Gość: werka IP: *.ppp.get2net.dk 16.10.02, 19:31 czy bralyscie silice na wypadanie wlosow czy jest skuteczniejsza od innych lekow np skrzypu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: silica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 08:34 Skuteczność jest porównywalna. Silica ma poważną zaletę- stosuje się ją tylko raz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: silica IP: 62.233.242.* 17.10.02, 11:51 Moje zdanie jest takie samo, skuteczność porównywalna, ponieważ Silica to również ziołowy specyfik. Ja od niedawna ratuję swoje włosy, m.in. stosuję silicę właśnie. Oczywiście nie da się powiedzieć, na ile efekt zależy w moim przypadku od tego właśnie dodatku do jedzenia (stosuję też inne witaminy, i cały zestaw odżywek do włosów). pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: silica IP: *.tlsa.pl 17.10.02, 15:31 A ile kosztuje silica i na jak długo starcza opakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kromka Re: silica 17.10.02, 15:38 Gość portalu: E. napisał(a): > A ile kosztuje silica i na jak długo starcza opakowanie? Zapłaciłam 16 złociszy z groszami za opakowanie 50 tabletek. Zażywać należy jedną tabletkę dziennie, więc cenowo wypada korzystnie w porównaniu z innymi tego typu specyfikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: silica IP: *.dsl.siol.net 18.10.02, 19:22 jjem silice od 6 m-cy.Nie wiedze poprawy,ale co tam sobie nie pojesc ziolek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: silica IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.10.02, 12:47 Mam podobne podejście - jem juz z półtora roku, od kiedy się ukazała w sklepach. Właściwie teraz to już z przyzwyczajenia - z założeniem, że raczej nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś