Gość: DORISS115 IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.05, 10:49 WITAM U KOGO MOZNA KUPIC ORYGINALNE PERFUMY PROSZE O POMOC. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: U KOGO NA ALLEGRO ORYGINALNE PERFUMY IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.11.05, 10:58 Zajrzyj na forum "O perfumach",jest tam wątek o sprzedawcach,jest też straganik (sprzedaż/wymiana)bo czytałam poniżej,że chcesz kupić perfumy.Podaję Ci link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ishya Re: U KOGO NA ALLEGRO ORYGINALNE PERFUMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:14 Polecam sprzedawcę rotez2. Do tej pory tylko od niego kupowałam i mam pewność, że perfumy są oryginalne, poza tym cena dużo ciekawsza od tej w Sephorze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriss Re: U KOGO NA ALLEGRO ORYGINALNE PERFUMY IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.05, 13:09 dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: U KOGO NA ALLEGRO ORYGINALNE PERFUMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:42 Na Allegro zawsze cena będzie "ciekawsza od tej w Sephorze", inaczej nikt by na Allegro nie kupował. Odpowiedz Link Zgłoś