kotmanka 15.10.02, 20:02 Co zrobic, zeby brwi regulowane peseta nie odrastaly "krecone"? Czy jest na to jakis sposob? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Brwi-odrastajace IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.10.02, 20:07 Jak to "kręcone" brwi? - nie spotkałam się jeszcze z czymś takim... Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Brwi-odrastajace 15.10.02, 20:14 nie wiem jak to inaczej opisac - moze krecone faktycznie to lekka przesada - brwi, ktore odrastaja sterczac po prostu do gory, odstaja wyraznie od naturalnego "luku". uff. tu dodam, ze moje brwi moglyby byc w wersji naturalnej zenska wersja brwi Brezniewa. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Brwi-odrastajace IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.10.02, 20:49 Kurcze, tak naprawdę to niewiem co z tym fantem zrobić, bo ja wyrywam pensetą i rosną "leżąc" ("przylegając"). Może spróbuj zastosować: Tanita- chlorofilowy wosk do depilacji twarzy. Może żle wyrywasz, ja wyrywam nie czubkiem pensety ale całą szerokością trzymając pensetę przy skórze (penseta przy wyrywaniu przylega) i ciagnąc włoski przy skórze a nie w górę (ciągnąc włoski pensetą poziomo a nie pionowo całą szerokością pensety a nie czubkiem). Może masz nieodpowiednią pensetę gdyż pensety są różne i różnie wyglądają, mają różne kształty. Może choć trochę ci pomogłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: Brwi-odrastajace IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.10.02, 20:52 Ja też tak czasami mam - jakoś dziwnie "wykręcają" mi się pojedyncze włoski :- ))) Po prostu je usuwam, bo wyglądają trochę dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Brwi-odrastajace 16.10.02, 18:14 Dzieki za odzew, ja mam chyba jakies nienormalne brwi, reguluje je wlasnie w taki sposob, czyli prawidlowo, teraz mam problem, bo zrobilam troche za cienkie, i chcialabym, zeby mi odrosly szersze - a musze je nadal regulowac, bo odrastajac wygladaja niechlujnie po prostu.... pozdrowienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Brwi-odrastajace 16.10.02, 18:46 A może kup sobie bezbarwny żel do brwi. Ja mam już drugi Constance Caroll i bardzo dobrze radzi sobie z takimi "niesfornymi" brwiami. ............. pzdr renia30 Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia2 Re: Brwi-odrastajace 17.10.02, 11:19 Regulacja woskiem :-) Naprawde bylam mile zdziwiona pierwszym takim zabiegiem i jego efektami. A to co pojawia sie czasem miedze jednym a drugim zabiegiem mozna pesetka usunac. Wiem o co Ci chodzi, bo juz ze trzy tygodnie nie bylam na wosku i w sobote odkrylam wlasnie takie smieszne "falki" na brwiach. Bylam przerazona :) dobrze, ze jest to forum - wiem, ze to nie wybryk natury :) Pozdrowienia! Misiunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re: Brwi-odrastajace IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 17.10.02, 16:20 Dziekuje! Wosk to cos o czym w ogole nie pomyslalam. Zaraz sie rozejrze gdzie by tu... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś