Dodaj do ulubionych

KREMY IWOSTIN- skuteczne?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:40
niedawno usłyszałam o tej marce
warta polecenia?
Obserwuj wątek
    • jade.fox Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 02.12.05, 16:19
      Warta.
      A szczegółów poszukaj w wyszukiwarce.
      • Gość: hana0 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: 83.168.120.* 02.12.05, 16:21
        od roku stosuje kosmetyki z tej firmy i z cala odpowiedzialnoscia polecam!!
      • Gość: li Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:50
        słyszałam że tak
    • mikams75 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 02.12.05, 16:31
      ja jestem troche sceptycznie nastawiona - mialam probki - np. krem z wit. C -
      super wygladza cere, znikaja grudki, koloryt sie pieknie wyrownuje itd, ale
      skora robi sie lekko przesuszona mimo ze krem mial byc super odzywczy i do
      suchej cery a ja mam mieszana.
    • Gość: PPP Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.necik.pl / *.necik.pl 02.12.05, 18:56
      O, tak!
      • solariss4 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 02.12.05, 19:00
        emulsja matujaca- nie matuje.
        • Gość: PPP Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.necik.pl / *.necik.pl 02.12.05, 19:07
          skrobia dobrze matuje - sprobuj
    • Gość: dwa_buciki Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:39
      Ja mam nawilżający, użyłam trzy razy i... jest super:) Rano jak się budzę, to
      mam buźkę jak marzenie:)
      • Gość: asia Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 03.12.05, 12:57
        ile kosztuje ten krem?
        • mgielka83 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 03.12.05, 13:24
          super dla mnie był krem spf 20, i dostałam dziś maila od Iwostinu, ze jest teraz
          promocja- ten krem, jeszcze odżywczy z wit c chyba, plus sztyft do ust i to
          wszystko w pudełku za 39zł.
          gdybym teraz nie uzywała czegos innego(dr Hauschka), to bym sie nie zastanawiała:)
          • Gość: LUNJA Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:38
            a gdzie mogę poczytać o tej promocji?
            masz link?
            • mgielka83 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 03.12.05, 13:44
              www.iwostin.pl/zestawy
              ale google nie gryzą
              • Gość: ikla Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:58
                warto kupić?
        • Gość: dwa_buciki Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:50
          Ja zapłaciłam 19zł i jakieś grosze:) Niecałe 20zł.
          • Gość: ania Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 03.12.05, 14:07
            mam skóre sucha wiec jaki powinnam wybrac?
            • Gość: li Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:40
              nikt nie zna tych kremów?
            • Gość: dwa_buciki Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:24
              Jaki chcesz:) Wszystkie są do skóry suchej, alergicznej, itd. Ale dobry może być
              ten nawilżający o przedłużonym działaniu, i od razu z filtrami:)
    • Gość: olja Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 09:23
      ja używam ziaję
      • Gość: Ina Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.chello.pl 11.12.05, 13:47
        gdzie w wawce można kupić taki zestaw za 39????
    • Gość: Asia dla mnie sa rewelacyjne IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.12.05, 14:01
      Mialam zawsze cere problematyczna. Zaczelam uzywac kremu na dizen i na noc i
      buzke mam nie do poznania. Polecam!!
    • Gość: olunia ktory na dzien do cery mieszanej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:39
      czy ktorys z nich nadaje sie do cery mieszanej? ale nie mysle o matujacym,
      tylko nawilzajacym. Chodzi mi o to, zeby sie dobrze wchlanial i nie pozostawial
      buzi swiecacej, a jednoczesnie dobrze nawilzal i lagodzil, np. likwidowal
      przesuszone, luszczace sie miejsca.
      • Gość: Justyna Re: ktory na dzien do cery mieszanej? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.05, 14:53
        Ja miałam zwykły, nawilżający za 19 zł i nie było łuszczących się miejsc.
        Szkoda tylko, ze w ogóle nie pachniał. I nie zostawia tłustej buzi.
    • Gość: ania Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:45
      Polecam te do cery tłustej i trądzikowej :)
    • agam17 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 11.12.05, 18:13
      polecam, uslyszalam o nich od prof dermatologii. probowalam ja, probowala moja
      mama. zadowolone bylysmy obie bo cenowo sa super. ale z krememi to jest tak jak
      z cala reszta jednemu pasuje a drugiemu nie, wiec najlepiej popros o probki.
    • ola1973 Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? 11.12.05, 18:33
      A mozna je kupic gdziesz w Niemczech?????
    • Gość: Karina Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:13
      Są bardzo dobre.Półtłustego używa moja pięcioletnia córka o suchej i wrażliwej
      skórce,a ja używam nawilżającego o przedłużonym działaniu.
      • Gość: ulka Re: KREMY IWOSTIN- skuteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:46
        polecam ten na noc z witaminami
    • Gość: olunia doradzcie czy ten krem bedzie dla mnie dobry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:45
      zastanawiam sie nad kupnem kremu Iwostin, ma wiele zwolenniczek, a i cena ok:)

mam 21 lat, cere mieszana, sklonnosc do wypryskow (coraz mniejsza:) swiecace
      czolo i nos, czesto przesuszona brode (pewnie od Acnedermu, ktory stosuje wg
      zalecen dermatologa) i policzki (na nie nie nakladam Acnedermu, tylko krem,
      musi byc mocno nawilzajacy). Na luszczaca sie skore pomaga mi tylko Alantan
      plus, jeszcze nie spotkalam innego kremu, ktory by zadzialal, a jednoczesnie
      sie wchlonal bez tlustej warstwy.
      Szukam kremu, ktory mocno nawilzy, ale nie "nablyszczy" mi twarzy.

www.iwostin.pl/prod.id_9.html

czy ten krem spelni moje wymogi?:)
      • Gość: olunia Re: doradzcie czy ten krem bedzie dla mnie dobry. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:46
        czy ten: www.iwostin.pl/prod.id_1.html ???
        • anamag Re: doradzcie czy ten krem bedzie dla mnie dobry. 12.12.05, 18:26
          Jak na zimowa porę to chyba ten drugi, pierwszy jest z wysokimi filtrami,
          polecam latem, stosowłam i wreszcie mnie nie przypiekało w górach ;-)
          • Gość: dwa_buciki Re: doradzcie czy ten krem bedzie dla mnie dobry. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:52
            Ja mam podobną skórę do Ciebie, Olunia, i używam tego nawilzajcego bez filtrów i
            jest bardzo dobry. Poza tym filtry nic do pory roku nie mają, ponieważ zimą
            promienie słońca odbijają się od białych nawierzchni (śnieg) i są równie szkodliwe.
    • Gość: monika7777 uwaga rakotwórcze!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 14.12.05, 00:32
      Właśnie przeczytałam skład kremu Iwostin (dziś go kupiłam zachęcona
      komentarzami). Zawiera on Peg-8, co jest substancją rakotwórczą ;((( i co teraz?
      • Gość: dwa_buciki Re: uwaga rakotwórcze!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:56
        O matko! przestańcie biadolić, ludzie! Sami nie wiecie, co wdychacie, jecie, z
        czyum macie kontakt. Wqrzają mnie już takie opowiastki o tym, jakie to
        rakotwórcze i straszne są kremy i inne smarowidła. Jeżeli nie chcesz, to nie
        używaj. Ale najpierw skończ ze smażeniem żarcia, używaniem olejów, masła,
        margaryny, itd., jedzieniem wędlin, braniem leków (w tym witamin), przebywaniem
        w ziemskiej atmosferze i w ogóle z życiem.

Czas się z tym pogodzić- życie prowadzi do śmierci.
        • Gość: em Re: uwaga rakotwórcze!!!!!! IP: *.kp.pl 14.12.05, 10:15
          życie to śmiertelna choroba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka