Dodaj do ulubionych

Brwi-odrastajace

15.10.02, 20:02
Co zrobic, zeby brwi regulowane peseta nie odrastaly "krecone"?
Czy jest na to jakis sposob?
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Brwi-odrastajace IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.10.02, 20:07
      Jak to "kręcone" brwi?
      - nie spotkałam się jeszcze z czymś takim...
      • kotmanka Re: Brwi-odrastajace 15.10.02, 20:14
        nie wiem jak to inaczej opisac - moze krecone faktycznie to lekka przesada -
        brwi, ktore odrastaja sterczac po prostu do gory, odstaja wyraznie od
        naturalnego "luku". uff. tu dodam, ze moje brwi moglyby byc w wersji naturalnej
        zenska wersja brwi Brezniewa.
        pozdrowienia
        • Gość: XXX Re: Brwi-odrastajace IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.10.02, 20:49
          Kurcze, tak naprawdę to niewiem co z tym fantem zrobić, bo ja wyrywam pensetą i
          rosną "leżąc" ("przylegając"). Może spróbuj zastosować: Tanita- chlorofilowy
          wosk do depilacji twarzy. Może żle wyrywasz, ja wyrywam nie czubkiem pensety
          ale całą szerokością trzymając pensetę przy skórze (penseta przy wyrywaniu
          przylega) i ciagnąc włoski przy skórze a nie w górę (ciągnąc włoski pensetą
          poziomo a nie pionowo całą szerokością pensety a nie czubkiem). Może masz
          nieodpowiednią pensetę gdyż pensety są różne i różnie wyglądają, mają różne
          kształty. Może choć trochę ci pomogłam...
        • Gość: Margoo Re: Brwi-odrastajace IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.10.02, 20:52
          Ja też tak czasami mam - jakoś dziwnie "wykręcają" mi się pojedyncze włoski :-
          ))) Po prostu je usuwam, bo wyglądają trochę dziwnie...
          • kotmanka Re: Brwi-odrastajace 16.10.02, 18:14
            Dzieki za odzew, ja mam chyba jakies nienormalne brwi, reguluje je wlasnie w
            taki sposob, czyli prawidlowo, teraz mam problem, bo zrobilam troche za
            cienkie, i chcialabym, zeby mi odrosly szersze - a musze je nadal regulowac,
            bo odrastajac wygladaja niechlujnie po prostu....
            pozdrowienia....
            • renia30 Re: Brwi-odrastajace 16.10.02, 18:46
              A może kup sobie bezbarwny żel do brwi. Ja mam już drugi Constance Caroll i
              bardzo dobrze radzi sobie z takimi "niesfornymi" brwiami.
              .............
              pzdr renia30
    • misiunia2 Re: Brwi-odrastajace 17.10.02, 11:19
      Regulacja woskiem :-) Naprawde bylam mile zdziwiona pierwszym takim zabiegiem i
      jego efektami. A to co pojawia sie czasem miedze jednym a drugim zabiegiem
      mozna pesetka usunac. Wiem o co Ci chodzi, bo juz ze trzy tygodnie nie bylam na
      wosku i w sobote odkrylam wlasnie takie smieszne "falki" na brwiach. Bylam
      przerazona :) dobrze, ze jest to forum - wiem, ze to nie wybryk natury :)
      Pozdrowienia! Misiunia
      • Gość: kotmanka Re: Brwi-odrastajace IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 17.10.02, 16:20
        Dziekuje! Wosk to cos o czym w ogole nie pomyslalam. Zaraz sie rozejrze gdzie
        by tu...
        pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka