
      swojemu.Powodzenia:)
      • sigrun Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:22
        Osobiście zawiodłam się zarówno na Trzech Krokach jak i na kompetencji
        konsultantek. Dziewucha doradziła mi produkty do cery typu 3. To dość ciekawa
        diagnoza, bo mam raczej przesuszoną i wrażliwą cerę, nie świeci mi się, ani nie
        mam zaskórników, grudek, wyprysków, etc. Stosowałam przez półtora roku Trzy
        Kroki do cery typu 2, a i tak produkty wysuszyły mi dodatkowo i tak już
        zrogowaciałą i ściągniętą skórę. Tonik złuszczający to istna pomyłka, tak jak
        kostka myjaca vel mydło. Jedyne co dobre w tym zestawie to emulsja DDML -
        naprawdę wyjątkowy produkt. Szamponów tej firmy też nie polecam. Szkoda, bo
        miało być tak "klinicznie" czysto i bezpiecznie :-(
    • nglka Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:14
      Uważam, że nie jest dobrym pomysłem kupowanie kosmetyków do twarzy jako prezent
      (tak samo jak kupowanie perfum czy zwierząt).
      Kosmetyki dobiera się indywidualnie zależnie od wieku i problemów (zmarszczki,
      sucha/tłusta skóra, alergia).
      Produkt taki może nie odpowiadać zapachowo, konsystencją, czy też zwyczajnie
      uczulać.
      • katiushax Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:25
        Akurat w przypadku perfum się nie zgodzę. Przy dobrej znajomości obdarowanej
        osoby to doskonały prezent.
        • nglka Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 20:55
          Akurat perfumy to rzeka z wieloma zakątkami. To zależy od wrażliwości węchu, o
          ile zna się gusta i wie się, co osoba chce dostać - to się zgodzę ale i w takim
          wypadku można kupić WSZYSTKO.
          Miałam tu bardziej na myśli prezent - niespodziankę.
          jeśli nie wiesz, czy dana osoba chciałaby dostać te konkretne perfumy - to
          ryzykujesz wiele.
          Teoretycznie jedna gama zapachowa może u innych osób wywołać zupełny brak
          zorientowania.
          Mi podobają się zapachy cytrusowe ale są firmy, które produkuję je wg. mnie jako
          "śmierdzące" podczas, gdy osoby o podobnym do mnie guście - zachwycają się nowym
          zapachem.
          • Gość: malenka Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:21
            to kupie sobie ten zestaw:p
            • catalunya72 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 22:24
              sobie ;-)? też lubię sobie kupować prezenty, hihi!
          • mgielka83 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 22:29
            w zeszłym roku widziałam w douglasie zestawy mini produktów do 3 kroków za
            chyba..25?35zł?w małej kosmetyczce. To byłoby bardziej sensowne. A poza tym
            spójrz na wizaz-brak tam peanów na temat 3 step..
            • Gość: waluhr Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:35
              Na wizażu świat się nie kończy:)
              • mgielka83 Re: clinique 3 kroki 27.11.05, 22:44
                ale rady zasięgnąć można, nie? bo jest sporo RÓŻNYCH opinii
                • Gość: malenka Re: clinique 3 kroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:48
                  ja miałam próbke mydełka w płynie i było fajniutkie:) skóra była ppo nim taka
                  mięciutka, gładka... i krem tez byl niezly;) znaczy emulsja
                  • Gość: Flea_ Re: clinique 3 kroki IP: *.ds.ae.wroc.pl 27.11.05, 23:18
                    Ja uzywam DDML'a,dla mnie cudenko zwlaszcza ze mam bardzo wrazliwa buzke ze
                    skonnosciami do przesuszania na policzkach i wypryskow na czole..spisuje sie na
                    5+ Jest nawilzona,mieciutka i wygladzona:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka